Heel mooi nieuw huisnummer van RVShuisnummers.nl

Daar we nog steeds aan het verbouwen zijn en met en met een heleboel wordt vervangen (lees eigenlijk gewoon alles). Was ik heel blij dat ik de mogelijkheid om een mooi huisnummer uit te zoeken. Dit is wat ik ervan vind.

Wie is RVShuisnummers.nl?
RVSh is een jong bedrijf dat zich richt op de online markt. zij verkopen zoals de naam al zegt RVS huisnummers. Ze hebben een compact assortiment in een moderne stijl! Ze hebben de kleur RVS, zilver, goud, en mat zwart. In de maat 7,5, 15 en 20 cm.

Wat heb ik gekozen?
Ik heb gekozen voor de mat zwarte in de maat 20cm. Het huisnummer komt iets naar voren dit hoort en vind ikzelf prachtig. Omdat ik dat geheel van deze tijd vind. Zeker omdat ik nog aan het twijfelen ben welke voordeur ik nu precies wil vond ik dit sowieso passend. In de nieuwe stijl welke het huis zal krijgen.Hoe ging de montage?
Dit heb ik laten doen door mijn pa, met mijn assistentie. Wat een klein puntje is dat er geen gebruiksaanwijzing bijzit. Hierdoor hebben we wat moeten proberen, maar dat mag de pret niet drukken en hierbij dan ook een kleine gebruiksaanwijzing:
Je schroeft de schroef aan twee kanten vast aan het nummer. Als je gaat boren neem dan een 5mm boor. We hadden de 6mm geprobeerd dit was helaas net te groot voor de plug en zo viel het nummer eruit. De bijgeleverde plug gaat er dan wat stroever in de 5mm maar even tikken en het zit erin. Als je het nummer plaatst. Neem een plankje en tik daarmee het nummer goed vast. Zo beschadig je het huisnummer niet en overleefd het wind en storm.


Wat vind ik van het huisnummer?
Ik ben heel erg blij met het huisnummer het is goede kwaliteit en staat prachtig tegen het witte van het huis. De 20 cm vind ik een perfecte maat zodat het goed leesbaar is voor postbodes. Minus de geen handleiding (wat niet schokkend is) is het echt een goede koop en zou ik het iedereen aanbevelen.

Dankjewel RVShuisnummers.nl voor het mooie huisnummer. Ik heb deze gekregen voor een eerlijke review! Meningen zijn altijd mijn eigen.

Een gedachte over “Heel mooi nieuw huisnummer van RVShuisnummers.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *