Blogboot – Op stap met de borrelboot en de merken Scrub & Rub, Thule en The Switchbot.

Ik mocht maandag jl voor de eerste keer mee ,met de gezellige blogboot. Heb kennis mogen maken met leuke mensen en merken zoals Scrub & Rub, Starboard boat Amsterdam, Naaais blusdekens, Thule, Difrax, Farm Brothers en SWITCHBOT. Lees mee wat ik heb mogen ervaren.

Wat houdt de blogboot in?
De blogboot werd georganiseerd door Marguerita van Marstyle,, zij zorgt voor een geweldig event, waar sponsors meeten met bloggers. Deze keer waren mee Fleur van Mama’s liefste, Amanda van Kiddowz blog en Marjolein van olivette.nl. De bedrijven die aan ons werden waren Dok30communicatie (Christel Loggers) met de Switchbot en Hennie met Scrub en Rub. We voeren mee met de borrelboot van Starboard boats Amsterdam.

Starboard boat Amsterdam Borrelboot
We werden welkom geheten door een van de eigenaren welke ons vertelde dat deze boot totaal elektrisch was. We stapten in een mooie Starboard boats Amsterdam Borrelboot voor een vaart door de Amsterdamse grachten. Deze elektrische boot voer ons, onder het genot van een heerlijk hapje en drankje, door de mooie grachten gordel.
We werden bijgestaan door de vriendelijke (host) Jan en (schipper)John. Jan vertelde de mooiste verhalen over de grachtengordel en de geschiedenis daarvan. Natuurlijk konden de zeven bruggetjes niet ontbreken.
Deze boot is ook leuk om te huren als teambuilding. Ook kun je mee om het plastic op te ruimen uit de grachten. Goed voor het milieu toch?!

The Switchbot Curtain
Natuurlijk gingen we niet alleen mee voor de gezelligheid. Als eerste werden we voorgesteld aan een voor mij nieuw merk the Switchbot Curtain. Christel van Dok30 Communicatie. Deze bot zorgt ervoor dat je niet meer op hoeft te staan om je gordijnen te sluiten en je deze gemakkelijk kunt openen en sluiten via de app. Tevens handig als je op vakantie bent. Zo lijkt het net of iemand thuis is omdat de gordijnen open en dicht gaan. Wat lampen die aanspringen en juh. De SwitchBot Curtain hoeft slechts eenmaal in de zes tot acht maanden worden opgeladen. Installeer je tevens de verkrijgbare zonnepaneeltjes, dan hoef je helemaal niet meer om te kijken naar de kleine robotjes die trouw jour gordijnen bedienen. Zij krijgen dan voldoende power van de zon!

Scrub & Rub
Nu was het de beurt aan de voor mij bekende categorie Beauty. Ik maakte kennis met Hennie van Scrub & Rub. Scrub & Rub gelooft dat de huid het beste verzorgd kan worden met al het pure en goede van de natuur. Daarom zijn alle producten parabenenvrij. Alleen de beste en meest natuurlijke ingrediënten worden gebruikt in combinatie met essentiële oliën van de hoogste kwaliteit. Scrub en Rub heeft vier lijnen. Ieder met een eigen kenmerkend bestanddeel en geur. We hebben meteen alle producten in verschillende geuren mogen proberen. Daar kan ik natuurlijk niets anders mee dan alles ruiken en proberen. Ik zat helemaal onder scrub en schuim. Mijn favoriete geuren zijn Magical en Secret. Van deze geuren hebben ze ook heerlijke mini sprays. Het favoriete product is denk ik de bodylotion. Waar ik super blij mee was, was dat we de roomspray van Secret mee naar huis kregen. Want wat ruikt het lekker in huis en totaal niet overheersend. Kan niet wachten om hier meer van uit te proberen.

Thule #bringyourbag
Marjolein van Thule liet ons de oranje populaire Chasm 70 Liter zien vertelde ons meer over de ervaring van Thule. Zoals de website en social accounts van Thule ook wel laat zien, creëren ze graag gedenkwaardige dagen en laten ze ‘good vibes’ zien. Buiten zijn, is alles wat telt! Of we nu een gezinswandeling maken in de stad, langlaufen, sporten, de sneeuw opzoeken, of in de natuur zijn. Thule draait om emoties, en we hebben het gevoel dat het voor jou niet anders is en anderen daar graag bij inspireert. Al meer dan 75 jaar creëert Thule oplossingen om de avonturen in het leven te vereenvoudigen. hun aandacht is volledig gericht op het ontwikkelen van slimme, stijlvolle producten die milieuvriendelijk zijn, van hoge kwaliteit, en veilig en gemakkelijk in gebruik. En dat allemaal zodat je de spullen mee kunt nemen die je het dierbaarst zijn.
In de goodiebag kregen we de 40L Chasm in een mooie Khaki kleur een ideale weekendtas. Ik werd meteen verliefd op de tassen. Ze zijn super stevig en mijn man heeft hem ook gelijk ingepikt. De oranje 70L versie staat meteen op de wishlist 🙂

Amsterdam
Natuurlijk kan ik het niet laten om ook nog iets te vertellen over de rondvaart zelf. Helaas was er geen mogelijkheid om plastic te vissen. Want dat de grachten worden vervuild is wel een dingetje. Doordat er minder toerisme in de stad is, merk je meteen dat het een stuk schoner is, zo ook de grachten Na dit gezegd te hebben. Wat is Amsterdam toch een mooie stad. De zeven bruggetjes, de dansende huizen, de grachtengordel an sich. Wat hebben we een fijne hoofdstad. Zeker over het water met een fijne gids is dit meer dan prachtig. Ik kan het dan ook als een aanrader meegeven.

De goodiebag 🙂
Natuurlijk altijd leuk. Hier en daar las je al dat we een Thule tas kregen en een mooie roomspray van Scrub & Rub waar ik al heel blij mee was. Maar er was meer. Marguerita liet het ons allemaal zien.

Farm Brothers
We kregen 4 dozen koekjes van de Farm Brothers. Ze werden koekjesmakers om de aarde te veranderen. Letterlijk.
Wist je dat we de afgelopen 100 jaar wereldwijd 50% van onze vruchtbare aarde hebben verloren door chemicaliën en pesticiden? De komende 60 jaar staan ​​we de rest te verliezen. Ze hielden het niet langer uit en stopten met hun dagelijkse baan om actie te ondernemen. Cookie-actie.
Met elk pak biologische koekjes die je koopt bespaar je een stuk ter grootte van een koekje (12 cm²) aangetaste landbouwgrond in Flevoland, welke ze voor altijd biologisch laten worden.
Maar behalve dat de brownie cookies zijn echt magic. Ze waren meteen een favoriet.
Naaais Blusdeken
Wow, nee je denkt er niet meteen aan. Als je er al eentje hebt zal die om zijn lelijkheid wel ergens verstopt liggen in een kastje. Die je dan eerst een uur kan gaan zoeken. Wat kostbare tijd kost. Daarom koos Naaais voor een mooi design en nog helemaal veilig ook. Zo kun je een passende zoeken passend bij je keuken. Zodat deze niet meer verstopt hoeft.
Difrax
Van Difrax kreeg iedereen een populaire anti-colic S-fles en een speentje mee uit de nieuwe pastellijn. Hun slogan is niet voor niets ‘dé fopspeen die rust geeft’. Dit lijkt me een geweldig kraamcadeautje om te geven. Dus dat ga ik ook zeker doen.

Tot slot
Wat een fantastische ervaring en wat hadden we een mazzel met het weer. Ik wil iedereen bedanken voor de gezellige kennismaking en de mooie goodies. Waarvan zou je een uitgebreidere review willen zien?

2 gedachten over “Blogboot – Op stap met de borrelboot en de merken Scrub & Rub, Thule en The Switchbot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *