Niche4Health Review – Collageen- en eiwitpoeder en vitamines.

Niche4Health Review dit keer kreeg ik een prachtig pakket thuisgestuurd. 

Toen ik er voor het eerst van hoorde was ik licht sceptisch, maar na wat onderzoek werd ik enthousiast en kon ik niet wachten om het te proberen. Mijn man was ook enthousiast. Dus het werd delen geblazen. Lees hier mijn Niche4Health Review.

Wat heb ik getest?

*Collageen poeder hydrolysaat Type 1 met vitamine C en D
Ik heb hiervan de pot en de zakjes gekregen. De zakjes zijn handiger on the go. Terwijl een pot voordeliger is, ook zit er een handig maatschepje bij. 
Collageen is een eiwit dat ons lichaam aanmaakt en terug te vinden is in ons bindweefsels zoals kraakbeen, pezen, banden maar ook in onze botten en de huid. De aanmaak van collageen neemt drastisch af na je 25ste.

*Gehydrolyseerd collageen erwten eiwit poeder Type 1 met vitamine C en D in de smaak aardbei 🍓 

De pot is verkrijgbaar in twee maten samen met een handig maatschepje. 
Deze Proteïne shake is een unieke combinatie van Collageen eiwit en erwten eiwit waarvan Niche4Health de enige producent is in Europa. Het draagt bij tot de groei en instandhouding van de spiermassa, dat in balans met gezonde gewrichten en een sneller en beter herstel van na het sporten.

  • Eiwitten dragen bij tot de groei en instandhouding van de spiermassa
  • Vitamine C draagt bij tot de normale Collageenvorming voor de normale werking van het kraakbeen, de huid en de botten
  • Eiwitten en Vitamine D dragen bij tot de instandhouding van normale botten
  • Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van normale werking van de spieren.

Naast de poeders heb ik ook nog vitamines gekregen. Deze heeft mijn man niet getest! Omdat het vitaminepillen zijn kan ik behalve vertellen wat het is niet heel veel erover zeggen want het is meer een gevoel dat het jezelf geeft. De Vitamines zijn:

  • 100% Natuurlijk
  • Verrijkt met Vitamine C en D
  • Vrij van Conserveringsmiddelen  &  Toevoegingen
  • Veilig en clean voor Topsporters (NZVT batches aanvragen!)
  • Paleo proof
*Collageen Type 2 + Curcuma
Het is een mix van Collageen Type 2, Curcuma-extract en Vitamine C. Ben zelf super blij met deze samenstelling, omdat het een combinatie is die je niet vaak tegenkomt en van curcuma word ik altijd blij. (deze blijf ik ook zeker gebruiken)

*Calcium+
Calcium helpt botten en tanden sterk te houden en is net als magnesium ook goed voor het zenuwstelsel en de spieren. Zo helpen deze mineralen om zenuwprikkels door te geven.  Daarnaast zijn calcium en magnesium beide van belang voor de werking van de spieren. Een complete formule voor botten, spieren en zenuwen. Met vitamine D voor een goede opname van calcium, vitamine K voor de botstofwisselingVitamine D zorgt voor de opname van calcium uit je voeding. Vitamine K2 zorgt ervoor dat het calcium op de juiste plek in je lichaam terecht komt. Samen zorgen deze vitamines (onder meer) voor het behoud van normale botten.

*Vitamine D3
Vitamine D3 2000ie draagt bij aan een normale werking van het immuunsysteem en de instandhouding van spieren, botten en tanden. Daarnaast speelt vitamine D3 een rol bij de celdeling. Vitamine D3 zorgt voor de opname van calcium uit je voeding.

Wat vind ik ervan?

Zoals al gemeld ben ik enthousiast. 
Vooral de collageen gebruikte ik dagelijks en het eiwitpoeder na het sporten. Het collageen heeft nauwelijks smaak (gelukkig) en het gaat in m’n ochtend smoothie samen met m’n andere supplementen. Natuurlijk kun je dit ook heel makkelijk in je koffie of thee drinken.

Waarom wil ik het blijven gebruiken?

Nou het is gewoon een feit dat collageen sterk verminderd na je 25e en wie wilt nu niet minder of ondiepere rimpels?! Ook merkte ik dat m’n maag rustiger ervan werd. 
To be fair mijn man heeft het eiwitpoeder geclaimd en die merkt dat het herstel van spieren wel degelijk sneller gaat. Hij wilt het dan ook blijven gebruiken, zeker nu zijn sportseizoen weer begint. 

Het is wel belangrijk dat als je deze neemt. om 25 dagen te gebruiken en dan 5 dagen te stoppen zodat je lijf er niet aan went!

Tot slot

Let op! Het is een aanvulling op een gezond voedingspatroon, niet een vervanger!
Deze supplementen kunnen door topsporters gebruikt worden, want staan niet op de dopinglijst!!!

Indien je ook enthousiast bent, heb ik een kortingscode voor je! 
Je ontvangt hier 10% korting op je hele bestelling met de code: Niche4jans 

Deze producten zijn gifted maar de mening is mijn eigen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *