Louis Widmer Dermatologische cleansing routine. Voor een schone huid.

Na het zien van het toiletzakje en het persbericht. Was ik heel erg blij dat ik deze producten mocht uitproberen. Lees snel wat ik ervan vind.

Wie is Louis Widmer?
Een leven in teken van de huid. Het is in deze optiek dat Louis-Edouard Widmer en zijn zoon Louis-Max Widmer het bedrijf Louis Widmer NV hebben opgericht in september 1960. Maar waarom in teken van de huid? De oprichters van het bedrijf waren immers gefascineerd door de complexiteit van dit orgaan en de talrijke elementaire functies ervan. Deze fascinatie staat nog altijd centraal in het hele bedrijf en wordt voortdurend weerspiegeld in de innoverende producten voor de huid.

De kwaliteit van “kuur” tot “care”. Van reiniging tot geneesmiddelen via verzorgingsproducten voor de huid, Louis Widmer staat garant voor een optimale doeltreffendheid en huidtolerantie. De geschiedenis leert ons dat de kwalitatieve filosofie van Louis Widmer niets van zijn waarde heeft verloren. Decennia lang is alles in het werk gesteld om het essentiële te behouden.

Wat heb ik mogen ontvangen?
Louis Widmer Oogmake-up Reiniging Waterproof      € 13,50/150 ml.  
Louis Widmer Reinigingsmelk                                            € 14,90/200 ml.
Louis Widmer Gezichtspeeling                                            € 14,90/50 ml.
Louis Widmer Tonic zonder Alcohol                                  € 14,90/200 ml

Al deze producten zijn Cruelty free en Vegan.

Wat vind ik ervan?
Oeeee wat was ik blij dat ik deze mocht ontvangen. Laat ik eerlijk zijn alleen al het tasje, zorgde voor een ‘gimme” gehalte :). Maar na een lange test kan ik wel zeggen. Dat er een aantal favorieten tussen zitten. Mijn favorieten zijn de eyeremover en de cleansingmilk.
Waarom juist deze twee nou omdat ze heel erg zacht voor mijn huid waren en wat voor mij ook nogal belangrijk is… Dat het schoonmaakt. Vooral mijn eye make-up is vaak een ramp en als dat dan niet goed schoonmaakt ga je vanzelf schrobben en dat moet je juist niet doen. Zegt de een tegen de ander. Maar goed het maakt heerlijk schoon. Het laat mijn huid schoon achter en dat is toch wel het voornaamste. Net als dat het mijn huid niet verder uitdroogt, dr is niets irritanter dan dat je huid trekkerig aanvoelt. Voor mij is de gezichtspeeling iets te hard en ik kreeg de bolletjes er slecht vanaf. Dit had voor mij iets zachter gemogen. De reinigingsmelk is heel zacht en gebruik ik ook graag met mijn Foreo. Een beetje natmaken en het is een heerlijk ritueel. De tonic maakt het reinigingsritueel compleet. De reinigingsproducten hebben allemaal dezelfde zachte zeperige geur. Ik vind de geur echt heel fijn en fris. Kort samengevat ga het zeker uitproberen je gaat er geen spijt van krijgen. De prijs vind ik zeer netjes en niet te duur.

Waar te koop en meer informatie?
De Louis Widmer producten zijn verkrijgbaar bij de meeste geselecteerde Louis Widmer verkooppunten.
Voor meer informatie kun je terecht op de website.

Deze producten werden me vriendelijk gegeven voor een eerlijke mening
Meningen en foto’s zijn mijn eigen.

Een gedachte over “Louis Widmer Dermatologische cleansing routine. Voor een schone huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *