Revitalash Cosmetics – wimperserum, Werkt het nu echt?

Revitalash, ik had er al veel over gehoord. Deze travelsize mocht ik testen 3-4 weken en zou het werken? Lees snel verder.

Wie is Revitalash?
RevitaLash Cosmetics, de toonaangevende, door artsen geleide, bekroonde lijn van op wimpers, wenkbrauwen en haar gerichte cosmetica, speciaal ontworpen om de gezondheid en natuurlijke schoonheid van uw meest gekoesterde schoonheidsmiddelen te verheffen, herstellen en verbeteren. RevitaLash Cosmetics, opgericht in 2006, begon met slechts één product het originele wimperserum . Geïnspireerd door de immense liefde tussen onze oprichter en zijn geliefde vrouw Gayle, als een oplossing om haar te helpen zich mooi te voelen tijdens haar moedige strijd tegen borstkanker. Van dat ene, originele product komt een hele collectie schoonheidsbevorderende, oplossingsgerichte cosmetica die de natuurlijke schoonheid en innerlijke geest van alle vrouwen nieuw leven inblazen, terwijl ze teruggeven aan de zaak waarmee het allemaal begon.

Wat heb ik mogen testen?
RevitaLash Advanced Wimperserum 0,75ML is door een Amerikaanse oogarts ontwikkeld om de natuurlijke wimpers te verbeteren. De wimpers versterken door het serum, waardoor ze minder snel afbreken. Tevens krijgen de wimpers een beschermend laagje die de brosheid verminderd. Je wimpers zijn beter bestand tegen invloeden van buitenaf en groeien hierdoor langer door. Het serum is dierproefvrij, niet-irriterend, hypoallergeen, dermatologisch getest, klinisch getest en door oogartsen beoordeeld. Doordat het op waterbasis is kan het in combinatie met kunstwimpers of wimperextensions worden gebruikt. Het serum bevat onder andere BioPeptin Complex, wat de wimpers verzacht. Ginseng en Swertia Japonica beschermen en revitaliseren de haartjes. Saw Palmetto zorgt voor extra glans en houdt de haarwortels in goede conditie.

Welke ingredienten heeft het oogserum?
Aqua, Glycerin, Biotin, Cellulose Gum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Disodium Phospahte, Phosphoric Acid, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide, Butylene Glycol, Calendula Officinalis Extract, Panax Ginseng Extract, Serenoa Serrulata Extract, Camellia Sinensis Extract, Swertia Japonica Extract, Triticum Vulgare Germ Protein, Pentylene Glycol, Biotinoyl Tripeptide-1, Octapeptide-2.

Hoe het serum te gebruiken?
Verwijder eerst je oogmake-up en zorgt voor droge oogleden. Breng het serum aan in de avond als een eyeliner op de oogleden. Let op dat het niet in de ogen terecht komt. De eerste twaalf weken kan je het wimperserum het beste consequent elke dag gebruiken. Als het gewenste resultaat bereikt is, is 3 à 4 keer per week voldoende.

Wat zijn de resultaten van het serum en wat vind ik er nu eigenlijk van?
Deze travelsize was goed voor drie/vier weken. Ik had op het begin zeker moeite om het netjes elke dag te doen. Maar eenmaal ingepast in mijn avond routine, ging het prima en vergat ik het niet meer.
Het is makkelijk aan te brengen en dat vind ik wel een voordeel. Ook dat er zo goed is nagedacht over dit product zorgt voor een goed gevoel. Gelukkig is het cruelty free. Mijn wimpers zelf zijn best lang alleen ik heb niet zo heel veel wimpers. Dus dit was best welkom. Het werkt wel degelijk alleen ik denk dat ik het nog tekort gebruik
Zij geven zelf aan dat je het 12 weken moet gebruiken voor optimaal resultaat. Dat heb ik zelf niet gedaan, maar ik vind dat je toch al verschil ziet. Dus ik zal deze zeker zelf aanschaffen om verder te gebruiken. Natuurlijk snap ik dat voor sommige de prijs best schokkend is voor 2 ml €87,-

Revitalash is verkrijgbaar bij onder andere de Bijenkorf.

Ik wil revitalash en FSagency bedanken dat ik dit heb mogen uittesten, voor een review.
Meningen en foto’s zijn mijn eigen.

Een gedachte over “Revitalash Cosmetics – wimperserum, Werkt het nu echt?

  1. Verrassend…ik sta hier altijd wat sceptisch tegenover maar jij merkt dus echt verschil..wellicht toch een idee om eens uit te proberen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.