Satin Pillow een lifesaver voor je haren.

Enige tijd geleden kreeg ik deze mooie Satin-Pillow, na een lange testronde vind je hier wat ik ervan vind.

Wie is Satin Beauty Collection en wat is hun verhaal?
Het merk Satin Beauty Collection is begonnen vanuit een passie voor verzorging en cosmetica. De meeste vrouwen geven veel geld uit aan dure producten om hun gezicht er zo jong mogelijk uit te laten zien. Naast het gezicht is ook het haar belangrijk voor een vrouw. Het gebruik van een satijnen kussensloop is een slimme manier om tijdens je slaap aandacht te besteden aan jouw huid en haar, zonder dat je er iets voor hoeft te doen. 

De gemiddelde vrouw slaapt ongeveer acht uur per dag. Door te slapen op een kussensloop van ons merk, verzorg je tijdens je slaap jouw huid en haar op een natuurlijke wijze. De satijnen kussenslopen van Satin-Pillow hebben een verkoelende werking. De reden hiervan is dat je lichaamswarmte niet in het kussen gaat zitten. Dit komt door de satijnen stof; het absorbeert minder vocht dan de meeste stoffen. Daarnaast zijn de kussenslopen gemaakt van een huisstofmijt dichte stof. Doordat de weving een hoge dichtheid heeft, geeft het bacteriën en huisstofmijt een kleinere kans om in je kussensloop te kruipen. Hierdoor is Satin-Pillow erg geschikt voor mensen met een gevoelige huid of allergieën. 

Vaak heeft het gemiddelde kussensloop een ruwe stof die erg hard kan aanvoelen tegen de huid. Dit is niet het geval met ons kussensloop. Door de dichte en gladde weving van satijn is er nauwelijks sprake van wrijving met de huid. Op deze manier zorgt Satin-Pillow voor een kalmerende werking op een onrustige en onzuivere huid tijdens de slaap. Door de mindere wrijving tussen de huid en het kussensloop, zijn er ook minder slaapvouwen bij het wakker worden. Het gevolg is dat je niet meer ’s ochtendsvroeg de slaapplooien in je gezicht hoeft weg te werken. Als laatste heeft de stof het voordeel dat het niet absorbeert. Dit betekent dat je nachtcrème beter in je huid kan trekken. Zo zorgt Satin-Pillow dus voor een betere werking van je nachtverzorging. 

Wat heb ik mogen uittesten en wat doet het?
Heb de mooie Satin Pillow mogen uittesten en gekozen voor de zilvergrijze kleur. Hij kost €19,99 per stuk
Het heeft de volgende voordelen:

 • Zorgt voor een gladde huid
 • Voorkomt slaapvouwen
 • Verfijnt rimpeltjes
 • Bestrijdt onzuiverheden
 • Kalmeert een branderige huid (acne)
 • Voorkomt gespleten haarpunten
 • Geen klitten en pluis meer
 • Vermindert vet haar
 • Behoud van haar- en wimper-extensions
 • Slaapt verkoelend
 • Anti-allergeen

Wat vind ik van de Satin-Pillow?
Zelf had ik al eerder een satin pillow. Dus ik was heel blij dat ik weer een ander merk mocht uitpoberen. De bestelling was de dag erna in huis. Ze hebben prachtige kleuren. Hierdoor bij elk overtrek wat wils.
Wat ik heel fijn vind is dat de maat van de kussensloop gewoon ruim genoeg is om mijn dik kussen erin te proppen. Vaak zat is deze te klein en dat irriteert me dan mateloos. De pillow zelf is heel zacht en het verkoeld heerlijk. Omdat ik een lange tijd ziek ben geweest en soms koorts had, was dit echt wel een uitkomst. Ook door het gewoel had ik minder klitten in mijn haar dan gebruikelijk. Voor mij is dat heel erg prettig, want mijn haar klit heel erg snel. Dit is nu beduidend minder. Ik zou graag nog andere kleurtjes willen hebben, voor de afwisseling. De prijs van €19,99 maakt het leuk en is beduidend goedkoper dan op andere plekken.
Het bedrijf is Nederlands de eigenaren zijn heel vriendelijk en ze hebben naast deze pillows ook een crulset, eyemasker en mondkapje. Ideaal nu in deze tijden, het voorkomt acne en zachter voor je huid..
Tevens is de Satin Pillow sinds kort verkrijgbaar bij ICI Paris XL

Waar te verkrijgen en kortingscode?
Satin Beauty Collection pillow is hier verkrijgbaar en bij Ici ParisXL
Nog leuker is dat je 15% korting op je hele bestelling krijgt met de kortingscode:
JANSSTORIES15

Een gedachte over “Satin Pillow een lifesaver voor je haren.

 1. Mede door deze blog heb ik er ook een aangeschaft ik vind het ontzettend fijn! Mijn gezicht is rustiger en het ligt veel beter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *