Beauty’s Imperial, getest oorkaarsen, werkt het?

Van Imperial beauty kreeg ik drie verschillende sets oorkaarsen opgestuurd. Maar wat vind ik er nu van?

Wie is Beauty’s imperial?
Beauty’s imperial is een website gericht op beauty gadgets en producten om het leven gemakkelijker te maken op het gebied van verzorging. Zij bieden zowel producten als diensten aan. Bij hen kun je onder andere, facial scrubbers, cleanser, stomers, ect. vinden. Ook verkopen zij oorkaarsen, wimpers, en wimper lifting kits . Ook bieden zij gecertificeerde cursussen aan.

Wat zijn oorkaarsen?
Oorkaarsen zijn al reeds lang bekend en o.a. door Chinezen, Tibetanen en Indianen gebruikt ter behandeling van klachten. Er zijn in onze moderne tijd proeven gedaan met Kirham fotografie. Hieruit blijkt dat op deze foto’s voor en na de behandeling met oorkaarsen duidelijke verschillen te zien zijn. De energie in het lichaam verandert en wordt geactiveerd. De kaarsen zijn gemaakt van katoen, behandeld met bijenwas en kruiden. Ook nu is de kaars nog steeds een zuiver natuur product.

Wat claimen oorkaarsen te doen?
Oorkaarsen bevorderen de doorbloeding van het oor en hoofd en de lymfestroom in oren, keel, neus- en bijholten. Door de warmte gaat het trommelvlies trillen en door de trilling versoepelt het trommelvlies, waardoor het doorlaatbaar wordt. Tijdens de verbranding van de biosun-oorkaars zijn verschillende fasen in de werking ervan te onderscheiden. Dankzij het “schoorsteeneffect” ontstaat een lichte onderdruk in de uitwendige gehoorgang en een vibratie van de luchtzuil door de werking van de vlam. Hierdoor wordt het trommelvlies als het ware licht gemasseerd hetgeen een drukregulatie in het middenoor tot gevolg heeft. De oorkaars verwijderd alle ongewenste en/of extra oorsmeer die zich in de oor bevindt.

Wat heb ik gekregen en wat doet het?
Zelf heb ik drie sets oorkaarsen gekregen. Per set van twee (elk oor 1 😉 ) in de kleuren geel, groen en blauw. >
Blauw is de Aqua Fantasia met een rozemarijn geur. Het claimt te helpen bij het geheugen en het verlichten van hoofdpijn en stress.
Groen is Greedy flow met Bingying thee  en claimt goed te zijn voor: een vette huid, het opent de poriën en het stimuleert de hersenen welke het denken verbeterd.
Geel is Energizer met citrus, Energizer claimt te helpen bij een burn-out & elimineert alles wat te maken heeft met stress.

Wat vind ik ervan?
Zelf vond ik het ,vanuit mijn massage achtergrond heel erg leuk om een keer te proberen.
Geloof ik echt in de werking ervan, I don’t know. Maar het ontspant wel. Het geluid vond mijn man erg ontspannend. Dat is zeker zo belangrijk. Ik zou het niet zomaar even in je oor stoppen en het door iemand laten doen die er verstand van heeft. Wat ik dan ook in mijn pakketje miste, was een uitgebreide handleiding. Iets wat ik vind dat er echt bij hoort. Zoals altijd vind ik het heel belangrijk dat je alles eens geprobeerd moet hebben. Dus probeer het zeker een keertje!

Ik wil Beauty’s Imperial hartelijk danken voor deze producten, in ruil voor een eerlijke review.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *