Nieuw Natura Siberica Sibérie Blanche Body Care Persbericht

Nieuw bij Douglas.nl:
Natura Siberica Sibérie Blanche Bodycare
Lichaamsverzorging met de puurheid van Scandinavië, de kracht van de Siberische wildernis en de ruige natuur van de Faeröer eilanden

Natura Siberica is een avontuurlijk en tot de verbeelding sprekend huidverzorgingsmerk. De biologische en volledig met de hand geoogste wilde ingrediënten zijn afkomstig uit Siberië. Hier groeien bijzondere kruiden en bloemen die bestand zijn tegen extreme omstandigheden De huid-, haar- en lichaamsverzorgingsrituelen van het merk  zijn geïnspireerd op eeuwenoude Siberische schoonheidsgeheimen en tradities. Nieuw bij Douglas.nl zijn de Bodycare-producten van de Sibérie Blanche-lijn, met pure en krachtige formules voor een natuurlijke verzorging van het lichaam, haar en… de zintuigen!

Het uitgebreide assortiment van Natura Siberica omvat gecertificeerde natuurlijke producten die zijn ontwikkeld op basis van bijzondere wilde kruiden, bloemen, grassen, fruit en planten uit Siberië en het verre oosten. Op eigen biologische boerderijen in Siberië worden kruiden en planten op een natuurlijke manier gekweekt en behouden. Alle producten zijn bovendien vrij van parabenen, synthetische conserveringsmiddelen, minerale oliën, siliconen, SLS, SLES en zijn dierproefvrij. De natuurlijke puurheid van de formules wordt gegarandeerd door Europese certificaten van ECO BIO cosmetica ECOCERT en ICEA. Bovendien is het merk goedgekeurd door de COSMOS-norm AISBL3.

Unieke adaptogene ingrediënten

Bepaalde kruiden in de producten van Natura Siberica hebben de ijstijd overleefd en zijn in staat om zich in de huidige koude Siberische winters (met temperaturen tot -50°C!) aan te passen aan de extreme weersomstandigheden. Deze unieke, zogeheten ‘adaptogene ingrediënten’ worden volledig met de hand geoogst met zorgvuldig respect voor de groeicycli van de natuur. Dit zorgt ervoor dat de ingrediënten worden geselecteerd én verwerkt op het hoogtepunt van hun therapeutische krachten.

Over Natura Siberica:

  • Natuurlijk en Biologisch
  • Adaptogene Siberische wilde bloemen en kruiden, uniek en met respect voor de natuur geoogst
  • Maatschappelijk verantwoord qua ondernemen
  • Oude remedies en moderne technologieën zorgen voor een unieke productbasis
  • Vrij van parabenen, SLS/SLES, minerale oliën en dierproefvrij
  • Mooie hoogwaardige verpakkingen, echte betaalbare luxe
  • Bekroond assortiment binnen de categorieën Face, Body & Hair

Nieuw! Sibérie Blanche-lijn

Nieuw en exclusief verkrijgbaar via Douglas.nl zijn de producten van Natura Siberica Sibérie Blanche. Deze lijn brengt de puurheid van Scandinavië samen met de kracht van de Siberische wildernis en de ruige natuur van de Faeröer eilanden. Deze nieuwe producten zijn gebaseerd op de meest effectieve ingrediënten van kruiden en planten die alleen te vinden zijn in dit soort intense klimaten. Ze beschikken hierdoor over unieke eigenschappen. De Bodycare-lijn van Sibérie Blanche bevat diverse shampoos, conditioners, shower gels, een body scrub en twee body crèmes.

De top 3 producten voor een mooie lichaamshuid en ‘bikinibody’ deze zomer:

Tundra Flowers  Relax Shower Gel (€ 5,99/400 ml.)

Je huid verwennen, in alle zachtheid reinigen en verfrissen, onweerstaanbaar laten ruiken én ook nog je zintuigen ontspannen? Natura Siberica Sibérie Blanche Tundra Flowers Relax Shower Gel doet het allemaal!Natuurlijk extract van Toendrabloemen heeft een weldadig kalmerend effect op de zintuigen en helpt bij vermoeidheid en spanningen. Het toegevoegde extract van Iris bevat vetzuren die de huid soepel en elastisch laten aanvoelen. De formule bevat ook natuurlijke proteïnen die de droge lichaamshuid voeden en verzachten, voor een glad en zijdeachtig gevoel. Edelweiss-extract is rijk aan natuurlijke tanninen die de huid helpen te vernieuwen. Siberische, in het wild geoogste kruiden bevatten vitaminen, saponinen, fytonciden (antimicrobiële organische verbindingen afkomstig van kruiden en planten) en tanninen, die zorgen voor een frisse, vitale en mooie huid. Het toegevoegde Zeewier, afkomstig van de Faeröer eilanden, is rijk aan de vitaminen A, B1, B2, B6, B12, C, E, micro-elementen en jodium. Het bevordert een heldere teint van de huid. Het draagt ook bij aan het herstel van een optimale vochtbalans en verzadiging van de huid met mineralen, waardoor de lichaamshuid steviger en elastischer wordt.

10 Icy Berries Modelling Body Scrub (€ 14,99/370 ml.)

Is het een rijk gevulde bessenjam? Nee! Natura Siberica Sibérie Blanche10 Icy Berries Modelling Body Scrub is een tintelfrisse, intens fruitige bodyscrub. Deze bevat10 verschillende, zowel vermalen als hele, in het wild groeiende Siberische bessen. De lichaamshuid wordt hiermee diepgaand gereinigd en moeiteloos ontdaan van dode huidcellen. De scrubformule op basis van suikerkristallen draagt tevens actief bij aan een mooi gestroomlijnd silhouet. De toegevoegde Lijsterbessen en Frambozen zijn heel rijk aan antioxidanten en micro-elementen die het huidvernieuwingsproces stimuleren. Aardbei, Duindoornbes en Moerbei hydrateren de huid op basis van hun natuurlijke vitaminen en mineralen, die tevens de veerkracht en elasticiteit van de lichaamshuid stimuleren. Zwarte bes, Veenbes en Vossenbes dragen bij tot het modelleren van het silhouet. Kruipbraam en Wilde Blauwe Bosbes voeden en verzachten de huid, waardoor deze gladder en egaler wordt. Ook deze body scrub bevat Zeewier afkomstig van de Faeröer eilanden. Het resultaat na het scrubben is een fluweelzachte lichaamshuid die veerkrachtig, stevig en intensief gevitaliseerd aanvoelt.

Snow Tsarina  Repairing Body Cream(€ 9,99/200 ml.)

Een mooie lichaamshuid vraagt om een hoogwaardige bodycrème die de huid helpt bij de natuurlijke herstelwerkzaamheden. Natura Siberica Sibérie Blanche Snow Tsarina Repairing Body Cream voedt en herstelt de huid, maakt haar glad en ongelooflijk zacht. De toegevoegde Teunisbloemolie bevat een hoge concentratie linoleenzuur. Dit helpt om droogheid en schilfering van de huid te verzachten en het herstelt tevens een optimale vochtbalans. Extract van Kaasjeskruid bevat een hoog gehalte aan natuurlijke vitamine C en Caroteen. Het heeft een ontstekingsremmend effect, helpt de huid te kalmeren en vermindert irritaties. De toegevoegde vitaminen A, B5, F en E stimuleren de huidvernieuwing en beschermen de huid tegen schadelijke externe invloeden. Olijfolie hydrateert en voedt de huid intensief. Het Zeewier van de Faeröer eilanden zorgt voor een optimaal herstel van de vochtbalans en voorziet de lichaamshuid van vitaminen en mineralen. Deze rijke bodycrème laat de huid fluweelzacht, stevig en elastisch aanvoelen en verfijnd ruiken.

In slechts drie stappen maak je je lichaam met deze drie bestsellers van de nieuwe Sibérie Blanche-lijn klaar voor een eindeloze zomer met een zelfverzekerde summer body!

Betaalbare luxe, royale verpakkingen en pure en natuurlijke geuren

De producten van Natura Siberica staan voor betaalbare luxe. Ze hebben hoogwaardige natuurlijke samenstellingen en aantrekkelijke,  luxe verpakkingen. Natura Siberica staat heeft exclusieve, milde texturen die zich focussen op een optimaal huidcomfort, voor een weldadige ‘thuisspa-sensatie’. Dit alles met natuurlijke en heel pure geuren.

Distributie & meer informatie:

De producten van Natura Siberica worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door Trade Sense B.V. uit Breda.
De nieuwe Natura Siberica Sibérie Blanche Body Care is vanaf heden verkrijgbaar via www.douglas.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *