SophieGreen een bewuste schoonmaak keuze. Award winner!

SophieGreen een bewuste schoonmaak keuze. Een tijd geleden mocht ik al kennis maken met de keukenreiniger en de allesreiniger uit een potje. Een schoon huis is altijd prettig. Daarom was ik aangenaam verrast om de hele lijn uit te proberen SophieGreen. Lees snel verder wat ik ervan vind.

Wat heb ik mogen uittesten?

Van SophieGreen kreeg ik:
De keukenreiniger bottle in de geur Sunny Lemon en 2 refills
De badkamerreiniger bottle in de geur White Pearl en 2 refills
De allesreiniger bottle in de geur Orange Patchouli en 2 refills
De allesreiniger bottle in de geur Blue Rebel en 2 refills
SophieGreen’s Sopje, goed voor 25 sopjes ( je kunt daar naderhand de refills in bewaren 😉

Waar staat SophieGreen voor?

SophieGreen is hét antwoord op de onnodige berg plastic afval die de huidige schoonmaakproducten veroorzaken. Een lesje in de scheikunde leert dat een schoonmaak product voor 80% uit water bestaat. Wat als we thuis zelf water toevoegen? Tijd voor verandering! Het nieuwe, slimme schoonmaak product SophieGreen gaat verder dan een fris én schoon huis. Ze zorgt ook voor een schone wereld. Samen met jou. SophieGreen is er voor iedereen die wil laten zien dat het anders kan.
SophieGreen is de slimme natuurvriendelijke uitblinker in een vorm van een eco-refill. Een poeder dat met 750ml water uit je eigen kraan verandert in een krachtig en fris schoonmaakproduct waardoor je je schoonmaakfles kunt blijven hergebruiken. Daar besparen we veel plastic flessen mee! Je favoriete schoonmaakfles een leven lang hergebruiken? Doen! Met de slimme eco-refill poeders vul je je fles keer op keer.Hoe dan? Simpel. Schoonmaakproducten bestaan voor 80% uit water. De magie zit hem in de overige 20%. Met SophieGreen komt die 20% in de vorm van een eco-refill poeder. Een natuurvriendelijke krachtige schoonmaakoplossing. Geen fles? No worries. SophieGreen heeft ook een duurzame Bottle4Life. Per eco-refill bespaar je één plastic fles. Goed bezig!
Kortom: Schoon en vrij van parabenen, fosfaten, chloor, ammonia en EDTA’s. Schone refill verpakking; 100% plasticvrijSchoner transport; minder C02 uitstoot.

Wat vind ik van SophieGreen?

Gelukkig had ik al eerder het genoegen om kennis te maken met SophieGreen. Zelf denk ik steeds meer na over de footprint welke je achterlaat op deze aardbodem. Heb zelf heel veel moeite met weggooien van artikelen als deze nog bruikbaar zijn. Je ziet dit ook steeds meer terug in mijn feed en op dit blog. Maar wat vind ik van SophieGreen?
Ben met Sophiegreen keukenreiniger begonnen. Je vult je bottle met 750 ml lauwwarm water even schudden (dat doe ik tenminste) en gaan. De geuren zijn, behalve die voor de badkamer, heerlijk! Mijn favoriete geur is Patchouli Orange. Wat ik ook heel fijn vind aan de schoonmaakspullen dat ze veilig zijn voor je huisdieren het is geen chemische rotzooi en dat vind ik wel heel prettig. Zo hoef ik me hier geen zorgen over te maken. Ook dat er geen chemische geurdampen, welke mijn adem benemen, vrijkomen is een hele dikke plus. Het maakt perfect schoon, heeft een heerlijke geur en scheelt een hoop gesleep met de boodschappentassen. De prijs is vind ik ook heel erg goed. Een bottle kost €3,55 maar neem je de refills. Krijg je 2 refills (goed voor 2 flessen) Voor de prijs van 1 bottle. Jammer genoeg, tot nu toe alleen te verkrijgen online, bij de Jumbo en DA. Hopelijk wordt dit snel vergroot. Want ik vind dat je dit op z’n minst een keer geprobeerd moet hebben. Je helpt het milieu enorm! Ohh ennnn ze hebben de award gewonnen “Meest duurzame verpakking” . Dat win je ook niet zomaar. Laat de voorjaarsschoonmaak maar beginnen!

Deze schoonmaakproducten van Sophiegreen werden me vriendelijk gegeven voor een eerlijke review. Meningen zijn altijd mijn eigen!Een gedachte over “SophieGreen een bewuste schoonmaak keuze. Award winner!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *