LOOKFANTASTIC – This Works limited box

LOOKFANTASTIC – This Works limited box. Lookfantastic heeft eens in de zoveel tijd een limited edition box. Deze keer gevuld met een van mijn favoriete merken dus: This Works. Ik kreeg deze box om uit te testen. Lees snel meer over wat er precies in de box zit en wat ik ervan vind.

LOOKFANTASTIC

LOOKFANTASTIC is een Brits merk welke wereld vele merken verkoopt waaronder beauty and make-up. Zij hebben ook een heel leuk maandelijks beautybox abonnement. Je vindt er vele populaire merken zoals: The ordinairy, Natasha Denona, Foreo , The Inkeylist, Benefit , Olaplex etc etc. LOOKFANTASTIC is onderdeel van The Hut Group. Je betaald bij hun geen douanekosten/ invoerrechten. Dus je kunt er naar hartenlust shoppen (wat ik al bijna 4 jaar doe). Want vaak hebben ze hele leuke kortingen op leuke producten.

Merken | lookfantastic Nederland

Wat zit er in de box?

De box bevat 5 producten en heeft dan ook een waarde van €82,-.
De speciale aroma’s zorgen voor een heerlijke ontspanning. De box bevat:

  • This Works Deep Sleep Pillow Spray 35ml –t.w.v. €16.45
  • This Works Deep Sleep Shower Gel 100ml –t.w.v. €9.45
  • This Works Deep Sleep Body Cocoon 100ml –t.w.v. €28.45
  • This Works Stress Check Kind Hands 75ml –t.w.v.€11.95
  • This Works Stress Check Mood Manager 35ml –t.w.v. €16.95

Mijn mening over de box

Ik ken This Works al heel lang en ik gebruik elke avond hun Pillow spray omdat ik merk dat ik er echt dieper door slaap. Veel producten ken ik dus wel al. Maar dat mag de pret niet drukken. Ook hier zit een pillowspray in dus die gaat lekker in m’n voorraad kastje. De handcreme vind ik zelf niet zo heel fijn. Geen idee waarom eigenlijk. Maar ik heb hem vaker gehad en merk dat ik hem gewoon niet gebruik.

De Mood Manager

De This Works Stress Check Mood Manager bevat Ylang Ylang, Neroli en Patchouli om het gevoel van stress om te zetten in ontspanning. Deze superblend is ontwikkeld aan de hand van FMRI-technologie en wordt geactiveerd door beweging. Hierdoor wordt de rustgevende geur langzamerhand, gedurende dag verspreid. Ikzelf was hierdoor erg positief verrast en deze ben ik nu al een paar dagen actief aan het gebruiken. Ideaal!

Douchegel en Bodylotion

Waar ik erg nieuwsgierig naar was, is de douchegel. Hij droogt mijn huid niet uit en is heerlijk in combinatie met de body cocoon. Deze kende ik al. De bodylotion trekt snek in en plakt niet. Ideaal voor het slapen gaan zodat je al helemaal in een wolk van lavendel en citroen zit. Want ik was dus bijna vergeten om te vertellen hoe het ruikt. Als je niet van lavendel houdt is dit niet echt de beste keus. Maar je ruikt voornamelijk citroen en lavendel. Dit zorgt ervoor dat je lekker kalmeert en met minder stress gaat slapen. Fantastisch toch?

Kortom vind ik het een hele fijne box zeker om kennis met dit fijne merk te maken. Een echte aanrader en dat met iets meer dan €50,- korting.

Tot slot

De box is hier aan te schaffen voor €40,- en ben je een beautybox subscriber dan krijg je nog eens €5,- euro extra korting met DITWERKBB. Let op deze box is limited, op is dan ook echt op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *