Limited edition LOOKFANTASTIC x ESPA nu slechts €70,-

Deze mooie limited edition van ESPA heeft een waarde van ruim €140,- en is nu verkrijgbaar bij voor maar €70,-. Laten we snel gaan kijken wat erin zit!

Wat zit erin?

  • Optimal Skin Pro-Cleanser (100ml) Full size t.w.v. €42,45
  • Pink Hair & Scalp Mud (55ml) Luxe size t.w.v. €17,80
  • Overnight Hydration Therapy (55ml) Full size t.w.v. €53,45
  • 24-Hour Replenishing Moisturiser (30ml) Luxe size t.w.v. €30,-
  • Optimal Skin Pro-Serum (10ml) Luxe size t.w.v. €23,15
  • Positivity Bath & Body Oil (15ml) Travel size t.w.v. €7,50

Wie is ESPA?
ESPA is een Brits merk dat zich richt op gezicht en lichaam. Het heeft een uitgebreide lijn haar-, huid- home- en lichaamsverzorgingsproducten. Bij ESPA laten ze zich leiden door een holistische filosofie, waarbij ze voor je hele welzijn zorgen en zich richten op het creëren van natuurlijk effectieve huidverzorgingsproducten die resultaten opleveren. De vakkundig samengestelde producten zijn niet alleen mooi om te gebruiken, met luxueuze texturen en sensorische stemming bevorderende aromaten, maar ze beschermen ook de gezondheid en schoonheid van de huid op lange termijn.

Wat vind ik van de producten?

Alle producten heb ik minimaal 2 weken uitgeprobeerd en een aantal nog veel langer. De box is zelf dit keer een laadje iets wat ik heel erg praktisch vind en het ziet er gewoon mooi uit.

*Optimal Skin Pro-Cleanser (100ml) Full size:
De gel cleanser is heerlijk zacht voor de huid. Ik ben zelf dol om deze te gebruiken in samenwerking met de Foreo. Dit maakt dan extra goed schoon en geeft een luxe gevoel. Vergeet niet om het af te spoelen met warm water. Dat verwijderd onzuiverheden een stuk beter!

*Pink Hair & Scalp Mud (55ml) Luxe size:
Ooeee, nou, hier ben ik altijd een beetje bang voor, om deze dingen te testen. Ik heb hele lastige haren en had allemaal doemscenario’s in mind. Maar toch doorgezet en wat ben ik blij! Hij maakt mijn haren heerlijk zacht!
Enig minpuntje 20! Minuten in laten trekken. Dat vergt iets van mijn geduld (die ik niet altijd heb) dus gebruik deze om de wasbeurt.

*Overnight Hydration Therapy (55ml) Full size
De crème heeft een zachte spa geur en de structuur is wat meer stevig maar eenmaal op de huid smelt het heerlijk in de huid. Het is echt een fijne crème. De Nachtcrèmes zijn altijd wat vetter weet dat dit de bedoeling is. Zodat je huid alle tijd heeft om te herstellen

*24-Hour Replenishing Moisturiser (30ml) Luxe size
Jammer geen fullsize ben er echt dol op. Hij hydrateert de hele dag zonder vettig te worden. Echt zo fijn in de hele lijn van Espa te gebruiken.

*Optimal Skin Pro-Serum (10ml) Luxe size
Absoluut mijn favoriet in deze box heb hem al vaker in boxen van Lookfantastic gehad en gebruikte hem lange tijd dagelijks. Heb je een wat vettere huid dan zou ik aanraden hem alleen te gebruiken onder je nachtcrème. De geur is licht citroen achtig hij hydrateert wordt goed door mijn huid opgenomen.

*Positivity Bath & Body Oil (15ml) Travel size
Hun hele badlijn is heel fijn, dat is echt smaak of je de geur lekker vindt of niet. Sommige vinden hem naar citronella ruiken. Dit is echt een aromatische geur en ik wordt er compleet zen van en droogt mijn huid in ieder geval niet uit!

Eindoordeel?
Overall vind ik het echt een aanrader van een box natuurlijk wil je dat sommige dingen groter zijn van formaat, maar ik vind het een goede box om eens kennis te maken met het merk. Mocht je het nog niet kennen uiteraard.

Ben je beautybox subscriber of wordt je dat dan krijg je nog eens €5,- extra korting! Voor bestaande subs is de code: ESPASUBS

Voor nieuwe beautybox subscribers kunnen via de link box in hun mandje stoppen vergeet niet om een abonnement van de beautybox toe te voegen. Gebruik dan kortingscode  ESPANEWSUB

De box is mij vriendelijk gegeven door LOOKFANTASTIC NL, de meningen zijn echter geheel mijn eigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *