Youall body care – Vegan bodycare, in 4 heerlijke natuurlijke geuren.

Dit pakketje kreeg ik van Youall om te testen voor een eerlijke review. Lees snel verder om te kijken wat ik ervan vind.

Wie is Youall Body Care?
Youall is een nieuw en innovatief Vegan verzorgingsmerk voor het hele lichaam en is ontwikkeld door 51 mensen uit de praktijk met passie en gevoel voor verzorgingsproducten. 
In de producten van Youall zitten geen schadelijke stoffen! Alles is allergeen-vrij en zo geproduceerd dat iedereen deze kan gebruiken zonder in te leveren op geur, beleving en weldadigheid. Alle producten zijn op natuurlijke basis ontwikkeld en samengesteld met geneeskrachtige ingrediënten. De Organic serie van Youall is zelfs helemaal Hypo-allergeen. Normaal gesproken zien producten in ons segment er stoffig, oubollig of medicinaal uit. Youall gelukkig niet! Wij brengen kleur en positiviteit naar de winkels toe. Zeg nou zelf, als je allergieën heb is het ook leuk een product te kopen wat mooi in de badkamer staat. Youall is een modern concept wat bestaat uit 4 verschillende series en telt 20 verschillende producten. 

Welke producten hebben zij?
Hun bodycare line is opgedeeld in 4 experiences, te weten:

Your Sauna Experience, met Moringa.
Moringa oleifera, ook wel wonderboom genoemd, groeit voornamelijk in tropische en subtropische gebieden. De Moringa-olie die verwerkt is in de Sauna-producten van Youall zit vol omega 3-, 6- en 9-vetzuren en bevat veel vitamine A en E. Als gevolg daarvan heeft de olie een voedende en reinigende werking en is hij uitermate geschikt voor de onrustige huid. Na gebruik voelt je huid zachter en ziet hij er stralender uit.
Hierin is verkrijgbaar: Handcrème, Bodylotion, Douchescrub, Douchegel en Shower foam.

Your Organic Experience, met Macadamia
De macadamianoot is een van oorsprong Australische noot die veel onverzadigde vetten, vitaminen en mineralen bevat. De macadamia-olie in de Organic-producten van Youall heeft een enorm huidherstellend en hydraterend effect en wordt makkelijk opgenomen door de huid. Je huid wordt gevoed en voelt meteen minder droog aan.
Hierin is verkrijgbaar: Handcrème, Bodylotion, Douchescrub, Douchegel en Shower foam.

Your Luxury Experience, met Druivenpitolie
De druivenpitolie in de Luxury-producten van Youall bevatten hoge gehaltes vitamine C, D en E. De olie verbetert de elasticiteit en zachtheid van je huid. De werkzame stoffen verbeteren de vochtbalans en het vermogen van je huid om weerbaarder, steviger en elastischer te worden.
Hierin is verkrijgbaar: Handcrème, Bodylotion, Douchescrub, Douchegel en Shower foam.

Your Energizing Experience, met Ginkgo (meer voor de mannen, alhoewel..)
Ginkgo biloba is een plantenextract dat wordt gewonnen uit de oeroude Japanse notenboom. Het Ginkgo-extract in de Energizing-producten van Youall bevordert de doorbloeding en verbetert de zuurstoftoevoer. Als gevolg daarvan wordt de huid steviger en stralend fris. De hydraterende werking van Ginkgo-extract kan rimpelvorming vertragen en de huid verstevigen. Je huid gaat er gezonder uit zien.
Hierin verkrijgbaar: Bodylotion, Shaving cream, Face cream, Douchegel en Shower foam.

Welke producten heb ik mogen testen?
Zelf heb ik twee lijnen mogen testen. Van de Organic Experience de Handcrème en de Shower Foam en van de Energizing lijn, de bodylotion en showergel.

Wat vind ik van de Youall producten?
Echt een fan ben ik wel geworden! Niet alledaagse frisse geuren, waarvan de huid daadwerkelijk gevoed wordt. Zonder gekke ingrediënten. Alles om een juiste balans te vinden voor je huid. De geuren zijn echt mijn ding en de substanties ook. Wat ook fijn is?! Zijn de prijzen, die variëren tussen de €7,99 en de €11,99, leuke prijzen en ook leuke cadeautjes voor Sinterklaas en Kerst.

De Shower foam, hier was ik het meest huiverig voor. Als ik deze variant namelijk van andere merken probeerde werd mijn huid altijd droog. Natuurlijk heb ik deze getest en mijn huid was heerlijk gevoed en voelde niet droog aan. Daar werd ik zo blij van, want ik ben dol op showerfoams :).

De Handcreme voedt mijn droge huid heel goed en trekt snel in. Dus je kunt vlug door met andere dingen. De geur is licht en zeer zeker niet overheersend. Je hebt maar een beetje nodig waardoor je heel lang doet met een tube. Dat is wel handig in deze coronatijden, waar we zoveel onze handen desinfecteren en het gewoon een must is om je handen goed in te smeren.

De Bodylotion is echt zooo fijn. Hij smeert lekker, fijn met een pompje. Waardoor het niet onder de nagels zit. Het is een lekker grote fles. Je hebt weinig nodig en de geur is ook hier heerlijk subtiel. Waardoor deze goed matcht met alle parfums die ik heb! Ook zorgt deze dat je huid de hele dag gevoed blijft iets wat ik wel heel fijn vind, zodat ik niet ’s avonds opnieuw hoef te smeren.

De Showergel, gebruik ik altijd met een loofah spons, dat vind ik altijd zo heerlijk. Hierdoor heb je weer minder product nodig en doe je langer met je product. De geur van de grapeseed is ook echt heerlijk en het doet wonderen voor mijn huid.

Eindconclusie is dat ik echt alles wil proberen. Ik heel erg nieuwsgierig ben naar de douchescrub en dat ik de producten zeker zou aanraden, voor jezelf maar ook als cadeau. De kleuren van de verpakking zijn ook echt tof. Dus vast dat je er iemand blij mee kunt maken. De producten zijn verkrijgbaar in 200 winkels en in de Youall webshop.

Ik wil Youall bedanken voor de gift. Meningen zijn echter altijd mijn eigen!Een gedachte over “Youall body care – Vegan bodycare, in 4 heerlijke natuurlijke geuren.

  1. Beste Janneke, bedankt dat je onze producten hebt getest! Wij staan achter de kwaliteit van onze producten en gaan jou heel snel wat andere producten verstrekken die je mag gaan voelen, ruiken en ervaren. All the best, Peter Janssen van Youall Honest Body Care

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *