Embryolisse Lait- Crème en Banilla co clean it zero, review!

Een tijd geleden mocht ik deze Lait en cleanser uittesten, dit is wat ik ervan vind.

Wat heb ik mogen ontvangen?
Van het merk Embryolisse heb ik de Lait- Crème Concentre 75 ml getest
Ook heb ik de Banilla co, Clean it Zero cleansing balm revitalizing 100 ml mogen proberen

Wat vind ik van de Banilla co – Clean it Zero Cleansing balm revitalizing?
De clean it zero van Banilla co is super zacht voor mijn huid. Je haalt het met een spatel uit de pot. Als je een nadeel mag noemen is dat voor mij het enige. Echter met een balm kun je niet veel anders.
Wat ik er heel fijn aan vind is dat het nauwelijks geur heeft en mijn huid niet trekkerig aanvoelt achteraf. Het is een hele milde reiniger, welke de make-up goed verwijderd.
Ook is deze fijn in combinatie met mijn foreo Luna 3.

Wat vind ik van de Embryolisse- Lait- creme Concentre?
Vroeger was dit echt mijn brand. Ik zat toen veel in Parijs en vond dit een fantastische creme voor een paar euro. Je kon dit toen ook alleen maar in de apotheek kopen.

Helaas was mijn tijdperk Parijs voorbij en zo ook deze creme. Vond het toen ook zo leuk dat het weer verkrijgbaar was in Nederland. Nu ik deze gekregen heb. Ben ik er weer heel blij mee. Ik gebruik hem voornamelijk als primer/serum en daar is ie uitstekend voor en kan ik hem echt wel adviseren. Voor mijn intussen droge huid is hij helaas te weinig alleen. Maar in combinatie met een dagcreme perfect. Zeker voor de prijs zou ik het zeer zeker niet laten. (€22,95 Lookfantastic). Je hebt hier ook een 15 ml van dat is wellicht ook leuk om eens te proberen

Deze producten zijn gifted, ik wil Banilla co, Embryolisse en FS Agency hartelijk danken.
Mijn meningen zijn altijd mijn eigen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *