Desenio – Room upgrade met leuke posters!

Van Desenio mocht ik posters met lijsten uitzoeken voor vrienden en familie. Nou er is niks leukers dan met deze dagen een kleinigheidje uit te mogen zoeken voor vrienden en- of familie.

Wie/wat is Desenio?

Bij Desenio houden ze, sinds 2010, van Scandinavisch interieur en design! Trendy en mooie kunstposters (die iedereen zich kan veroorloven) voor een Scandinavisch interieur. Bij Desenio vindt je een van breedste posterassortimenten van Scandinavië en ophangaccessoires in de vorm van lijsten, houders, hangers en klemmen. Ze hebben de nieuwste trends op het gebied van Scandinavisch interieur en design.

Wat heb ik gekozen?

Voor mijn zus heb ik Chanel posters genomen, de lippenstift en nagellak in maat 13×18 cm en de grotere 20×30 poster met No5 met bloem. Met wissellijsten in het zwart. Omdat we dezelfde liefde voor Chanel delen en zij dit op haar slaapkamer kan hangen.

Voor mijn beste vriendin Stephanie heb ik een kleurrijke 20×30 cm poster gekozen met een koperen wissellijst. Dit past perfect bij haar interieur.

Mijn lieve insta buddy Marloes kreeg een mooie Audrey Hepburn poster, met een gouden wissellijst. Omdat we beiden dol zijn op deze film en wie houdt nu niet van Tiffany’s?! Ze heeft er een prachtige foto van gemaakt.

Wat vind ik er zelf van?

Zelf ben ik echt dol op posters en vooral fashion en beauty posters. Daar krijg je me echt blij mee gemaakt. Zeker omdat we nog in verbouwing zitten en je dan je nieuwe kamers wat wilt opfleuren met een leuke fotowand. Tenminste dat is waar ik naartoe wil in de slaapkamers.
Het is heel erg fijn dat je keuze hebt uit maten tussen de 13×18 en de 150×100. Zo is er op elke plek een gewenste poster beschikbaar.
Leuke tip! Geef eens een poster met een verjaardag of met de komende feestdagen!

Indien je ook enthousiast bent geworden klik dan hier en neem snel een kijkje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *