Cosmania beautybox 2020, geweldige box! Jammer dat hij zo snel op was.

Kortgeleden kocht ik de Cosmaniabox bij Cosmania. De box is gevuld met 20 travelsizes van verschillende niche merken.

Wie is Cosmania?
Cosmania is een Nederlands bedrijf welke online kwam in 2011. Bij Cosmania kun je terecht voor mooie, speciale en betaalbare internationale cosmeticamerken die vrijwel niet in Nederland te koop zijn. Zij houden van beauty brands met een sterk eigen verhaal.
Hierdoor kwam ik ook bij hun terecht, voor het toen nog, onbekende merk This Works, ook heb ik hierdoor Mario Badescu leren kennen. Ook heb ik een flink aantal van hun beautyboxen gehad en daardoor is de liefde voor beautyboxen ontstaan….

Wat is de Cosmania beautybox?
De box wordt 1 á 2 keer per jaar uitgebracht. Gevuld met 20! travelsizes van merken, welke terug te vinden zijn in hun webshop. Het is een gelimiteerde oplage en snelheid is dus in deze geboden. Want deze keer was hij al binnen een halve dag uitverkocht. Het voordeel is, dat je merken en producten kunt leren kennen, welke anders waarschijnlijk aan je aandacht ontsnapt waren.

Wat zit er in de box?
Lavido, Repleninshing Facial Serum, 10 ml
This works, Love Sleep Pillow Spray, 10 ml
Eborian, Black scrub, 15 ml
MakeUp Eraser, Mini make-up remover, one size
Philip B, Peppermint & Avocado Shampoo, 60 ml

Cosmania, pasjeshouder
Korres, Guava Body milk, 40 ml
Korres, Guava Showergel, 40 ml
Living Proof, 5-1 Styling treatment, 60 ml
Banila Co, Clean it zero original, 7 ml
Malin+Goetz, Grapefruit Face Cleanser, 10 ml
Malin+Goetz, Vitamin E Moisturizer, 10 ml
Mauli, Grow strong hair, 5 ml
Dermalogica. Daily Microfoliant, 4 gr.
Pestle &Mortar, Hyaluronic Serum, 6 ml
Ilia Beauty, Limitless Lash Mascara, 3 gr
Mario Badescu, Hyaluronic Dew Cream, 14 gr
Pai, Light Work Rosehip Cleansing Oil, 28 ml
Peter Thomas Roth, Irish Mud Mask, 14 ml
Paula’s Choice, Skin Perfecting Liquid, 30 ml

Wat vind ik van de Cosmania beautybox?
Deze keer hebben ze zichzelf echt overtroffen het is een hele fijne box met veel verschillende merken. Hierdoor heb ik ook twee nieuwe merken leren kennen, waar ik nu heel veel plezier aan beleef. Ook zitten er genoeg andere dingen in die ik graag wil uitproberen of al uitgeprobeerd heb. De verscheidenheid van merken is super leuk! Mijn favoriet is het serum van het merk Lavido! De prijs van deze box was €37,50 met een waarde van €200,-. Wat echt niet duur is voor deze kwaliteitsbox! Ook fijn is het dat er een klein boekje bijzit waar precies instaat wat de producten kosten en wat deze fullsize kosten. Met BEAUTYBOX10 krijg je 10% korting op aanschaf van een fullsize product, welke in de box zat. Ik ben super enthousiast en hoop dat ze over een half jaar weer een nieuwe box uitbrengen.

Een gedachte over “Cosmania beautybox 2020, geweldige box! Jammer dat hij zo snel op was.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *