HAIRLUST- zacht en verzorgd haar, met de Rehab Box for Blondes

Mooi en verzorgd haar is niet vanzelfsprekend. Gelukkig mocht ik een mooie set van HairLust uitproberen. Lees snel hoe het voor mijn haar werkte.

Wat is het verhaal achter HairLust?
Begin 2017 is HairLust ontstaan ​​met innovatie, duurzaamheid en transparantie als fundamentele bouwstenen. Op basis van deze kernwaarden en een focus op de hechte relatie met hun klanten hebben zij een prachtig merk op mogen bouwen. Bovendien zijn ze actief de strijd aangegaan met de grote multinationale conglomeraten en hun traditionele haarverzorgingsproducten.Ze streven naar transparante ingrediënten
Met een natuurlijke en holistische benadering van haarverzorging, bieden zij haarsupplementen, haarverzorgingsproducten en haaraccessoires gecombineerd de meest optimale voorwaarden voor gezond en sterk haar.
De focus ligt niet alleen op innerlijke of uiterlijke haarverzorging, maar op de effectieve combinatie van beide. Innerlijke haarverzorging is goed. Uiterlijke haarverzorging is goed. De combinatie is echter nog véél beter, en zorgt voor een optimaal synergie-effect! Met HairLust haal je optimale interne en externe verzorgingsproducten in huis, die elkaar op een effectieve manier aanvullen.

Wat heb ik mogen ontvangen?
Hairlust Hair Growth and repair Shampoo 200ml
Hairlust Hair Growth and repair Conditioner 250ml fles met pompje
HairLust Protein Reconstructor Mask 200ml
Hairlust Bamboo Turban Hair Towel
HairLust Detangle Wet Brush

Deze kleurcorrigerende shampoo & conditioner is speciaal samengesteld om gele, oranje of koperen tinten in blond, geblondeerd of grijs haar te neutraliseren. Bovendien zitten er herstellende ingrediënten toegevoegd die een gezonde haargroei stimuleren, zoals vegan micro-proteïnen en biologisch mango-extract.

Deze rehab box for Blondes heeft een waarde van €84,95 en hij kost nu slechts €75,95

Wat zijn de ingredienten van de producten?

  • AQUAXYL™ – AQUAXYL ™ is afgeleid van suiker en hydrateert het haar en de hoofdhuid diep en voorkomt waterverlies door verdamping.
  • Protectogen™ (Hydrolyzed Rice Protein) – Deze met rijst geëxtraheerde micro-proteïne beschermt het haar tegen stress door omgevingsfactoren zoals zon, luchtvervuiling en styling. Protectogen ™ geeft het haar veerkrachtig volume en maakt het glad en pluisvrij. Bovendien ondersteunt Protectogen ™ de haargroei door een toename te genereren van belangrijke stamcelmarkers die cruciaal zijn voor de haargroei.
  • Gluadin® Kera-P (Hydrolyzed Vegetable Protein) – Dit veganistische micro-eiwit dringt de haarschacht binnen om beschadigd haar te herstellen, waardoor het sterker en gezonder wordt.
  • Organic Aloe Vera – Dit antioxidant-rijke natuurlijke extract versterkt en hydrateert het haar en beschermt het tegen omgevingsschade
  • Organic Sweet Almond Oil – Amandelolie werkt als een verzachtend middel, wat betekent dat het “de gaten opvult” van beschadigd haar om het zachter en glanzender te maken. Amandelolie is ook een rijke bron van huidherstellende ingrediënten zoals triglyceriden die een gezonde hoofdhuid bevorderen.
  • Organic Apricot Kernel Oil – Een uitstekende bron van vetzuren, abrikozenpitolie verzacht en hydrateert uitgedroogd, broos en beschadigd haar.
  • Liquorice Root  – Met natuurlijke verlichtende eigenschappen helpt zoethoutwortel om ongewenste koperachtige pigmenten voorzichtig uit lichtgekleurd haar te verwijderen.
  • Glycerin – Deze bevochtiger trekt vocht in de haarschacht om het haar de hele dag gehydrateerd te houden.

Wat vind ik van de HairLust set?
Oke laat me je eerst vertellen dat mijn haar echt een vreselijke struik is. Het is altijd droog, verder wel sterk, alleen kijk je ernaar en het is al in de klit. Dat is zo ongelofelijk irritant. To be honest ik ben helemaal niet makkelijk met overstappen maar ik had al een tijd hun hairvitamines gehad en daar was ik heel blij mee. Dus toen ik iets van HairLust mocht uitzoeken. Wilde ik het graag deze set uitproberen. Daar mijn haar nogal de neiging heeft om warm van kleur te worden en ik een cool type ben is dat heel erg lelijk. Dat strookt totaal niet met elkaar en dan krijg je dus nog een rodere toet dan dat ik al had. Dat is dus de reden waarom ik heel graag de blond shampoo wilde uitproberen. Om het beste resultaat te krijgen doe ik de shampoo op droog haar inmasseren. Ja, je hebt meer nodig maar het trekt zoveel beter in en het wordt hierdoor ook koeler. Dit laat ik zo’n twintig minuten intrekken en stap dan onder de douche spoel het uit en dan was ik het nog eens in het geheel. Hierna gebruik ik de conditioner, welke echt magic is. Mijn haar voet meteen zo zacht aan. laat dit gerust minimaal 5 minuten intrekken. Eens in de zoveel tijd wissel ik af met het masker. Welke ook heel fijn is. Ik vind het fijn dat er op de conditioner een pompje zit. Jammer dat deze niet standaard ook op de shampoo zit. Ik vind flessen met een pompje heel fijn. HairLust Bamboo Turban Hair Towel is heel zacht en groot genoeg voor mijn haren. Zelfs de HairLust Detangle Wet Brush werkt prima met mijn haar. Kortom een heel fijn pakket, welke ook geschikt is voor droog/ moeilijk haar. Kan niet wachten om de gewone variant van hun uit te proberen.

Ik wil HairLust graag bedanken dat ik deze haarproducten heb mogen uittesten.
Deze producten zijn gifted, meningen zijn altijd mijn eigen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.