Do it yourself met deze prachtige Gellak – MEANAIL® Kit Ruby

Deze mooie set heb ik gekregen om te kunnen reviewen. Het is een totale set om meteen te beginnen met het doen van je eigen nagels. Incl een extra nailpolish set.

Wat zit er in de set?

 • 1 Lamp UV/LED Ruby – 48watt
 • 1 primer
 • 6 kleuren gellak 5ml : Basic Nude, Black Cherry, Blush, Rouge, Tango en Taupe.
 • 1 Base Top Coat 2in1
 • 10 nagelriemstokjes
 • pluisvrije doekjes
 • 3 vierzijdige polijstblokken
 • 3 dubbelzijdige vijlen
 • 10 nailclips
 • 1 gebruiksaanwijzing
 • Extra Gellak “blue monday’ set 6 kleuren 5 ml: Violet – Royal Blue – Bleu Marine – Gris – Gris Profond – Noir

Wat vind ik van de set?
De set is helemaal perfect voor als je in deze tijden je nagels zelf wilt doen. Er zit alles in wat je nodig hebt.
De lampen is een sterke lamp (48 Watt) en is makkelijk in te stellen naar de gewenste tijd enige jammere vind ik dat deze niet een timer heeft, zodat je weet hoelang het nog duurt, hartstikke jammer voor iemand zoals ik die een minuut al een eeuwigheid vind duren.
Het design van de lamp is heel mooi en de lamp is geschikt voor alle soorten gel nagellak, builder gels, gelpolish en gellak.
De accessoires vind ikzelf super fijn en hier word ik dan ook erg blij van. De bufferblock, vijlen, stofdeppers en houtenstokjes, zijn dingen die je altijd wel kan gebruiken. De clips zijn er om de nagellak ervan af te weken, alleen dat doe ik zelf altijd met andere hoesjes. De 2 in 1 is hartstikke praktisch en scheelt je weer een potje.

Wat vind ik van de Gellakjes?
De kleuren van de gellakjes vind ik allemaal heel erg mooi. Mijn favorieten zijn de Gris en de Black Cherry. In totaal had ik 10 lakjes, wat een hoeveelheid… Het is heel fijn dat de kleurnamen met de kleur nu op het potje staan.
Het is belangrijk om de laagjes heel dun te lakken, hierdoor krijg je het mooiste resultaat en droogt het, het beste. De laagjes moeten steeds 60 sec onder de lamp. Zelf doe ik het tegenwoordig vinger voor vinger en dan even een paar seconde onder de lamp. Als de hele hand is gedaan de 60 seconden. Dit zorgt voor het mooiste resultaat. Meanail heeft hartstikke veel kleurtjes dus er zal vast wel een kleur naar jouw smaak bijzitten.
Denk er goed aan dat een base en een top net zo belangrijk is als de kleur zelf!

Ik dank Freeviews hartelijk dat ik deze set mocht uittesten voor een review. Achteraf heb ik deze set zelf aangeschaft.

Meanail is te koop bij Bol.com en op hun eigen website. De set heeft een waarde van €74,95 en de extra set gellak kost €24,95. De set is alleen nog maar verkrijgbaar op hun eigen site.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *