JOUWBOX- ontdek deze box met 12 producten in samenwerking met Richard de Leth.

Dit keer mocht ik weer de nieuwe Jouwbox uittesten. Lees snel wat ik ervan vind en maak je snel lid zodat je de volgende box niet mist.

Wat is de jouwbox?
Voor de mensen die mijn vorige blog niet hebben gelezen. De Jouwbox is een box van Tim Hortensius in samenwerking met, nu drs Richard de Leth en geïnspireerd door Ralph Moorman van de Health factor. Deze box is alweer de 13e editie en je kunt hem elk kwartaal aanschaffen met een abonnement voor €39.95 (elke moment opzegbaar) of een losse box voor €49,95..
Zoals gezegd is het een box welke eens in de drie maanden uitkomt. Ondertussen worden er wel vaker limited edition boxen uitgebracht. De boxen bevatten beauty en lifestyle producten. Te gebruiken voor het hele gezin. De visie van Jouwbox is dan ook een gezonde levensstijl tegen een betaalbare prijs. Zo is de box voor iedereen geschikt.

Wat zit er in de jouwbox?
MUDMASKY – VITAMIN INFUSED EYE SERUM t.w.v. €49,-
Mudmasky is zo’n fijn merk ook dit eyeserum is weer heerlijk. Het bevat vitamine C en dat zorgt voor huidversteviging. Ik heb dit nog te kort getest om er een goed eindoordeel over te geven maar het is tot nu toe veelbelovend.

OOLABOO – ECO SHAMPOO BAR 70G t.w.v. €15,50
De shampoo bar wint steeds meer aan terrein en dat is een goede ontwikkeling het is fijn dat er steeds meer over het milieu wordt nagedacht. Wat nog veel fijner is dat het ook nog heerlijk ruikt en je haren er heel zacht van worden. Leg de bar daarna wel op een zeephouder anders wordt het een bacterie paradijs

WELEDA – GRANAATAPPEL REGENERENDE BODYLOTION  t.w.v. €15,99
Ahhh het welbekende Weleda. Wat heeft de fles een super handig pompje. De bodylotion ruikt heerlijk en hij trekt heel snel in. Het is een 100% natuurlijke regenererende bodylotion welke huidveroudering tegen gaat. Houdt de fles een beetje schuin dan werkt het pompje het best.

 WE LOVE THE PLANET – LIP BALM VELVET SHINE €4,99\
Natuurlijk had ik de deo’s al geprobeerd en was erg blij dat ik nu de lip balm mocht proberen. Het begin met het uitduwen van de stick gaat een beetje lastig maar erna makkelijker te gebruiken. Wat ook fijn is is de geur en dat je voelt dat je lippen lang gehydrateerd blijven. Echt een aanrader. Ook blij natuurlijk dat deze roze is 😉.

 ERICA – SHOWER BAR POWER HIBISCUS t.w.v. €7,95
Deze ruikt heerlijk, droogt mijn huid niet uit en nog goed voor het milieu ook. Daar ik de shampoobars wel al ken maar de showerbar nog niet. Vond ik dit product meer dan interessant. Het is zo fijn dat het niet een gewoon stuk zeep is welke mijn toch al droge huid uitdroogt. Het verzorgt en voedt mijn huid enorm. Ideaal. Want het neemt een stuk minder plaats in beslagVITAILY – BASIS SUPPLEMENTEN 7 ZAKJES twv €17,50
Dit principe is zo fijn. Als ik zie hoeveel potjes en pannetjes ik heb. Ik word er soms niet goed van. Dan is dit wel heel handig. Basis vitaminepillen zijn sowieso heel belangrijk. Het ziet eruit als goede kwaliteit.

VITAILY – MASTERCLASS VITALITEIT t.w.v. €20,-
Deze masterclass lijkt me heel erg leerzaam om te volgen. Zodra ik het iets rustiger heb ga ik het zeker volgen.

 OERSTERK – JOUW GIDS NAAR EEN BETER LEVEN KONTZAKBOEKJE t.w.v. €2,95
Dit boekje heb ik meteen doorgenomen, neem mee waar je van kunt leren. Maak je eigen beslissingen, wat in jouw leven past. Ik vond het in ieder geval een leuk boekje. Leuk als cadeautje bij een cadeaubon of zo.

 E-BOOK – OERSTERK KOKEN! twv €25,-
Het boek is ideaal ik ben sinds 3 hele dagen op dieet 😊. Hier staan vele gezonde recepten in. Dit is zo fijn nu, een echt hulpmiddel. Want het is altijd na een tijdje zo inspiratieloos. Er staan heerlijke gezonde recepten in. Een echte musthave.

 MATTISSON – RUNDER COLLAGEEN POEDER PEPTAN TYPE 1 t.w.v. €4,95
Collageen het is altijd zo fijn om te gebruiken. Na je 25e neemt je collageen af en dat wil je eigenlijk zoveel mogelijk aanvullen. Ik neem altijd collageen supplementen en deze is zeker niet duur. Baat het niet dan schaadt het niet.

LEMON-AID – CHARITEA RED t.w.v.  €1,69
Oeeee ice tea, hier hou ik zo van. Moest snel foto’s maken zodat je tenminste nog een volle fles op de foto hebt staan. Voordeel is dat het laag in KCAL is en dat het heerlijk van smaak is. Normaal ben ik niet dol op koude rooibos. Maar deze was erg lekker.

TASTEA- HORSEPOWER t.w.v. 27,95 met leuk tasje.
Tastea zo veel over gehoord. Dus was heel erg blij toen ik zag dat deze in de box zat. Het is een herfstthee, maar kon het niet laten om meteen de waterkoker aan te zetten. Wat een heerlijke thee. Het laat geen droge nasmaak achter en het is een hele zachte thee. Het kost wat. Maar de pot is groot en zo vol gevuld. Dat ik natuurlijk weer geknoeid had.

5TH SEASON – ORGANIC FRUIT SALAD BITES t.w.v. €1,49
Last but not least de Salad Bited, deze waren buiten verwachten lekker. Ideaal als tussendoor snack. Handig om mee te nemen. Ga eens op zoek naar andere varianten.

Wat vind ik van de Jouwbox?
De Jouwbox is ieder kwartaal weer een feestje. Je leert er zoveel voor mij onbekende producten door kennen. De prijs is altijd goed want er zit altijd een waarde in van rond de €150,- Het is alleen jammer dat hij zo snel is uitverkocht. Dus het beste is om een abonnement te nemen.Wat ik gewoon heel fijn vind, is dat er een hele gedachtegang achter zit en niet zomaar wat producten in een box zijn gegooid. Kan niet wachten op de volgende box!

 

 

 

2 gedachten over “JOUWBOX- ontdek deze box met 12 producten in samenwerking met Richard de Leth.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *