Australian Gold – Voorkom zonnebrand door gebruik van deze heerlijke producten.

Een tijd geleden ontving ik deze mooie zonneproducten van Australian Gold. Je kon er al iets van lezen in het persbericht van een tijd geleden. Nu de zon goed steekt en ik ze lekker in gebruik heb, wil ik jullie graag vertellen wat ik ervan vind.

Wie is Australian Gold?
Zelf kende ik het merk van vroeger toen ik nog vaker onder de zonnebank ging. Ik was dol op hun lijnen en heb zelfs een tijdje bij de zonnebank gewerkt. Mocht toen de mooiste producten van hun uitproberen.
Australian Gold is al ruim 25 jaar wereldmarktleider in zonnebankcrèmes en heeft ook een prachtig assortiment ‘Bronze and Protect’ zonnebrandcrèmes voor in de buitenzon. Australian Gold biedt een uitgebreide keuze om gezond en verantwoord bruin te worden voor elk huidtype en voor elk budget, inclusief de allerbeste aftersun. Australian Gold komt al jarenlang steeds als eerste met innovatieve formules waarbij een snelle en natuurlijke bruining en een excellente huidverzorging centraal staan. Ideaal voor onder je thuiszonnebank, voor in de zonnestudio, voor strandvakanties en voor wintersportvakanties. 

Wat heb ik mogen ontvangen?
Dit super mooie pakket bevat;
Australian Gold® SPF 50 Face + Self Tanner  (€ 19,95/tube 88 ml)
Australian Gold® SPF 30 Spraygel met bronzer (€ 18,95/flacon 235 ml)
Australian Gold® SPF 30 Active Chill Spray (€ 19,95/ spray flacon 177 ml)
Australian Gold®SPF 50 Face Guard Stick (€ 12,95/stick 14 g)
Australian Gold® SPF 50 Kids Lotion Sensitive Protection (€ 19,95/flacon 237 ml)
Australian Gold® Hemp Nation® ‘Sparkling Citrus & Champagne’ Exfoliating Body Scrub (€ 24,50/tube 235 ml.)
Australian Gold® Hemp Nation® Sparkling Citrus & Champagne Moisturizing Tan Extender (€ 24,50/flacon 535 ml)

Wat vind ik van de Australian Gold® producten?
Laten we beginnen met de heerlijke doucheproducten. Zolang ik Australian Gold ken heeft het een specifieke geur. Als ik onder de zonnebank ging en ik me insmeerde rook ik altijd deze heerlijke zonnige geur. Je waande je altijd op vakantie. Nu hebben ze dezelfde geur gebruikt in de douche producten en bodylotion, so happy me.
Scrubben voor het zonnen is altijd een goed idee. Je krijgt dan een egalere kleur zonder vlekken. Denk er wel aan, dat je huid wel iets kwetsbaarder is door het scrubben. Hierna smeer je je lichaam heerlijk in met de Sparkling Citrus & Champagne bodylotion. Ik was even bang dat ik knetterkauwgom op mijn huid zou moeten smeren. Dit was gelukkig niet het geval. De geur blijft heerlijk zitten en het voedt mijn huid de hele nacht. Daar ik deze meestal ’s avonds opbreng en ’s morgen weer begin met zonnebrand.

Komen we bij het allerbelangrijkste als je in de zon gaat bakken. Smeren Smeren Smeren met zonnebrand. Voor je gezicht is het echt heel belangrijk dat je een zo hoog mogelijke factor neemt. Ik was dan ook erg blij met de 50 spf stick. Je zet er een paar strepen mee op je gezicht, smeert het uit en klaar. Handig mee te nemen in je tas om even snel bij te werken en ook deze heeft de typische geur.
De fresh and cool spray heeft een unieke functie, ideaal als je echt langere tijd in de zon ligt en niet het zwembad in kunt of wilt. hij heeft een factor 30 en echt dit vind ik gewoon het minimale wat je moet smeren.
Denk er ook aan dat je elke twee uur even bij sprayt!
Net zoals dat met de spraygel moet overigens. Ook deze heeft een factor 30 en als extra heeft deze een bronzer. Zodat je sneller een mooiere kleur krijgt. Hij is waterresistant. Maar dat betekend niet dat je niet meer hoeft te sprayen na een rondje zwemmen.

De nieuwe face + selftanner met factor 50 is voor mij iets teveel in het gezicht. Deze ga ik pas gebruiken op vakantie omdat ik in mijn gezicht voor even in de zon een tanner niet zo fijn vind :). Echter ook deze is water resistant dus die ga ik heerlijk in september gebruiken samen met de gel.

De Kids zonnebrand. Zo goed dat het er eindelijk is. Het smeert goed uit. Heeft nauwelijks geur en speciaal ontwikkeld voor huidjes van kinderen. Ook deze is water resistant. Is een iets dikkere substantie maar smeert wel heel goed uit.
Smeren voor kinderen met factor 50 is gewoon een must. Lager mag je gewoonweg niet gaan. Ook hier geldt om de twee uur smeren.

Verkrijgbaarheid:
De producten zijn verkrijgbaar bij diverse drogisterijen en via de webshop
Voor meer informatie kun je terecht op de website

Ik wil Cosmetitext en Australian Gold hartelijk danken voor de producten. Meningen zijn altijd mijn eigen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *