Louis Widmer – Dag- en nachtcrème

Louis Widmer – Dag- en nachtcrème lijken niet op elkaar. Overdag hebben heel andere externe factoren en fysische processen invloed op onze huid dan ‘s nachts. Daarom heeft vooral de zwaar belaste huid van het gezicht gedurende 24 uur volledig verschillende verzorgingsproducten nodig, afhankelijk van een actieve fase of een rustfase. De verzorgingsproducten van Louis Widmer zijn perfect afgestemd op wat de huid overdag en ‘s nachts nodig heeft. Lees er snel meer over in dit persbericht

Een verzorgde huid, de hele dag lang

Een dag verzorging beschermt en hydrateert de huid doeltreffend. Je huid krijgt het overdag vaak zwaar te verduren door allerlei schadelijke factoren zoals: make-up, vrije radicalen, vuil, UV-stralen en ook stress. De Louis Widmer-dagverzorgingslijn staat garant voor een optimale bescherming die je huid soepel, gezond en stralend houdt. De hele dag lang.

Een goed gevoede huid terwijl je slaapt

Een nachtverzorging voedt, regenereert en ontspant de huid. ’s Nachts terwijl je slaapt, verricht ons lichaam belangrijk werk: het “herstelt” de schade die het overdag heeft opgelopen – ook op het niveau van de huid. De nachtcrèmes van Louis Widmer spelen hierop in en laten je huid weer stralen. Zo word je weer wakker met een frisse, soepele en goed gevoede huid. Het unieke biostimulatorencomplex is uiterst doeltreffend. Dankzij de combinatie met andere zorgvuldig geselecteerde bestanddelen zorgt het voor een frisse en goed gevoede huid, de hele dag lang. Alle verzorgingsproducten van Louis Widmer worden volgens farmaceutische productienormen en de nieuwste dermatologische ontwikkelingen in Zwitserland gemaakt. Hierdoor staan ze garant voor een uitstekende kwaliteit, hoge doeltreffendheid en optimale huidtolerantie.

Een combinatie in balans is heel belangrijk

Een goed begin is het halve werk. Alles begint met een goede reiniging van het gezicht, ’s morgens én ’s avonds. Zo verwij der je alle stofdeeltjes en make-up. Je huid is nu klaar om alle actieve bestanddelen van je dag- of nachtverzorging op te nemen. Breng na de reiniging je verzorgingscrème aan om je huid overdag te beschermen of ‘s nachts te regenereren. In de juiste combinatie hebben de verzorgingsproducten van Louis Widmer een optimaal effect op de huid.

Een gezonde en vitale huid dankzij de hooggedoseerde bestanddelen

De dag- en nachtverzorgingsproducten van Louis Widmer zijn perfect aangepast aan de verschillende behoeften en huidtypes. Ze bevatten hooggedoseerde actieve bestanddelen. Het unieke biostimulatorencomplex, vitamine E (beschermt de huid) en panthenol (verzacht) staan garant voor een optimale doeltreffendheid. Louis Widmer stelt hoge eisen aan de grondstoffen en samenstellingen tijdens de ontwikkeling en productie. In de juiste combinatie hebben de dag- en nachtverzorgingsproducten van Louis Widmer een optimaal effect op je huid en beschermen ze tegen vroegtijdige huidveroudering.

Tot slot

Je leest wel vaker op mijn blog over producten van Louis Widmer. Ik vind dit een heel fijn betaalbaar merk. Natuurlijk gebruik ik heel veel high end merken. Maar dit vind ik altijd een aanrader voor iedereen.
Louis Widmer is verkrijgbaar via de geselecteerde Louis Widmer verkooppunten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *