Purpuz Planner, voor rust in de chaos. Deze had er eerder moeten zijn! Begin het jaar 2021 goed.

Ik zag een heel mooi filmpje voorbij komen van de Purpuz planner gemaakt door de eigenaar (Clen Verkleij) en het maakte me meteen enthousiast! Omdat hij er zo enthousiast over kon vertellen en ik het mezelf ook wel zag doen.

Wat heb ik gekregen?
Zelf heb ik gekozen voor de Purpuz planner in de kleur roze. Deze heeft een waarde van €39,97 en is te verkrijgen bij Purpuz en Bol.com online.

Wie is Purpuz?
Purpuz is bedacht door Clen Verkleij hij is als organisatie socioloog afgestudeerd op geluk. Na een snelle carrière kwam hij terecht in een burn-out. Zo bedacht hij in 2016 de Purpuz planner; een simpele methode om voortaan balansdoelen te behalen. De kalender stond al snel op Bol.com op #1. De Planner wordt al jaren gebruikt door duizenden professionals, studenten, coaches & trainers, influencers, (top)sporters, ondernemers én drukbezette ouders om hun (persoonlijke) doelen te behalen en hun levens te verbeteren. Nu is het zelfs uitgebreid met een Family planner. Voor ieder druk gezin, orde in het drukke leven.

Wat vind ik van de Purpuz planner?
Daar ikzelf heel lang met een burn-out heb rondgelopen en depressies die helaas komen en gaan. Is mijn hoofd een grote chaos. Een beetje opruiming daarin, kan geen kwaad!
Zeker gezien de hectiek waar we in leven en wat we allemaal van onszelf moeten, zonder enige structuur. Het enige wat dan overblijft is moe en gepieker. Deze planner schept orde in mijn chaos. De tips die erin staan, zijn voor mij al hele fijne handvaten. Want op zich is een planning maken al moeilijk zat, maar je eraan houden is nog veel moeilijker soms.

Echter deze planner helpt je stap voor stap om doelen te maken en ook te behalen. Waar haal jij je geluksmomenten uit? Het laat je naar jezelf kijken en vragen te beantwoorden. Tevens staat er op elke agenda bladzijde een mooie quote. Verder is het een basic agenda waar je meer dan genoeg ruimte hebt om in te schrijven. Lekker veel plaats om met kleurtjes te kliederen en stickers te plakken bij je bereikte doelen (dat ga ik doen 😉 )

De maat van de agenda is iets groter dan een a5. Wat groot om mee in je tas te nemen. Indien ze ook een pocketvariant gaan krijgen dan wil ik die ook graag naast deze hebben.
De planner start op 21 december, helaas heb ik hem hierdoor nog niet ten volste kunnen benutten. Alle vertrouwen heb ik er echter in dat dit voor mij gaat werken! Dus heb je een goede planner nodig, dan is dit echt een musthave!

Hebben jullie zelf ook een planner? Welke werkt voor jou?

Purpuz was zo lief om mij deze planner toe te sturen, voor een eerlijke review. Meningen zijn altijd mijn eigen!


3 gedachten over “Purpuz Planner, voor rust in de chaos. Deze had er eerder moeten zijn! Begin het jaar 2021 goed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.