Zenvya – prachtige natuurlijke edelsteen sieraden, cadeautip

Een tijd geleden was ik op zoek naar een wedding gift. Ik was op zoek naar iets met een betekenis en kwam terecht bij Zenvya. Wat ik ervan vind lees je hier.

Wie is Zenvya?
Bij Zenvya kun je uitsluitend terecht voor edelstenen sieraden, met natuurlijke stenen. Het Zenvya team is gepassioneerd over edelstenen en spiritualiteit, waardoor we betrokken zijn bij onze producten en jou de beste service kunnen bieden.
Edelstenen komen voort uit de natuur en de natuur is erg belangrijk voor hun. Om zo lang mogelijk te mogen genieten van de natuur, houden wij rekening met de natuur. Dit doen wij door maatschappelijk verantwoord te ondernemen. De sieraden worden gemaakt in India met een vast team, zij krijgen een eerlijke prijs hiervoor zonder uitbuiting.
Ook versturen ze alle sieraden in ECO-doosjes. Verzending is gratis en ze versturen naar Nederland/België/ Duitsland

Wat heb ik gekocht / gekregen?
Ik heb zelf de granaat armband facet geslepen en oorbellen in druppel geslepen gekocht als cadeau, passende bij haar trouwjurk.
Zelf heb ik gekozen voor de rozenkwarts armband. Een van mijn lievelingskleuren en steen.
De sieraden zijn allemaal gemaakt met 925 zilver.

Waar staat een granaat voor?
Granaat bevordert de opname van vitamines en mineralen. Het is een steen die de bloedsomloop verbeterd, het immuunsysteem versterkt en het zelfgenezend vermogen van het lichaam bevordert. Granaat geeft energie en kracht. Granaat verlicht klachten van reuma en artritis en helpt tegen ontstekingen. De steen helpt bij bloedarmoede, versterkt het hart en helpt bij ritmestoornissen.
Ook is het een fijne ondersteuner bij overspannenheid en ondersteunt bij situaties die uitzichtloos lijken. Het is dan ook de perfecte steen om bij je te hebben in crisissituaties. De steen maakt creatief, geeft je zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en helpt met het doorbreken van beperkende gedachten of gedragspatronen. Het is een steen voor groei, optimisme en brengt levensvreugde terug. Het is een edelsteensteen die blokkades weghaalt en heeft een reinigende en vergrotende werking op de aura.

Waar staat een roze Quartz voor?
Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en stimuleert eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De steen maakt ontvankelijk voor alle soorten schoonheid en stimuleert fantasie en creativiteit. Fysiek heeft de steen een positieve werking op het hart, de geslachtsorganen, de vruchtbaarheid, borst- en longkwalen en voorkomt duizeligheid. Tenslotte helpt het bij ouderdomskwalen zoals de ziekte van Alzheimer en Parkinson.

Wat vind ik van de sieraden?
Zelf ben ik altijd dol op cadeautjes kopen met een betekenis. Hiervoor ga ik altijd op zoek naar aparte dingen. Ik was op zoek naar een granaat sieraad omdat het een mooie Bordeaux kleur kan hebben en dit goed bij haar jurk paste en ze ook graag zilver draagt. Heel toevallig kwam ik bij Zenvya terecht en kwam meteen de juiste armband tegen (het had zo moeten zijn) De kwaliteit van de stenen is heel mooi en ik vind het leuk dat deze sieraden handgemaakt worden.
Het zijn sieraden die draagbaar en stevig zijn. Ook vind ik het leuk dat ik een Nederlandse kleine onderneming hiermee steun.

Brengt het bij het sieraad dat ik gekregen heb. Roze, je ziet het wel vaker bij me voorbij komen ;). Rozenkwarts is altijd een favoriete steen geweest. Een vierkant geslepen steen vond ik heel leuk en past bij een andere armband welke ik vaak draag. Wat ik leuk vind is dat de steen de huid raakt en de steen belangrijkste is en niet het sieraad op zich.
Ik draag ze nu dagelijks en het heeft zelfs m’n paard overleefd. Dus stevig is het zeker wel.
Alle sieraden worden in mooie doosjes verpakt en wat ik erg prettig vind is dat het snel verzonden wordt. Handig voor de last minute cadeautjes.

Ik wil Zenvya hartelijk danken voor de mooie armband. Meningen zijn altijd mijn eigen

2 gedachten over “Zenvya – prachtige natuurlijke edelsteen sieraden, cadeautip

  1. Wat een mooie sieraden en wat staat deze armband je mooi. Zo leuk dat je de kleine ondernemer steunt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *