Perris Monte Carlo, luxueuze parfum, een echte musthave!

Een tijd geleden leerde ik Perris Monte Carlo kennen en een paar weken geleden kreeg ik deze prachtige parfums toegestuurd. Te weten de Lavande Romaine en de Mimosa Tanneron. Wat ervan vind? Lees snel verder!

Wat heb ik mogen ontvangen?
Lavande Romaine 100 ml (€145), Perris omschrijft dit parfum zo:
Lavande Romaine is een uitbundig parfum dat je laat dansen en zingen in heerlijke zomerse geuren.
Het parfum is een ode aan de schoonheid van de lavendelvelden in de Provence waar kuddes blauwe vlinders in de lucht dwarrelen.
Mimosa Tanneron 100 ml (€145,-), Perris omschrijft dit parfum zo:
Mimosa Tanneron is een ode aan de tederheid, de zoetheid en het mooie gevoel van opbloeiende liefde.

Wie is Perris Monte Carlo?
Gevestigd in Monte Carlo en onderdeel van de luxe portefeuille van The Perris Group, werd Perris in 1981 opgericht door Michele Perris. Gian Luca creëerde Perris Monte Carlo om terug te duiken in het hart van de industrie en zich te concentreren op de parfumgeuren zelf in plaats van op de marketing van de merknaam. De passie voor het terugbrengen van de ware kunst van de parfumerie is het geesteskind van de manifestatie van het label, Perris Monte Carlo. De missie is om de beste grondstoffen van over de hele wereld te betrekken, waarbij traditie en moderne innovatie met elkaar verweven zijn, om de unieke geuren van Perris Monte Carlo te creëren.

Welke geurlijnen heeft Perris Monte Carlo?
Hun geurlijnen zijn opgedeeld in 4 lijnen. De geuren welke ik heb mogen ontvangen komen uit de Grasse lijn.
LES PARFUMS DE GRASSE: Een eerbetoon aan de kunst van de Franse parfumerie
ITALY COLLECTION: Een eerbetoon aan de Citrus Essences
GOLD COLLECTION: Een eerbetoon aan het Midden Oosten
BLACK COLLECTION: Eerbetoon aan unieke natuurlijke hulpbronnen

Wat vind ik van de parfums?
Als je wellicht mijn instagrampagina volgt zie je de laatste weken regelmatig Perris voorbij komen. Dat is uiteraard met een reden. Ik ben helemaal dol op de Lavande Romaine geur en neem deze ook overal mee naartoe. De geur liet me inderdaad denken aan wandelen door een lavendelveld.
Naast de Lavande mocht ik ook de Mimosa Tanneron uitproberen. Ook dit is een prachtige geur. Heerlijk licht fris en sprankelend. Het zijn heerlijk draagbare parfums voor iedereen. De prijs is wellicht voor sommige wat hoog. Maar hij is elke euro meer dan waard! Jezelf trakteren op een geur welke niet iedereen heeft, dat is toch heerlijk?! Ook vind ik het fantastisch, dat je de geuren van Perris kunt combineren met elkaar zodat je een speciale op jou afgestemde geur krijgt. Je merkt dat dit een luxueuze geur is en hij blijft lang zitten. Maar vergeet ook niet hoe mooi de flessen uitzien… Elke lijn heeft zijn eigen kleurstelling en ze zijn stuk voor stuk prachtig. Het staat gewoon zo mooi op je toilettafel. Love it!
Ik hoop dat ik met de tijd de andere geuren ook mag leren kennen. Verder heb ik nog monsters mogen ontvangen van Ambre Gris, Santal du Pacifique (nog een van mijn favorieten tot dusver), Cedro diamante. Kort samengevat ze zijn tot nu toe allemaal heerlijk. Maar met 21 verschillende flessen heb ik nog even te gaan.

Waar zijn de Perris parfums verkrijgbaar?
De Perris Monte Carlo Parfums zijn verkrijgbaar bij bijvoorbeeld een Ici Paris, BeautyX. Kijk voor meer informatie over de verschillende verkooppunten op de Instagram pagina van Prestige Cosmetics Benelux.

Wil je nog verdere informatie over de geuren van Perris Monte Carlo neem een kijkje op hun website

Deze geuren werden me vriendelijk aangeboden door Prestige Cosmetics Benelux voor een eerlijke mening, meningen zijn altijd mijn eigen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *