Bryndis Pearl Jewelry.. Speciaal voor jou gemaakt. Perfect als cadeautje voor onder de kerstboom!

Via een winactie van byVosje won ik een paar oorbellen van Bryndis Pearl Jewelry. Maar omdat ik ze zo mooi vond wilde ik er meer. Dit zijn de oorbellen die ik gekozen heb…

Wie is Bryndis Pearl Jewelry?
Bryndis is de eigenaresse via Instagram verkoopt zij Parel sierraden. Deze maakt zij zelf en kunnen naar wens op bestelling worden gemaakt. Bestellen kan via een DM.

Hoe gaat Bryndis te werk?
Nadat je een dm stuurt vraagt ze naar je stijl en of je iets hebt gevonden wat je mooi vindt. Na je wensen kenbaar te hebben gemaakt. Gaat zij voor je aan de slag. Of je nu oorbellen, armbanden, hangers en of kettingen wilt. Ze maakt het allemaal voor je en maakt gebruik van kwalitatieve zoetwaterparels. Ook maakt ze een aantal voorbeelden waar je uit kunt kiezen. In mijn geval was dat kiezen weer een moeilijk verhaal.

Wat heb ik gekozen?
Ik heb vier oorbellen gekozen in verschillende stijlen. Helaas heb ik na het passen ervan besloten dat de oorbellen met Amethyst niet bij mij past. De mooiste oorbellen, zie foto 5, worden nog een keer aangepast omdat het oorknopje te klein is voor de zwaarte van de oorbellen.. De andere twee zijn liefelijke oorbellen.

Wat vind ik van de oorbellen en van Bryndis?
Bryndis is hartstikke lief en meedenkend. Het is zo fijn dat ze alle vier de oorbellen wilde opsturen zodat ik ze kon passen en dan kon houden welke ik passend vond. Ook vind ik het fijn dat ze een set oorbellen voor me aanpast omdat het kleine knopje te weinig is, voor de zwaarte van de oorbellen. Zelf heb ik zeer gevoelige oren, maar door het RVS zijn de haakjes hypoallergeen. Waar mijn oren heel blij mee zijn.

De prijzen van de oorbellen variëren tussen de €17,95 en €24,95. Welke het een ideaal kerstcadeautje maakt.

Ik wil Bryndis dan ook hartelijk danken voor alle hulp en het paar oorbellen..

Een gedachte over “Bryndis Pearl Jewelry.. Speciaal voor jou gemaakt. Perfect als cadeautje voor onder de kerstboom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *