IndeedLabs, een mooi Canadees skincare merk. Fijne skincare voor een betaalbare prijs.

Een tijd geleden mocht ik kennismaken, met een voor mij nieuw, Canadees skincare merk, genaamd Indeedlabs.
Lees snel verder, wat ik ervan vind.

Wie is indeed skinlabs?
Indeed is een bedrijf afkomstig uit Canada met wereldwijde distributie. Sinds 2017 verkrijgbaar in Nederland! Indeed laboratories maakt doelgerichte, krachtige formules die specifieke problemen aanspreken met maximaal resultaat. Elke huid is uniek en Indeed Laboratories wil vrouwen aansporen hun eigen schoonheid te vinden. Indeed laboratories schuwt onbetreden paden niet. Indeed Laboratories geeft de beste kwaliteit oplossingen met zichtbare resultaten die een glimlach op je gezicht toveren, door combinatie van wetenschap op hoog niveau met de meest krachtige ingrediënten vanuit de hele wereld.
Indeedlabs lanceerde in 2010 nanoblur™ ™ waarmee ze de cosmetische wereld niet betraden, maar bestormden door als eerste een blurring crème op de markt te brengen waarmee je huid in seconden photo-ready kon zijn.
Een innovatie die de cosmetische wereld op zijn kop zette, tijdens de opkomst van de alles onthullende HD cameralens. Met nanoblur™ gaf Indeed Laboratories een next-generation oplossing op het moment dat het nodig was en zette daarmee een nieuwe standaard in het vak.

Wat heb ik gekregen?
Hydraluron Moisture Jelly Gezichtscrème 30ml
Bakuchiol Reface Pads Gezichtsreiniging 30 stuks
Vitamin C24 Gezichtscrème 30ml
Eysilix II Serum 15ml
Watermelon Melting Balm Reinigingscrème 100ml
Peptalash II Wimperverzorging
collagen booster 30ml

Wat zijn mijn favorieten?
Mijn favorieten zijn de Hydraluron Moisture Jelly, Watermelon Melting Balm en de Vitamin C24. Samen zorgt dit ervoor dat de hele dag mijn huid op en top gehydrateerd is. De cleansing balm zorgt ervoor dat mijn huid niet uitdroogt. Gebruik wel altijd warm water dat is echt een must. Ikzelf vind mijn gezicht reinigen met warm water sowieso heerlijk. De eerste keer gebruik van de tube is wel even hard duwen, want het gaat de eerste keer niet makkelijk uit de tube. Maar erna gaat het prima… tussen je vingers wrijven en dan met cirkelende bewegingen over je gezicht, zodat al het vuil door de olie wordt opgenomen en je het met warm water afspoeld. Ik gebruik dan de C24 creme die lekker licht aanvoelt zonder plakken. Soms de extra booster daar dit een melk is en heel licht is. Wat mij een beetje het gevoel gaf, dat ik deze echt samen moest gebruiken met een serum. Mijn allergrootste favoriet is de hydraluron. Het trekt snel in, mijn huid is de hele dag niet droog.

Wat vind ik van indeedlabs?
Ben blij verrast door dit merk. Behalve de eyecream wilt mijn gezicht heel goed op de skincare reageren. Vaak krijg ik met mijn droge huid of een vette huid of het voelt trekkerig aan. Deze skincare kun je perfect layeren. Daar ik zelf nooit 1 potje gebruik maar op zn minst een toner, serum, met een dag- of nachtcreme. Alle verpakkingen zijn met felle leuke kleurtjes de prijzen zijn ook betaalbaar. Maar wellicht voor mij heel belangrijk is dat alles Vegan en Cruelty free is. Dat voor mij echt een must geworden. Ben blij dat ik deze uitgebreide lijn heb mogen uittesten. Hierdoor heb ik ook de perfecte lijn voor mezelf kunnen uittesten.

Indeedlabs is onder andere verkrijgbaar bij Douglas, ici ParisXL en Lookfantastic

Ik wil indeedslab en Fsagency bedanken dat ik deze producten heb mogen uittesten, voor een review.
Foto’s en meningen zijn altijd mijn eigen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *