CLIC by Suzanne, prachtige “ik denk aan je” armbandjes. Voor een extra steuntje.

Van Clic by Suzan, mocht ik meerdere mooie armbandjes ontvangen uit de “ik denk aan je”/ Thinking of you collectie. Wat ik ervan vind? Lees snel verder!

Wat heb ik mogen ontvangen voor een eerlijke review?
CLIC by Suzanne was zo lief om mij 4 mooie armbandjes te sturen. 2 rond kerst en 2 in februari rond Valentijn. Ik mocht er zelfs twee weggeven. Ik heb gekozen voor de armbandjes:
Bolletje met rosé goud en zilver
Vierkantje met geel goud en zilver
Hartje met rosé goud en zilver
Vlindertje met geel goud en zilver.

De prijzen van de armbandjes zijn €24,95 per stuk, Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren: Rose- of geelgoud en zilver kleurig. Het wordt gemaakt van 2 soepele draden en een bajonetsluiting, met de gewenste bedel naar keuze. Tevens is het materiaal non-allergeen chirurgisch edelstaal en hypo allergeen. Alle artikelen zijn handmade.

Wie is Clic by Suzanne?
CLIC by Suzanne is een eigentijds Nederlands sieradenlabel dat zich onderscheidt door krachtige vormen en een bijzondere toepassing van materiaal en techniek. De rode draad in de collectie is het gebruik van aluminium, de vormentaal én de unieke, magnetische sluiting, die in ieder ontwerp op slimme wijze wordt toegepast. CLIC by Suzanne is stijlvol en tijdloos. Bijzonder is dat de ontwerpen blijven boeien door hun kracht, eenvoud en duidelijkheid in vormgeving. De sieraden passen zich bovendien moeiteloos aan aan iedere kledingstijl en zijn onderling perfect te mixen & matchen. Casual, gekleed, feestelijk of sportief; CLIC past altijd bij je outfit en is draagbaar op íeder moment van de dag en week. Suzanne en haar team maken ieder CLIC-sieraad zelf, het is volledig handwerk. Puur vakmanschap! Het eigen atelier maakt bovendien maatwerk mogelijk

Wat vind ik van de armbandjes?
Ik ben dol op de armbandjes. Mijn favoriete is de vlinder en ik spaar ze allemaal ;).
De prijs van een armbandje maakt het een tof cadeautje en er is voor iedere smaak iets te vinden. Jong/oud dit is voor iedereen leuk. Het heeft de prijs van een bosje bloemen en dan vind ik dit toch veel leuker en persoonlijker. Zeker omdat dit ook meteen een betekenis heeft. wat is er nu leuker dan een vriendin zo’n leuk bandje geven zodat jullie altijd met elkaar verbonden zijn. Wat ik ook leuk vind is dat je de tekst kunt aanpassen op het label. Maar het allerleukste vind ik nog dat het handmade is. neem echt eens een kijkje op hun website!

Ik wil CLIC by suzanne hartelijk danken voor het opsturen van de armbandjes. Meningen zijn altijd mijn eigen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *