Perris Laboratory- SKIN FITNESS MASK SERUM ECLAT DE BEAUTE

Samen met de Perris Laboratory Skin Fitness Peeling Soft, mocht ik ook dit prachtige serum masker uitproberen. Het masker is op 5 verschillende manieren te gebruiken op welke manieren vindt je hier.

Wie is Perris Swiss Laboratory?

Door een passie en toewijding voor een meer natuurlijke vorm van huidverzorging, werd Perris Swiss Laboratory geboren. Het doel was om een ​​lijn te ontwikkelen die voornamelijk voor de gevoelige huid was bedoeld en die cosmetische uitmuntendheid zou combineren met natuurlijke ingrediënten en een hoge huidtolerantie - huidverzorging die zowel hard werkend als zachtaardig was.
Perris Swiss Laboratory behoort tot de Perris Group - een wereldwijde schoonheidsonderneming opgericht door Michele Perris in 1981.
De onderneming handelt in meer dan 37 landen wereldwijd en is gespecialiseerd in premium- en nichemarktproducten.
Naast andere luxemerken zoals Parfums Houbigant Paris, Perris Monte-Carlo en Alyssa Ashley, biedt Perris Swiss Laboratory premiumproducten aan die worden ondersteund door deskundig onderzoek.
Het merk is ontwikkeld en geproduceerd in Zwitserland met een deskundig team van biologen, chemici en leiders in huidverzorgingsonderzoek.
Het is deze benadering en toewijding aan huidverzorging die ons onderscheidt van andere schoonheidsmerken.

The Mastery of Skin Care | Perris Swiss Laboratory

Voor welke huid is de PERRIS MASK SERUM ECLAT DE BEAUTE geschikt?

MASK SERUM ECLAT DE BEAUTE is er voor de droge en gevoelige en gedehydrateerde huid. Het geeft een lifteffect.
Is Anti – aging, verminderd rimpels en is intensief vocht herstellend. Het product bestaat uit 98% natuurlijke bestanddelen en is Klinisch getest.


Wat zit er in de PERRIS MASK SERUM ECLAT DE BEAUTE?


Tocotrienol is een speciale vorm van vitamine E. Veel krachtiger als antioxidant, gebruiken we een ultrafijne Tocotrienol-emulsie ontwikkeld door Zwitserse farmaceutische laboratoria die diep in het huidoppervlak werkt. Dit wonderingrediënt helpt verouderingsschade te bestrijden door vrije radicalen te neutraliseren en het vochtgehalte van uw huid te verhogen.
Liposoom van gestabiliseerde vitamine C is een oplichtend middel ontwikkeld door Zwitserse farmaceutische technologie. Deze zeer effectieve vitamine C pakt donkere vlekken aan en helpt pigmentatieclusters te verminderen.
Hyaluronzuur met een hoog moleculair gewicht is een van de krachtigste moisturizers en geeft de huid een prachtige zachtheid. Vanwege de watervasthoudende eigenschap houdt het vocht vast, waardoor de huid beter wordt gehydrateerd en de schadelijke effecten die de omgeving op de huid kan hebben, worden verminderd.
Shea Butter van de hoogste kwaliteit in Skin Fitness-producten – een efficiënte vochtinbrengende crème die de huid luxueus, elegant en prachtig zacht laat aanvoelen.
Meadowfoam-olie wordt gewonnen uit de gemalen zaden van de plant Limnanthes Alba (Meadowfoam). Het is een zeer stabiele olie die de huid hydrateert en voller maakt voor een frisse, jeugdige uitstraling.
Actiscent-Heliopoudre is een 100% natuurlijke geur met anti-aging eigenschappen.

Wat vind ik van de PERRIS MASK SERUM ECLAT DE BEAUTE?

Oeee bijna alles van Perris vind ik wel fijn zo ook dit serum masker.
Ik gebruik het voornamelijk als serum. Gebruik dan niet teveel product want dat is totaal niet nodig. Het ruikt heerlijk en heeft dezelfde geur ongeveer als de scrub en voelt vederlicht aan. Als ik een wat dikkere laag smeer. Laat ik het 10 minuutjes zitten en was ik het erna met lauw warm water af. Ook kun je het als nachtmasker gebruiken voor je gaat slapen je huid cleanen en dan een royale laag erop smeren, lekker slapen en je wordt wakker met een mooie gloed over je gezicht. Je kunt deze gewoon rond je ogen aanbrengen zo zacht is deze voor je huid. Ik heb zelf een droge huid en ondanks dat voel je dat dit serum heel goed voedt. Al met al echt een geweldig product, waar ik heel blij mee ben.

Tot Slot

Het mask serum kost €165,- voor 50 ml. Wil ik Petra van Prestige Cosmetics Benelux hartelijk danken voor het mogen uittesten van het MASK SERUM ECLAT DE BEAUTE
De producten van Perris zijn o.a. verkrijgbaar bij: Ici Paris XL  en Beauty X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *