About me

Hi there! Mijn naam is Janneke van Grinsven. Ik ben 37 jaar oud, getrouwd en heb 3 honden, 4 katten en een paard.

Wat kun je van mijn blogs verwachten?
Ik schrijf sinds december 2020 regelmatig een blog over alles wat ik leuk vind om te delen. Zo leren jullie een stukje van mij kennen. Thema’s zijn beauty, beautyboxen, make-up en lifestyle. Eerlijkheid is erg belangrijk voor me en ik zal niet zomaar iets aanprijzen. Je wilt een eerlijke review?! Deze krijg je dan ook.

Wanneer kun je mijn blogs lezen?
Vanaf april 2021 komen mijn blogs op zondag en woensdag online (heel soms ook op vrijdag). Een reactie op mijn blog vind ik altijd leuk!

Hoezo ben ik begonnen met dit blog en mijn instagram pagina?
Als jong meisje was ik al bezig met beauty, make-up en masseren. Een jaar of drie geleden kwam daar nog de liefde voor beautyboxen bij. Door die liefde ben ik me ook verder gaan verdiepen in huidverzorging en ook steeds meer Vegan producten gaan waarderen.
Daar ik verslaafd ben aan make-up kopen, maar het niet echt meer up-to-date allemaal wist. Ben ik een jaar een MUA opleiding gaan doen en in juni 2020 ben ik gecertificeerd als MUA. Zodat ik die make-up ook kon gebruiken. Wel zo handig.
Vanuit mijn liefde voor beautyboxen heb ik een aantal beautybox-ruilgroepen opgezet en van daaruit ben ik sinds april 2020 ook echt actief op Instagram geworden, wat resulteerde in een vlotte groei wat volgers betreft.

Heb je een leuk bedrijf/PR bureau en wil je een enthousiast iemand?
Misschien kunnen we iets voor elkaar betekenen. Laat je producten door iemand testen die wel alle producten test.

Mocht je vragen en of opmerkingen hebben laat gerust een berichtje achter.

Liefs ,
Jans