Dermapuur 2e en 3e behandeling, hoe zijn de resultaten dusver…

Omdat het op 1 april alweer mijn laatste behandeling zal zijn bij Dermapuur. Wilde ik jullie even meenemen naar de resultaten dusver. Lees snel verder..

Wie is ook alweer Dermapuur?
Huidtherapeut Samantha Kool is de eigenaress van Dermapuur. Zijn heeft een HBO opleiding gevolgd tot huidtherapeut en stages gelopen in binnen- en buitenland. Ook heeft ze met verschillende dermatologen, huisartsen en cosmetische artsen samengewerkt. Ze is lid van de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten(NVH), is BIG-geregistreerd en staat in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.
Samantha heeft DermaPuur opgericht met het doel om de mensen met een huid- of haarprobleem te helpen. Ze heeft passie voor haar beroep en is hartelijk voor haar cliënten/patiënten. Zij werkt nauw samen met de huisartsen en dermatologen.
Kortom een powervrouw met genoeg knowhow.

Wat zijn mijn aandachtspunten en welke behandeling?
Mijn minpunten in het gezicht zijn Couperose (roodheid), hyper pigmentatie, lijntjes en grote/grove poriën. Daar ik zelf me heel erg stoor aan mijn fronsrimpels tussen de ogen (ik zie dit vooral ;)), was ze zo lief om de behandeling met elkaar te combineren en maakt ze naast de Duetto MT EVO, Twain IPL Laserkop, nu ook gebruik van de Erbium Yag fractioneel laser, voor tussen mijn ogen.

Hoe ging de tweede behandeling?
Omdat ik toch graag mijn fronsrimpel behandeld wilde, was Samantha meteen dat ze zei, dan doen we die met de andere laser erbij. Ik was daar heel eerlijk best gespannen over omdat men zei dat het best pijn kon doen en ik geen emla creme gesmeerd had. Echter kan ik best wat pijn verdragen en ben ervoor gegaan. Je wordt met een laser pistool behandel heel centraal. Het maakt een knetterend geluid en er hangt een afzuigapparaat boven je voor de geur. Echter qqua geur vond ik het niet spannend en ik voelde nauwelijks iets. Dacht dat ze nog moest beginnen en toen was ze al klaar. Wellicht kwam dit ook doordat het oppervlak relatief klein was, maar het is zo gebeurt. Ondanks het niet gebruiken van Emla was het een reuze meevaller en dacht ik, ik wil mn hele voorhoofd ;).
Erna ziet het eruit als een schaafwondje en daar komt een aantal dagen later een korstje op. Verzorg deze goed met flamigel.

Hoe ging de derde behandeling?
Het is altijd weer spannend om te zien hoe je huid verbeterd is… ook deze keer viel het zeker niet tegen. De behandeling was deze keer gelijk aan de 2e keer. Met nog wat extra gezelligheid van Nadine van RemediesPR. Zij laat haar striae van dr buik behandelen. Wat zag dat geweldig uit. Het verschil is enorm. Als je grote zones laat behandelen is Emla wel een must. Dit zorgt ervoor dat je bijna niets voelt. Ze zeggen wel wie mooi is moet pijn lijden, maar wat niet hoeft dat hoeft niet.
Terug naar mijn behandeling…. Wat is het toch fijn om die vooruitgang steeds te blijven zien. De behandelingen duren zelf 20-30 minuten dat is inclusief wisselen van Laser. Het is prettig om verschillende behandelingen door elkaar te gebruiken voor een nog beter resultaat.

Wat vind ik overall van de behandelingen tot nu toe?
Nou ik ben echt razend enthousiast. Je ziet zulke grote verschillen. De roodheid in mijn gezicht is zo’n storende factor. Ik merk het verschil vooral doordat ik veel minder make up nodig heb om de boel te camoufleren. Mijn huid is veel strakker en de lijntjes beduidend minder. Over de verkleining van mijn poriën nog maar niet te spreken. Als je echt kundig en goed advies wiltt, wil ik je Samantha van harte aanraden. Ik kan niet wachten om mijn laatste en 4e behandeling te krijgen. Het is zo belangrijk dat je gezicht in goede handen is. Je hebt er maar 1 van. Tevens vind ik een laserbehandeling dan botox. Wellicht dat ik er nog aan begin, maar voor nu stel ik het lekker uit.


Wederom dankjewel RemediesPR en Samantha van Dermapuur voor deze mooie behandelingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.