Sylveco, Poolse, betaalbare Vegan skincare. Voor iedere huid geschikt.

Een lange tijd geleden had ik de eer om als een van de eerste, een mooi pakket skincare te mogen ontvangen. Van een nog niet zo bekend merk. Natuurlijk ging ik aan de slag met testen. Kijk snel wat ik ervan vind..

Wie is SYLVECO?
SYLVECO is een Poolse producent van natuurlijke cosmetica, gemaakt uit passie en fascinatie voor de rijkdom van de omringende natuur. hun missie is om het leven in harmonie met de natuur te bevorderen door natuurlijke cosmetica te creëren die vriendelijk zijn voor mens en milieu.
Ze hebben hun passie omgezet in succes door te ontwikkelen van een lokale familiefabriek tot een leider op de markt van  natuurlijke cosmetica, waarvan de producten worden erkend en gewaardeerd door klanten in het hele land.
De merken : SYLVECO, SYLVECO voor kinderen, BIOLAVEN, VIANEK, ALOESOVE, DUETUS en ROSADIA  zijn gemaakt voor bewuste, veeleisende klanten die, bij het kiezen van gezonde, natuurlijke verzorging, weten dat ze hun huid voorzien van alles wat ze echt nodig heeft. 
Showcase SYLVECO- inhoud is natuurlijke, chemisch onbewerkte plantaardige materialen en extracten van typische Poolse kruiden, die zijn gebaseerd op hun producten. Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en verfijnde recepten garanderen de uitstekende kwaliteit van de cosmetica die ze aanbieden. 

Wat heb ik mogen uittesten?
Vianek Eyecream
Vianek Serum
Vianek Peeling
Vianek Daycream
Vianek Nightcream
Sylveco Cammomile facewash
Vianek Body oil
Vianek Shower gel
Oleiq Lavender face mist
Hiernaast heb ik nog een hele berg met samples gekregen. Een deel heb ik getest en een deel uitgedeeld of ga ik nog uitdelen. Hierdoor heb ik meer van hun merken leren kennen en ben ik heel enthousiast geworden over hun producten.

Wat vind ik ervan?
De essential water van Oleiq is echt mijn favoriet. Deze ruikt naar Lavendel en dat is altijd goed. Je kunt het op je haar, gezicht en body sprayen en het hydrateert heel goed.

De skincare set is boven verwachting goed bevallen. Het heeft nauwelijks een geur en dat vind ik heel fijn zodat je er ook geen hekel aan kan hebben. Uit de skincare set is de dag en nachtcreme favoriet, maar koop ook zeer zeker de eye cream want die is ook heel fijn.
Het serum is ook fijn maar voor mij net iets te weinig qua voeding. Wat ik leuk vind is dat de skincare met maximaal 20 euro per fles goed betaalbaar is .Ook is het fijn dat alles op natuurlijke basis is en mijn huid het prettig vindt en de huid de hele dag gehydrateerd is.

De Chammomile Facewash. Is geschikt voor een vette huid. Helaas heb ik bij het uitzoeken niet goed opgelet en dacht ik dat deze voor een droge huid was. Uiteraard heb ik hem wel uitgeprobeerd. Hij maakt de huid heel goed schoon, alleen voor mij maakt hij mijn huid iets te droog. Echter indien je een vette huid hebt. Zou ik deze echt eens uitproberen. Hij is bij Ecoverde te koop voor €5,10…

De Bodywash en de body oil zijn voor mij net iets te zoet qua geur. Hierdoor gebruik ik het niet. Dit terwijl de body oil waanzinnig goed voedt en de body wash niet uitdroogt. (hiervan heb ik de samples geprobeerd en deze set is dus nog nieuw)

Let op Giveaway!!
Ik wil daarom iemand de kans geven om deze nieuwe set (excl foreo) met een aantal skincare samples te ontvangen. Zodat ook jij kennis kunt maken met dit mooie merk! Zie onderstaande foto wat je precies kunt winnen.
Heb jij interesse?! Laat een bericht achter bij de reacties. Uit de reacties trek ik een winnaar. Meer is het niet dit keer 🙂 Winactie sluit op 1 februari of bij 50 reacties!
Deze actie is alleen geldig hier op mijn blog en niet op mijn instagram page!

Ik wil Sylveco hartelijk danken voor het opsturen van de spulletjes voor een eerlijke review. Ga zeker nog meer uitproberen. meningen zijn altijd mijn eigen!


18 gedachten over “Sylveco, Poolse, betaalbare Vegan skincare. Voor iedere huid geschikt.

  1. Zien er mij hele goeie producten uit! En zo leuk wanneer een merk elementen gebruikt van eigen afkomst! 🌿😃☁️ Ik doe heel graag mee 🙌🏻

  2. Wat leuk om deze vegan huidproducten te mogen testen!🌿 Ik wil juist graag de body wash en body oil gebruiken, Janneke: mijn huid is erg droog en ik ben ‘niet vies’ van een zoete geur! 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *