Magic Make-up Remover, super zachte make-up wipes.

Een tijdje geleden kreeg ik deze Magic make-up remover wipes om uit te proberen. Lees snel wat ik ervan vind

Wat heb ik mogen ontvangen?
Ik heb 2 Magic Make- up Remover wipes gekregen. 1 wipe in het roze met turtle randje en 1 in zwart met een zebra randje. Ze zijn geschikt voor alle huidtypen en gaat minimaal 1000 wasbeurten mee. De wipe is Hypoallergeen, antibacterieel en dermatologisch getest. Ze kunnen in de droger zonder dat ze krimpen. Het heeft een formaat van 39 x 18 cm en ze kosten €17,50 per stuk.

Wie is Magic Make up Remover en wat is hun filosofie?
Zij vinden het belangrijk dat onze huid make-up en vuil vrij is voor het slapen. Tevens zo belangrijk is dat er geen chemicaliën aan te pas komen, vriendelijk is voor dier en milieu, niet te veel tijd in beslag neemt en dat onze huid na het verwijderen zacht en schoon aanvoelt. Ze zijn opzoek gegaan naar een duurzaam huidvriendelijk alternatief. Hierdoor is de Magic Make Up Remover is ontstaan! De eerste make-up remover waarbij alleen water gebruikt hoeft te worden, dus geen chemicaliën of andere schadelijke stoffen. De Magic Make Up Remover is voor elk huidtype geschikt, herbruikbaar en dierproefvrij geproduceerd.

Hoe gebruik je de Make up Remover?
Ik haal het grove vuil van mijn gezicht er gemakkelijk mee af. Gebruik altijd warm en veel water. Je hebt twee verschillende kanten. Aan de kant van het label zit een iets grovere structuur, welke ideaal is om de make-up te verwijderen. De andere kant is heel erg zacht en geeft me echt zo’n ontspannend gevoel. Zeker als de wipe heel warm is gemaakt met water. Mijn huid krijgt er een glow van.
Je hoeft deze doek niet elke dag te wassen, omdat hij antibacterieel is. Ik doe het nu 1x per week. Tussendoor spoel ik ze goed uit en leg ze op de verwarming.

Wat vind ik van de Magic Make-up remover?
Per ongeluk kwam ik langs hun instagram pagina en ik was meteen gecharmeerd van hun wipes. Hun filosofie is super mooi. Ook ik denk steeds meer na over de footprint die we achterlaten op deze aarde. De wattenschijfjes zijn al vervangen door reusable en nu deze wipes. Ze zijn heel zacht en ik ben er zo blij mee. Mijn favoriet is de zwarte met zebra randje. Het ziet er zo stijlvol uit. Hier wil ik er zeer zeker meer van!! De doek is groot genoeg om het gezicht, tegelijkertijd aan beiden kanten schoon te maken.
Deze wipes zijn echt een aanrader. Je spaart een heleboel make- up wipes uit. Wat veel beter is voor het milieu. Win- Win

Wil je deze mooie removers ook? Ze hebben vaak leuke aanbiedingen op de site!

Deze removers zijn gegeven om een review te schrijven. Meningen zijn altijd mijn eigen.

Een gedachte over “Magic Make-up Remover, super zachte make-up wipes.

  1. Deze wil ik ook nog eens proberen! Ik heb nu al reusable wattenschijfjes en dit staat ook hoog op mijn lijstje 😃

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.