About me

Hi there! Ik ben Janneke het gezicht achter Jansstories. Met vier honden en vier katten heb ik een leuke dierentuin. Mijn passies zijn Beauty, mode, dagjes weg en het verbouwen van mijn huis..

Wat kun je van mijn blogs verwachten?
Sinds een aantal jaar probeer ik regelmatig een blog over alles wat ik leuk vind om te delen. Zo leren jullie een stukje van mij kennen. Thema’s zijn beauty, make-up, mode, lifestyle en nu sinds kort wil ik jullie meenemen naar mijn ellendige weg wat verbouwen heet. Sinds een beroerte en een maagverkleining wil ik jullie ook hier jullie af en toe meenemen.

Eerlijkheid is erg belangrijk voor me in reviews en ik zal niet zomaar iets aanprijzen. Je wilt een eerlijke review?! Deze krijg je dan ook. Ondanks alles houd ik van positiviteit en humor. We hebben vind ik al genoeg ellende en laten we het leuk houden.

Wanneer kun je mijn blogs lezen?
Mijn blogs kun je meestal lezen op zondag, woensdag en vrijdag. Dit is in ieder geval mijn streven. Mits mijn gezondheid net zo makkelijk meewerkt

Hoezo ben ik begonnen met dit blog en mijn instagram pagina?
Als jong meisje was ik al bezig met beauty, make-up, fashion en masseren Door die liefde ben ik me ook verder gaan verdiepen in huidverzorging en ook steeds meer Vegan producten gaan waarderen.
Daar ik verslaafd ben aan make-up kopen, maar het niet echt meer up-to-date allemaal wist. Ben ik een jaar een MUA opleiding gaan doen en in juni 2020 ben ik gecertificeerd als MUA. Zodat ik die make-up ook kon gebruiken. Wel zo handig.
Vanuit mijn liefde voor beautyboxen heb ik een aantal beautybox-ruilgroepen opgezet en van daaruit ben ik sinds april 2020 ook echt actief op Instagram geworden, wat resulteerde in een vlotte groei wat volgers betreft.

Heb je een leuk bedrijf/PR bureau en wil je een enthousiast iemand?
Misschien kunnen we iets voor elkaar betekenen. Laat je producten door iemand testen die wel alle producten test.
Ook vind ik het leuk om fashion items te showen. Vanaf 2024 wil ik jullie ook meenemen op verbouwellende. Dit omdat we een hele verdieping erop willen zetten.

Mocht je vragen en of opmerkingen hebben laat gerust een berichtje achter.

Liefs ,
Jans