MAISON MARGIELA – Replica Beach Walk, een heerlijk zachte geur.

Als geur liefhebber stond deze altijd op mijn musthave lijstje. Ik kocht deze op Parfumdreams.nl Wat ik ervan vind lees je hier..

Wie is Maison Margiela?
Opgericht in 1988 door de Belgische ontwerper Martin Margiela, staat het in Parijs gevestigde modehuis synoniem voor unieke onconventionele principes en een filosofie waarin deconstructie en erfgoed hand in hand gaan om ontwerpen te creëren die mode laten zien als een kunst van betekenis, in plaats van een cultus van persoonlijkheid. John Galliano werd in 2014 benoemd tot Creative Director. Maison Margiela doorkruist het modespectrum van zijn ‘Artisanal’-collectie, die sinds 2012 de Haute Couture-appellatie heeft, tot Co-Ed-prêt-à-porter en accessoires. Maison Margiela werd in 2002 onderdeel van de OTB Group. Vandaag de dag blijft Maison Margiela de grenzen van de moderne mode verleggen terwijl het zijn unieke erfgoed viert.

Waar staat de geur voor en wat zijn de geurnoten?
Een wandeling aan zee. De voeten zakken weg in het zand, de golven slaan tegen de benen aan. Het strand glinstert onder de felle zon. Beach Walk doet denken aan een zomerse dag. Fris als schuim en zonder omwegen versmelten bergamot, citroen en roze peper. Een stralende, sensuele ylang ylang verlicht de verslavende geuren van kokosmelk, muskus en zonnewende. “Eenmaal verenigd vormen deze drie noten een rond, bijna moederlijk akkoord,” zegt Jacques Cavallier. Crèmige aroma’s waarbij de jodiumachtige noot nog net aanwezig lijkt.

Source fragantica

Wat vind ik van de geur?
De geur ik heb hem al eens in een klein formaat gehad en toen was ie op en dacht ik steeds een volgende keer neem ik hem weer. Jaren verder maar daar is ie dan. Hij ruikt zo liefelijk. Je wilt meteen op vakantie. Het ruikt zo schoon en wit. Beetje zoals het gevoel van een pas wit geverfde woonkamer en lichte meubels. Een bries door de witte gordijnen. Dat is wat ik erbij denk. Heerlijk weer zonnetje aan het strand. Het geeft me een warm gevoel. De geur blijft lang zitten ondanks dat het een eau de toilette is. Het is ook fijn om deze op je beddengoed te sprayen voor je gaat slapen. Zo kun je heerlijk dromen over stranden 🙂

De prijs en waar is deze te koop?
Je kunt deze geur aankopen bij ICI Paris, DeBijenkorf en Parfumdreams.
Let er wel op dat deze geur bijna nooit in de aanbieding. Dus als wel sla toe 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *