Verin Gellak Talinn, Dublin en Macau. Review van een nieuw Nederlands merk.

Enige tijd geleden ontving ik van Verin Gellak 3 mooie kleuren gellak, Deze kreeg ik om hierover een eerlijke review te schrijven en wil jullie hierover graag vertellen wat ik ervan vind…

Wie is Verin Gellak?

Verin Gellak is op de Nederlandse markt sinds juli 2020. Ze maken gellak van zeer hoge kwaliteit. Het pigment van de gellak is bovengemiddeld. Hierdoor kan de gellak in één laag dekkend zijn, maar het advies is om twee dunne lagen te gebruiken voor het beste resultaat. De gellak egaliseert zeer snel, en loopt niet uit in de lamp (gebruik minimaal een lamp van 48 watt). Nooit meer oneffenheden en strepen! Verin richt zich voornamelijk op de professionele markt en biedt bijvoorbeeld ook professionele tafels aan met afzuiging voor een goede prijs.
Toch komen ook beginners goed weg met de lakjes omdat deze maar twee laagjes nodig heeft..
Verin bezorgd heel snel, ik ontving de lakjes al de dag erna.
Verzending is bij Verin altijd gratis boven de €70 euro exclusief BTW.

Wat mocht ik testen?

Van Verin mocht ik de volgende lakjes testen:

113 Talinn
De nummer 113 is een mooie basiskleur in het roze en soms lila. Hij past perfect bij de 115. Ook leuk als je deze als ondergrond gebruikt en de 115 eroverheen doet. Dan wordt de kleur nog intenser. De glitter wordt dan iets minder heftig. Zo krijg je een iets rustigere look, als je dat natuurlijk wilt is een tweede.
De basiskleur heeft een iets nauwkeurigere lakervaring nodig. Denk eraan om echt hele dunne laagjes aan te brengen!

115 Dublin brilliance
 Mijn favoriet is de Brilliance 115. Hij heeft ongelofelijk veel glitters en de kleur verandert steeds van kleur,  van licht roze naar soms lila. Wat ik helemaal prachtig vind. Deze kleur matcht ook heel goed met de 113. Deze lak is het makkelijkste aan te brengen van ze alle drie. Het is door de kleur schakering ook echt mijn favoriet.

137 Macau brilliance 
De 137 is een prachtige warme kleur rood. Dit is wederom een Brilliance, maar deze heeft echter een lichte shimmer minder glitter maar toch prachtig. De kleur rood is prachtig zo rond de feestdagen of natuurlijk elke dag een elke-dag-feestje… Ook deze heeft een paarsig rode roze gloed.

De flesjes bevatten altijd 15 ml en kosten €17,- exclusief BTW per stuk.

Wat vind ik ervan?

Als je me een beetje kent weet je dat mijn kleuren echt; roze, paars en rood zijn. Dus hier was ik dolblij mee. De flesjes hebben een prachtig vintage label. Wat je echt een luxe gevoel geeft. Hun slogan is dan ook “Choice of Queens” . Het lakken gaat gemakkelijk en je hebt maar max 2 laagjes nodig om tot een perfect resultaat te komen. Daar ik mezelf nog wel een beginner wil noemen, valt het me op dat deze gemakkelijk op te brengen zijn en het een prachtig resultaat geeft. Totaal goofproof!

Tip en opmerking!

Intussen heb ik zelf nog 15 lakjes gekocht van dit merk, omdat ik zo tevreden was. Het blijft echter  opvallen dat de Brilliance heel makkelijk aan te brengen is en dat je daar eigenlijk niets aan verkeerd kunt doen. Helaas had ik de pech dat ik met 3 kleuren van de hersfstcollectie gewoon niet overweg kwam. Ondanks de tips die ik vanuit Verin kreeg, werd het met de Gele kleur helemaal niks en de andere twee groentinten ook niet helemaal zoals ik ze hebben wilde. Hierin ben ik wel lichtelijk teleurgesteld. Dus ben je nog een beginner dan is mijn tip echt, neem de brilliance. Zeker als je net als ik nogal van glitters houdt. Uiteraard met de andere twaalf ben ik wel tevreden. Het is gewoon even uitproberen wat bij je past..

De drie lakjes zijn gifted door Verin, waarvoor mijn dank. Meningen zijn van mij en mij alleen!

Een gedachte over “Verin Gellak Talinn, Dublin en Macau. Review van een nieuw Nederlands merk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *