Christian Dior exclusieve geurlijn, Gris Dior en Grand Bal. Een prachtig kerstgeschenk. Net even een stukje meer bijzonder.

Wat is er nu niet heerlijker dan jezelf verwennen met heerlijke exclusieve geuren van Christian Dior. Lees snel wat ik ervan vind.

Dior kennen we uiteraard van hun kleding, geuren, huidverzorging en make-up. Maar wist je ook dat zij een exclusieve geurlijn hebben? Welke alleen in de salons of op de website van Dior te verkrijgen zijn en ik heb mezelf heerlijk getrakteerd op 2 geuren.

Voor welke geuren heb ik gekozen?
Ik heb gekozen voor Grand Bal en Gris Dior in 125 ml. Beiden zijn florale geuren en dat is bij mij gebruikelijk, dat ik vaak naar florale geuren neig.

Hoe omschrijft Dior Grand Bal?
Grand Bal is een geur die zich ontmaskerd en zonder te bloeien alle facetten van jasmijn onthult. De naam geeft de geur een vorm van luxueuze grootsheid en impliceert een grandioos, betoverend geurspoor. Een elegant en floraal bal, waar Christian Dior zo van hield.

KARAKTER: De onbevangen en gedurfde Grand Bal geur staat in het middelpunt van de belangstelling, één die je ervaart als een sensuele en meeslepende dans.

ONDERSCHEIDEND KENMERK: De melkachtige warmte van sandelhout geeft deze geur een nobel en sensueel geurspoor, een aanvulling op de jasmijn die zekere dierlijke noten ontwikkelt.

KLEUR: De Grand Bal geur onthult een geurspoor dat alle kleurrijke decoraties en gouden randen van de meest bijzondere maskers weerspiegelt.

FAMILIE: Floraal. Met subtiele noten van oranjebloesem en ylang-ylang akkoorden wordt een olfactorische symfonie van weelderig jasmijn in het hart van de Grand Bal geur onthult. Een geparfumeerde creatie die bloemen viert, zoals de gebloemde baljurken waar Christian Dior zo dol op was.

INTENSITEIT: Zo meeslepend als een Venetiaans bal, is Grand Bal rijk aan krachtige en onvergetelijke geurnoten die direct indruk maakt.

Wat vind ik van Grand Bal?
Grand bal is voor mij een heerlijk bloemige geur welke ik graag overdag draag. Het is een best sterke geur op het begin. Maar hij wordt na een half uurtje heerlijk zacht en liefelijk. Ik werd er helemaal verliefd op. Natuurlijk heeft me lange tijd de prijs tegen gehouden, maar je blijft hem de hele dag ruiken. Je hebt een keer geen standaard geur die half Nederland draagt. Je voelt je een luxe kat ;).

Wat zegt Dior over Gris Dior?
Gris Dior is een iconische geur die meer dan ooit is verbonden met de geschiedenis van Dior Couture. De geur is de olfactorische vertaling van het grijs van Dior, de iconische kleur die zo geliefd was door Christian Dior: het couture-grijs, het emotionele grijs van het ouderlijk huis van de couturier in Granville, Normandië en het parelgrijs van de gevel van de boutique op Avenue Montaigne.

KARAKTER: Gris Dior heeft een veelzijdige, subtiele en elegante olfactorische signatuur. Een elegante geur die onbevangen heritage combineert met een moderne twist.

ONDERSCHEIDEND KENMERK: Net als de kleur grijs kan de Gris Dior geur niet worden onderverdeeld in verschillende componenten. Het is een ondeelbare melange, een verfijnde interpretatie van een chypre.

KLEUR: Grijs is zo beeldend voor François Demachy, Dior Parfumeur-Créateur, dat hij verkondigt dat: “Chypre het grijs van de parfumfamilie is.”

FAMILIE: Floraal. Gris Dior is een geur die zich ontplooit met citrus-topnoten omhuld door een floraal akkoord met een basis van amberachtig mos.

INTENSITEIT: Gris Dior is een intense geur die een krachtige en herkenbare statement maakt met een elegant en aantrekkelijk geurspoor.


Wat vind ik van Gris Dior?
De Gris Dior gebruik ik meestal ’s avonds omdat dit meer een krachtiger

De geur is. Deze heeft ook een lichte poeder over zich heen. Waardoor ik het meer een avond geur vind. Een van mijn favoriete kleuren is het grijs van Dior het is zo prachtig en stijlvol. Ik ben er echt dol op. Dit is uiteraard niet de reden dat ik deze geur gekozen heb, maar het maakt het net iets passender bij me. De geur is heerlijk het is niet te vergelijken met een andere geur en wederom heerlijk floraal.

Staan er nog geuren op je wishlist?
Yes, ofcourse…. Graag zou ik de Cuir Canage, La Colle Noir en Lucky willen hebben. Zij ruiken ook heerlijk. Maar voor dit jaar heb ik genoeg gekocht..
Neem een kijkje op de website van Dior, zo met de feestdagen krijg je altijd hele leuke cadeautjes erbij. Zoals een pouch of de sneeuwbal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *