Dermapuur voor een behandeling tegen roodheid en rimpels.

Op 4 december jl. had ik het genoegen om een behandeling te krijgen voor mijn rimpels. Lees snel wat ik ervan vond en hoe het behandelplan werd gewijzigd!

Wie is Dermapuur?
Huidtherapeut Samantha Kool is de eigenaress van Dermapuur. Zijn heeft een HBO opleiding gevolgd tot huidtherapeut en stages gelopen in binnen- en buitenland. Ook heeft ze met verschillende dermatologen, huisartsen en cosmetische artsen samengewerkt. Ze is lid van de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten(NVH), is BIG-geregistreerd en staat in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.
Samantha heeft DermaPuur opgericht met het doel om de mensen met een huid- of haarprobleem te helpen. Ze heeft passie voor haar beroep en is hartelijk voor haar cliënten/patiënten. Zij werkt nauw samen met de huisartsen en dermatologen.
Kortom een powervrouw met genoeg knowhow.

Hoe verliep het intake proces?
Aangekomen in het mooie Alkmaar, met het idee een laserbehandeling te krijgen met de Erbium Yag fractioneel laser, voor mijn rimpels op het voorhoofd gebeurde het volgende.
Ik maakte kennis met Samantha van Dermapuur, ze is zo lief en stelt je op je gemak en neemt alle tijd voor je. Na het voorstellen en vertellen wie ze was en wat ze doet, werd mijn huid gescand met een apparaat welke de huid en zijn problemen heel goed in beeld brengt. Hiervandaan werd een behandelplan opgesteld. Hierdoor gebeurde het dat i.p.v. de rimpels op m’n voorhoofd, mijn hele gezicht een behandeling kreeg. Samantha neemt aan de hand van de foto’s mijn hele gezicht door. Zie hiervan het filmpje.


Mijn minpunten in het gezicht zijn Couperose (roodheid), hyper pigmentatie, lijntjes en grote/grove poriën. Kortom meer dan genoeg werk aan de winkel.
Daar mijn lijntjes nog niet heel diep zijn, zijn ze volgens Samantha nog goed te behandelen met een andere laser te weten de:
Duetto MT EVO, ze maakt dan gebruik van de Twain IPL Laserkop. Dit stimuleert de collageen aanmaak voor de lijntjes en vernietigd rosae. Ik zal vier behandelingen in totaal ondergaan en uiteraard zal ik dan ook voor en na foto’s met jullie delen.

Hoe ging de behandeling en wat voelde ik de dag erna?
Je gaat op de behandeltafel liggen en mijn huid werd schoongemaakt erna kreeg ik een dikke laag cooling gel over mijn gezicht gesmeerd.
Daar ik al iets gewend ben van het laser ontharen in mijn gezicht, is het gevoel niet nieuw. Het voelt of iemand met een elastiekje tegen je gezicht tikt. Dus het is niet pijnlijk alleen ik schrik altijd van het licht, zucht. Op het begin bij mijn wang begon ze heel rustig en bouwde ze de intensiteit op zodat je er aan gewend raakt. Dat was heel prettig. Na de behandeling werd de huid nog nabehandeld met Flamigel. Hierdoor kalmeert de huid enorm.
De dag erna was mijn huid iets roder maar dat was een dag later weer weg. Ik had geen napijn of iets dergelijks. Dus voor mijn huid was de laser perfect.

Wat vond ik van de afspraak?
Zelf ben ik heel enthousiast en hoop dat deze behandelingen, voor nu, mij een botox behandeling besparen. Samantha is een heel lief en geduldig persoon en neemt alle tijd voor je. Je bent bij haar in goede handen. Ben zo blij dat ik dit mag ervaren en kan niet wachten om het eindresultaat te zien. Ook over de komende 3 zal ik jullie uiteraard op de hoogte houden van mijn bevindingen.
Ik wil dan ook Dermapuur en RemediesPR hartelijk danken.

De 4 behandelingen bij elkaar kosten €1250,- deze wordt me aangeboden in ruil voor eerlijke reviews. Meningen zijn altijd mijn eigen!

Een gedachte over “Dermapuur voor een behandeling tegen roodheid en rimpels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.