Popsockets – de beste accessoire voor je telefoon.

Wie kent ze niet Popsockets. Je hebt ze in allerlei verschillende soorten designs en je kunt ze ook custom made maken. Lees en zie mijn Popsocket verzameling.

Wie is Popsockets?


Zij maken grips, houders en hoesjes voor jouw digitale toestellen.
Sinds filosofieprofessor David Barnett de eerste PopGrip creëerde door twee knoppen aan zijn telefoon te lijmen, is het hun missie om plezier in de wereld te brengen. Het hoofdkwartier bevindt zich in Boulder, Colorado (VS) en we hebben kantoren over de hele wereld.
In 2018 werden ze verkozen tot één van de beste werkgevers in Colorado, bereikten ze de tweede plaats op de lijst met 5000 snelst groeiende bedrijven van het tijdschrift Inc. en werd onze oprichter, CEO en opperlolbroek David Barnett gekozen tot ondernemer van het jaar door Ernst & Young.

Waaruit bestaat de collectie Popsockets?


Popsocket heeft de standaard popgrip en dop in verschillende designs. Ook kun je je eigen ontwerpen. Zelf vind ik het leuk dat ze ook “beauty”grips hebben. welke bestaan uit een lipbalm,pillendoosje of een spiegeltje.
Daarnaast hebben ze de Popwallet voor het makkelijk meenemen van pasjes.
Pop mount voor in de auto aan bijv het ventilatierooster. Zodat je, je handen vrij hebt.
Popthirst can holder. Om je blikje fijner vast te kunnen houden en nog veel meer.

Wat vind ik van de popsockets?


Popsockets zijn super leuk en heel handig. Ik ben ze echt aan het sparen. Want bij elk hoesje hoort een andere popsocket. Ook een fijn punt is dat ik door popsockets minder vaak de telefoon uit mijn handen laat vallen en het ideaal is met neerzetten, om bijv. een youtube filmpje te bekijken. Ook het wisselen van de dop (popgrip) is heel praktisch zo hoef je niet steeds de hele popsocket te vervangen. Ook vind ik het heel leuk dat je je eigen ontwerp op je popsocket kunt laten drukken. Zoals je op de foto’s kunt zien met mijn eigen logo.

De Popsocket amount standaard voor in de auto en deze gebruik je op het ventilatierooster. Zorgt er bij mij voor, dat als ik bijv. een app gebruik, ik mijn telefoon niet meer in mijn hand hoef te houden. Echt een geweldige toevoeging en ben er ook heel blij mee.

Ik zal deze blog dan ook regelmatig voorzien van foto’s met nieuwe popsockets.
Plus de dan geldende kortingscode.
Ga naar Popsockets je krijg 20% korting op alles met BBJUSTME geldig tm 24-11-2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *