Pavona- Natuurlijk eerlijke webshop. Getest de Odylique!

Pavona– Natuurlijk eerlijke webshop, ik mocht een tijdje geleden deze skincare producten van Odylique uittesten en er een eerlijke review over te schrijven. Lees snel verder om te kijken wat ik ervan vind.

Wie is Pavona?

Pavona is een webshop die zich richt op natuurlijke, biologische en eerlijke producten. De webshop is van Edwina en bestaat sinds 2016. Pavona staat voor: Passie voor Natuurlijk. Zij verkopen biologische verzorging en cosmetica en hebben oa de volgende merken:
Ava Natural skincare, Odylique, We love the planet, Flow cosmetics, Balm Balm en nog veel meer. Het is voor mij fijn dat ze zulke mooie producten hebben en er zo goed nagedacht wordt over welke merken zij voeren. Tevens zijn alle producten tegen eerlijke prijzen, je bent niet een godsvermogen kwijt om een leuke set skincare te hebben.

Wat heb ik mogen testen?


Ik heb van het merk Odylique de silk touch cleanser, de avacado 24h replenishing cream en de repair lotion mogen testen. De producten heb ik bijna 5 weken getest.

Wie is Odylique?

Odylique zijn 100% natuurlijke verzorgingsproducten en worden geproduceerd in Groot Brittannië. Odylique betekent ‘power of nature’ en dat is precies waar dit merk voor staat. De producten van Odylique zijn bijzonder geschikt voor mensen met een gevoelige huid, zeer gevoelige huid of zelfs mensen met eczeem. Deze biologische producten zijn glutenvrij, grotendeels veganistisch.

Wat vind ik van de producten?

Overall ben ik heel blij met de producten. Het merk heeft me blij verrast en met en met merk ik dat ik steeds meer overstap naar natuurlijke producten. Het is gewoon fijn dat je het met een gerust hart kunt gebruiken, zonder schadelijke stoffen.

De silk touch cleanser is echt een keeper. Ik heb een hele droge huid nu en door de olie en de zachte lavendel geur is deze echt een grote favoriet. Ook is deze heel fijn in gebruik met de Foreo. Je neemt een pompje en smeert dit met cirkelende bewegingen op je gezicht. Het is echt belangrijk om dit met warm water af te spoelen. Dit omdat het anders net lijkt of het product niet van het gezicht verdwijnt. Echter met een droge huid echt een musthave
Even wennen aan de geur was het wel de Avacado cream. Echter de werking is uitstekend. De crème kun je gebruiken zowel als dag en nachtcremet. Tevens is deze te krijgen in een 10ml en een 50ml uitvoering, ideaal voor in de tas. Deze crème is uitermate geschikt voor de normale tot droge huid. Ook voor mensen met een gevoelige huid is deze top. De crème trekt heel goed in en mijn huid voelt de hele dag zacht en gehydrateerd aan. Dit product is ook voor Vegans geschikt.
De repair lotion is helaas niet helemaal mijn ding. Het zorgt ervoor dat als ik hem voor de dagcreme gebruik dat deze een melklaagje achterlaat. Hierdoor trekt het een beetje aan de huid. Wel is deze lotion perfect geschikt voor mensen met een droge huid. Deze lotion kun je over je hele lichaam gebruiken. Gebruik hem ook eens voor op de ellenbogen en knieën.

Ik wil Pavona hartelijk danken dat ik deze mooie producten heb mogen testen. Wil je deze of wellicht een van de andere merken proberen?! Met kortingscode: JANSSTORIES10
krijg je 10% korting op alle producten in de webshop. Niet in combinatie met andere aanbiedingen. No affiliate!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *