Natura Siberica – Sibérie Blanche Body Care

Een tijdje geleden mocht ik kennismaken met de nieuwe lijn van Natura Siberica. In mijn voorgaande Persbericht vindt je al een heleboel uitleg hierover. Maar wat vind ik er nu zelf van?

Waar staat Natura Siberica voor?

NATURA SIBERICA heeft een pure en unieke natuurlijke cosmeticalijn ontwikkeld op basis van wilde Siberische kruiden en planten. Deze planten, die bekend staan om hun beschermende actieve bestanddelen met buitengewone eigenschappen, worden geteeld op biologische boerderijen in Siberië of worden met de hand geplukt in beschermde natuurgebieden. Dit gebeurt op het moment dat de plant of het kruid de hoogste concentratie waardevolle, voedzame en biologisch actieve werkstoffen bevat. De producten zijn vrij van synthetische conserveringsmiddelen, minerale oliën, siliconen, parabenen, SLS, SLES en niet op dieren getest. Gecertificeerd ECO BIO cosmetica ECOCERT en ICEA. Bovendien is het door COSMOS-norm AISBL3 goedgekeurd.

Wat heb ik mogen ontvangen?

Tundra Flowers  Relax Shower Gel (€ 5,99/400 ml.)
10 Icy Berries Modelling Body Scrub (€ 14,99/370 ml.)
Snow Tsarina  Repairing Body Cream(€ 9,99/200 ml.)

Wat vind ik van de producten?

Opvallend is dat eigenlijk alle producten heel lichte geuren hebben. Ideaal om te mixen met je parfum.
10 Icy Berries Modelling Body Scrub : Mijn grote favoriet. Alleen al door zijn structuur. Zie de foto. Je ziet de besjes zitten en het heeft een heerlijke geur. Het ruikt naar speedy ijsjes. Ik was en ben er totaal door gefascineerd. Wil dr gewoon mee spelen en/of opeten. Wat fijn is, is dat de scrub goed scrubt, het lijkt of je jam op je lichaam smeert en als je het afspoelt dan blijft er een heerlijk zacht laagje achter. Waarom zeg ik jam? Omdat de eerste keer er bij mij lichte paniek was :). Ik was helemaal rood en dan niet dat mijn huid rood was van het scrubben maar dat de substantie een rode waas achterlaat. Echter met het afspoelen gaat het er meteen vanaf. Nu even over de besjes. Deze lossen niet op! is het super goed voor de riolering? I dont know. Dus better safe than sorry. Ik zorg dat de besjes niet door de afvoer gaan en gooi het gewoon in de prullenbak… Maar had ik al gezegd dat mijn huid erna zooooo zacht is?! Nee, nou bij deze..

Tundra Flowers  Relax Shower Gel is een heerlijke gel welke niet uitdroogt en je huid verfrist. De geur is heel zacht en schuimt met een loofah heerlijk. De gel is doorzichtig en je hebt niet heel veel nodig. Je zou het kunnen gebruiken na het scrubben om de boel op en top weg te spoelen. Maar ik vind het jammer van het zachte laagje. De fles is naar mijn gevoel gigantisch. Dat komt voornamelijk omdat deze zo hoor is. Wel vind ik het ideaal dat deze een pompje heeft, zo komt er tenminste zoveel mogelijk uit de fles. Zeker door de hoogte is dat anders niet zo makkelijk.

Snow Tsarina  Repairing Body Cream, De bodylotion zit in een handzame 200 ml flacon en het heeft een fijne vloeibare substantie. Het voedt mijn huid enorm en de lotion trekt heel erg snel in. Kort samengevat een musthave, want het plakt ook niet De geur is heel licht en dat is een prima basis voor een parfum. De bodylotion vind ik een tof cadeautje in combinatie met de scrub.

Tot slot

De hele lijn is leuk geprijsd en exclusief verkrijgbaar bij Douglas.
Deze producten werden me gegeven voor een eerlijke review.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *