Finaste hele leuke, trendy en betaalbare sieraden, voor ieders budget!

Een tijdje geleden mocht ik van Finaste 3 verschillende sieraden uitzoeken. Dit werden, na lang overwegen, want alles was leuk 3 kettingen. Lees snel wat ik ervan vind.

Wat heb ik mogen uitzoeken?
Zoals gezegd heb ik gekozen voor 3 verschillende kettingen.
De eerste goudkleurige ketting is een schakelketting met slotje. Het leuke is dat je het kon laten graveren dat heb ik meteen gedaan. Aan één kant heb ik een hartje en aan de andere kant HJ. De H is de voorletter van mijn man. Deze kost €34,90 en het graveren koste €5,-
De tweede goudkleurige ketting, is een fijne ketting met een hanger van parelmoer. Deze kost €19,90. Ook heb ik om het cadeautje compleet te maken gekozen voor een geschenkverpakking deze verpakking kostte €0,75.
De derde goudkleurige ketting is een initial ketting luxury met een ronde disk hier heb ik mijn voorletter “J” laten graveren. Deze kost €49,95.

Wie is Finaste?
Bij Finaste shop je de mooiste trend sieraden en accessoires volgens de laatste trends én voor een fijne prijs! De sieraden collectie bestaat uit oorbellen, kettingen, armbanden, ringen en accessoires in zilver en gold plated. Altijd up to date van de laatste sieraden trends en de collectie wordt doorlopend aangevuld met de mooiste sieraden van het moment om ervoor te zorgen dat er continue een nieuwe sieraden collectie voor jou klaarstaat! Zo ben jij altijd de “Finaste” Zweedse woord voor “de mooiste.”
Wist je dat Finaste hun ontwerpstudio in Nijmegen heeft en een groot gedeelte daar zelf ontworpen en gemaakt wordt?!
Finaste is een dochteronderneming van DRKS neem daar ook een kijkje voor nog meer keus.

Wat vind ik ervan?
Uiteraard was ik super blij toen ik van Finaste sieraden mocht uitzoeken. Want welk “meisje”wordt daar nu niet blij van?! Meteen ben ik in hun website gedoken en al snel koos ik voor kettingen. Daar ik best weinig kettingen heb, kwam ik achter…. Hoe dan?!
Anyway wat me opviel was dat ze mooie strakke sieraden hadden zonder tierlantijnen, dat vind ik wel zo mooi. Ook vind ik het leuk dat je de sieraden kunt personaliseren. Perfect voor herinneringscadeautjes. Het enige wat ik zou willen is dat je de kettinglengte zelf kunt kiezen. Daar ik een dikkere nek heb is dat iets lastiger dat ze allemaal even lang zijn.
Ook zou ik extra lange kettingen willen. Maar dit doet helemaal niks verder af aan de prachtige kettingen. Die super trendy en leuk zijn. Wat ook fijn is dat je bestelling heel snel verzonden wordt. Dus ideaal voor lastminute cadeautjes en de prijzen zijn heerlijk betaalbaar. Je krijgt sowieso een mooi doosje erom en voor maar 75 cent kun je meteen je cadeautje laten inpakken.
Kan niet wachten om mijn collectie verder uit te breiden daar ik alweer wat bijpassende armbandjes heb gezien die ik mooi vind….

Deze kettingen werden mij gegeven voor een eerlijke mening. Meningen zijn altijd mijn eigen!

Een gedachte over “Finaste hele leuke, trendy en betaalbare sieraden, voor ieders budget!

  1. Ik vind ze echt heel mooi! En natuurlijk heb ik ook alweer wat armbandjes en ringen gekocht om mijn ‘look’ compleet mee te maken 😄 Ik kan mezelf ook echt nooit inhouden 🙄

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *