De CADEAUKAART het beste Valentijn’s cadeau!

Heb jij wel eens een cadeautjes gekregen wat je het liefste meteen terug zou brengen? Of heb je zo vaak iets verkeerds gekocht dat je het even niet meer weet? Lees dan snel verder!

DE Cadeaukaart is in te leveren bij 5000 winkels, online en in de winkel.

In welke winkels kun je DE Cadeaukaart inleveren?
De kaart kun je inleveren onder andere bij de Bijenkorf, Hornback, Rituals en nog veel meer!

Waar kun je de kaart kopen?
Wil je DE Cadeaukaart liever fysiek in de winkel kopen? Dan kan dat bij de winkels van: Primera, Jumbo, Lidl en ANWB. Altijd handig als last minute cadeautje
Bestel DE Cadeaukaart eenvoudig via de website. Je ontvangt DE Cadeaukaart dan thuis of binnen één minuut digitaal in je inbox. Of verstuur ‘m direct naar diegene die jij wilt verrassen! 

Is de kaart gemakkelijk in te leveren en wat heb ik ervoor gekocht?
Ondanks dat ik nog steeds midden in een verbouwing zit. Kon ik het niet laten om deze kaart te gebruiken voor nog wat aanvulling voor mijn beautystash. Het kwam mij heel goed uit dat ik deze kon spenderen bij de bijenkorf. Dit ging heel gemakkelijk online. want naast het nummer staat er ook een pincode onder de kraslaag. Dit vul je in bij de cadeaukaarten sectie en het bedrag wordt ervan af gehaald. Wat over is, betaal je met de gewenste betaaloptie.

Wat vind ik ervan?
Ik vind dit echt een ideale cadeaukaart. Omdat je het bij zoveel verschillende winkels kunt inleveren. Het is altijd vervelend cadeaukaarten te krijgen die juist in te leveren zijn bij een winkel waar je eigenlijk niet komt. Ook vind ik door de verpakking, dat je dit heel makkelijk kunt geven aan een man. Het zijn niet alleen vrouwen winkels, voor ieder wat wils. Dus snel nog een cadeautje kopen ren de Jumbo in.

Ik wil DE CADEAUKAART en Triangle PR hartelijk danken voor het mogen uitproberen van deze mooie kaart. Meningen zijn altijd mijn eigen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *