DERMAPUUR – 4e behandeling met de RSS inject skinbooster

DERMAPUUR – 4e behandeling met de RSS inject skinbooster. Een tijd geleden mocht ik weer genieten van een 4e behandeling. In mijn vorige blogs kon je lezen dat ik laser behandelingen onderging. Echter, dit keer was helaas de laser stuk en kreeg ik een skin booster behandeling. Wat ik ervan vond lees je hier.

Meer over Dermapuur?


Huidtherapeut Samantha Kool is de eigenaress van Dermapuur. Zijn heeft een HBO opleiding gevolgd tot huidtherapeut en stages gelopen in binnen- en buitenland. Ook heeft ze met verschillende dermatologen, huisartsen en cosmetische artsen samengewerkt. Ze is lid van de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten(NVH), is BIG-geregistreerd en staat in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.
Samantha heeft DermaPuur opgericht met het doel om de mensen met een huid- of haarprobleem te helpen. Ze heeft passie voor haar beroep en is hartelijk voor haar cliënten/patiënten. Zij werkt nauw samen met de huisartsen en dermatologen.
Kortom een powervrouw met genoeg knowhow en met 19 verschillende behandelingen zit er zeker wel een behandeling bij die bij je huid past.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is logo_dermapuur.png

Wat is een RRS inject skinbooster?

Een skinbooster is een zeer krachtige cocktail van hydraterende, voedende en herstellende ingrediënten die in en niet op uw huid terecht komen. De skinbooster brengt zeer veel actieve ingrediënten in de huid middels een vloeistof waardoor fijne lijntjes, acne littekens, grove poriën, wallen en (donkere) kringen rondom de ogen, haaruitval, huidverslaaping, striae en cellulitis verleden tijd zijn. Het kan bij de veel lichaamsgebieden worden ingezet, de meest voorkomende zones zijn:  gezicht, hals en decolleté, maar ook op het lichaam, armen, handen, buik, dijen, billen, benen en op het hoofdhuid kan de skinbooster worden ingezet.

De skinbooster wordt aangebracht door middel van ‘U225 injector mesogun of microneedling’, oppervlakkige injecties in de huid met een mesoinjector, (de U225 intradermale injector). De vloeistof die in de huid wordt aangebracht helpt de huid te repareren/herstellen en zorgt voor de aanmaak van een nieuwe huidlaag. Ook zorgt de vloeistof die in de huid wordt gebracht voor hydratatie waardoor een gezonde glans te zien is, wat ervoor zorgt dat de huid een juiste vochtbalans heeft. Voor de droge, schilferige rimpelige huid is de skinbooster daarom ook zeker een uitvinding.

Vanaf het 25e levensjaar begint de huid met het verouderingsproces, hierbij verliest het hyaluronzuur wat een . Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die ervoor zorgt dat er voldoende collageen wordt aangemaakt met als gevolg een frisse, glanzende en jonge uitstraling. Doordat de skinbooster actieve ingrediënten waaronder biologische/natuurlijke hyaluronzuur in de huid aanbrengt zal de huid tevens het verouderingsproces tegengaan en er weer stralend uitzien.

Zie ik na deze behandelingen verschil?

Je had het wel zien aankomen natuurlijk, ja, je ziet flink verschil. Doordat ik minder roodheid zie, heb ik ook minder lagen make-up nodig. Dit is heel fijn. Ook zijn mijn lijntjes en poriën flink verminderd. Het is nu nog een medium aardbei ipv een totale rode aardbei. Ook zie je dat het nog maar kleine plekjes zijn. ipv een rood vlak. De laserbehandelingen heb ik nu 3x gehad en het resultaat is waanzinnig. Omdat de laser stuk was heb ik helaas de 4e keer geen laser gehad maar de RSS inject booster. Niet dat ik de injectbooster niet fijn vond. Maar ik had de 4e keer willen zien…. De Skin booster is weer een totaal andere tak van sport. Het vult als het ware je lijntjes op en dat vond ik echt een hele aparte gewaarwording. Daar ik nooit zoiets als fillers/botox heb gebruikt was deze ervaring nieuw.

Wat vond ik van de behandeling?

Zoals ik al stelde is het opvullen van rimpels wat laat. Ik geloofde altijd dat goede skincare, genoeg drinken en slapen voldoende was. Maar opeens haalt dan toch het rad des tijds je in. Je wilt dan toch dingen die misschien niet uit een potje te halen vallen. Anyway gelukkig heb je de skinbooster. Het is natuurlijk en je kunt dit om de 3 weken laten doen en hebt 3-6 behandelingen nodig.

De behandeling is zelf niet super pijnlijk het lijkt een beetje op schrapen van de huid. Het beetje bloed wat vrijkomt verspreid ze over het gezicht zodat de huid sneller geneest. Jeeee wat voelde ik me jong na de behandeling echt zo super gaaf… Ze gebruikte de Hyalift 75 om mijn rimpels op te vullen. Mijn huid was voller maar op een goede manier. Het is jammer dat Alkmaar voor mij te ver ligt. Anders had ik zeker een hele kuur gedaan.

Ik kan je alle behandelingen bij Samantha aanraden. Samantha weet waar ze over praat en dat is een heel fijn gevoel. Het is altijd fijn om iemand met verstand je huid te laten behandelen. Ik heb nu 3 verschillende behandelingen voor mijn huid gehad en ze zijn stuk voor stuk aanraders…

Ik wil dan ook Samantha van Dermapuur hartelijk danken voor de fijne behandelingen en het leuke contact.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *