Jouwbox x Ekoplaza een nieuwe samenwerking. Nu met 17 producten

Ik mocht weer de Jouwbox ontvangen en vanaf nu is deze in samenwerking met Ekoplaza. Wat zit erin en wat vind ik ervan… Lees snel verder.

Wat is de jouwbox?
Voor de mensen die mijn vorige blog niet hebben gelezen. De Jouwbox is een box van Tim Hortensius in samenwerking met, nu nieuw Ekoplaza en geïnspireerd door Ralph Moorman van de Health factor. Deze box is alweer de 12e editie en je kunt hem elk kwartaal aanschaffen met een abonnement voor €39.95 (elke moment opzegbaar) of een losse box voor €49,95.Ook is deze box verkrijgbaar bij de Ekoplaza filialen.
Zoals gezegd is het een box welke eens in de drie maanden uitkomt. Ondertussen worden er wel vaker limited edition boxen uitgebracht. De boxen bevatten beauty en lifestyle producten. Te gebruiken voor het hele gezin. De visie van Jouwbox is dan ook een gezonde levensstijl tegen een betaalbare prijs. Zo is de box voor iedereen geschikt.

Wat zit er in de jouwbox?
Botanique shampoobar granaatappel, Shampoobars ze blijven fascinerend voor mij. Helaas heb ik extreem droog haar en is de shampoobar niet vaak geschikt. Toch heb ik hem geprobeerd en moet ik zeggen dat het mij blij verrast heeft. Mijn haren voelen gevoed aan en ik vind de granaatappel erg fijn als geur.

Waleda Amandel verzachtende douchecrème, Waleda is al heel lang een oud vertrouwd merk. Helaas was het niet mijn geur en mijn huid voelde wat trekkerig aan na het douchen, niet helemaal mijn ding. Maar ik weet dat velen deze geur wel heerlijk zullen vinden. Dus test hem zeker eens uit.

Bee Honest Cosmetics Handzeep, Ik ben echt helemaal fan van hun concept. D’r zit geen geur aan, dus helemaal ideaal als je allergisch bent voor parfums. Ik vind dat wel fijn als ik erna een handcreme gebruik die een aparte geur heeft. Zodat het niet tegenwerkt.

Dr. Hauschka Rozen bad, Ik ben een groot fan van dr Hauschka, Echter rozen en nu kan ik wel zeggen dat ik het getest heb. Maar het ruikt te zeer naar rozen. Daar ga ik niet inliggen. Echter ik heb wel al andere badlijnen van hun geprobeerd. Dus als je dol bent op rozen. Koop het zeer zeker!

Chi Natural Life Aloe Vera Cooling Gel, Echt een musthave Aloe. Dit gebruik ik altijd heel veel. Dus deze tube was meer dan welkom, met de zomer in aantocht. Ideaal om te verkoelen, smeer het eens op een insecten beet het verkoeld en zorgt meteen voor minder jeuk.

Your Organic Nature Zaden crackermix, Ik ben dol op hun recepten en deze crackers waren ook weer heerlijk! Het is super gemakkelijk te maken. Wat water en olie en je bent good to go. Het is super gezond en heerlijk met philadelphia en zalm nomnom.

Innerme Proteïne bar chocolate, Manlief was heel blij met deze bar. Voor mij zijn ze altijd te zoet. Ik krijg ze dan helaas niet weg. Echter na het sporten een ideale reep en mijn man was er zeer gelukkig mee. Dus die was niet rauwig dat ik het niet luste.

Chocolat Stella 80% pure chocolade, oei daar ik geen pure choco eet maar wel chocolademelk drink heb ik van deze reep chocolademelk gemaakt echt een aanrader. Ik heb dat gecombineerd met havermelk

Lovechock Salted Pecan 80%, Nou dit was even delen geblazen. Mijn man vond hem super lekker, dus die heeft gelijk een doos besteld. Het is een perfecte combo ondanks dat het pure choco was.

Orthica B12 1000 SR, een van mijn favoriete merken qua supplementen. Hier ben ik dan ook heel erg blij mee. Ik had deze nog niet los gehad. Het helpt het immuunsysteem, voor de vorming van rode bloedcellen, van belang voor het zenuwstelsel en het helpt energie vrijmaken uit voeding.

Gkazas Biologische vierge olijfolie, zo jammer dat dit een mini flesje is… Ben dol op deze olie en ik ga hiervan zeker een grote kopen. Het is ook heerlijk om je stokbrood in te dippen 🙂

Vitals Saffraan LCS Biologisch, Het zou helpen tegen een goede gemoedstoestand. Daar ik toen even in een winterdipje zat, had ik een neiging om dat potje achterover te kiepen in de hoop dat het zou helpen. Maar ik heb netjes de dagelijkse dosering genomen. Denk dat je het na een iets langere tijd pas gaat merken.

Artic Blue Pure Arctische Visolie, Yes mijn potje visolie was net op, dus dit kwam als geroepen. Visolie is zo belangrijk! Ik eet weliswaar best veel vis maar toch geeft me dit een beter gevoel. Leuk is dat je het in een ecologisch hersluitbaar zakje krijgt ipv de potjes. Het gaat toch in mijn pillendoos en dit neemt veel minder plaats in beslag.

Cleo’s Blossom Love, Hier was ik zoooo blij mee. Ben dol op thee en de smaak is echt heerlijk zacht. Het ontspant heerlijk. Het merk was me nog niet bekend. Maar ik ga zeker nog meer smaakjes uitproberen.

Ekoplaza Arabica snelfilterkoffie, Wij hebben helaas geen gewoon koffieapparaat dus deze konden we helaas niet zelf proberen. Echter mijn vader vond de koffie goed te drinken en was er erg blij mee.

Frankly Juice Organic Ginger Shot, ooeeehhh I tried, het is zo gezond he. Maar mijn gezicht die zei iets anders. Het is vooral heel bitter. Mijn man was er wel weer blij mee. Het is een geweldige booster maar deze smaak is voor mij te heftig.

Coco coconut coffee cappuccino, Daar ik geen koffie drink, stond manlief weer paraat om dit van me over te nemen. Hij houdt wel van organic stuff. Dus na het lezen van de ingredientenlijst werd deze goedgekeurd. Hij was erg blij dat deze niet zo zoet was. Want normaal vindt hij de pre prep veel te zoet. Dus deze wordt zeer zeker vaker gekocht.

Eindoordeel Jouwbox?
Elke keer vind ik dit weer een groot feestje om uit te pakken. Het is echt jammer dat dit maar 1x in de drie maanden komt 1x in de 2 maanden zou ik zelf leuker vinden. Ook vind ik het tof dat de jouwbox nu paarskleurig is. Het is ook heel fijn dat de jouwbox nu ook gewoon in een ekoplaza af te halen is. Zo hoef je niet op de post te wachten en omdat ze online ook heel snel zijn uitverkocht is dit een extra kans. Mijn favorieten zijn dit keer de thee, de olijfolie en de crackermix.

Deze box werd me vriendelijk gegeven door Jouwbox. Meningen zijn echter altijd mijn eigen.

https://www.youtube.com/watch?v=wATL5PL0MMs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *