Gucci Marmont Camera crossbody bag Small

Gucci Marmont Camera is mijn nieuwste aanwinst. Omdat ik echt een tassenverzamelaar ben zal ik met en met wat tassen tevoorschijn halen en deze met jullie delen. Wellicht zitten er wat must-haves voor jullie tussen?!

Nieuwe aankoop

Mijn laatste aankoop is deze fijne praktische Gucci Marmont bag. Het is altijd een feestje om een nieuwe tas aan te kopen. Het geeft me zo’n fijn gevoel. Wel merk ik dat ik het afgelopen jaar minder tassen heb aangeschaft. Daar ik een hernieuwde verslaving heb opgepakt, te weten make-up en beauty.

Terug naar de Marmont. Deze heb ik gekocht in de Gucci shop in shop van de Bijenkorf Amsterdam. Het is een ideale everyday bag. Zelf heb ik de small size genomen omdat de mini voor mij net iets te klein is. Zeker gezien de hoeveelheid onzin die ik altijd meesleep in mijn tas. Hij heeft een stoffen binnenkant en de rits is heel soepel. Deze heeft genoeg ruimte om de essentials mee te zeulen. Wel vind ik het zonde om hem elke dag te gebruiken. Ook omdat ik de tassen netjes weer terug in de dozen stop.

Hoe kom ik aan mijn tassenverslaving?

Vroeger kocht ik heel veel kleding maar door hormonale schommelingen ben ik veel gewicht bij gekomen en dit zorgde voor veel frustratie met kleding passen. Daar een tas altijd past en kan! Ben ik toen begonnen met tassen te verzamelen en heb er intussen heel wat. Wel ben ik langzaam de niet gebruikte tassen weg aan het doen, zodat ik weer wat plaats in de kast creëer. Het is namelijk echt mega irritant en zonde, als je tas door de andere tassen beschadigd wordt. Een box eromheen is dan ook geen overbodige luxe.

Mijn volgende tas wordt… ?

Waarschijnlijk wordt dit de Louis Vuitton Neverfull MM Monogram. Maar dat kan zomaar veranderen, gezien ik nogal veel geld spendeer aan make-up enzo 😉

Ben jij ook dol op tassen en zo ja, welke is favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *