Starlounge – Webshop met outlet sieraden

Voor de trouwe lezers van mijn blog is het geen geheim dat ik gek ben op sieraden. Ik hou van alles dat met luxury en fashion te maken heeft, en daar horen sieraden natuurlijk ook bij. Zo nu en dan kom je al speurend op het internet een site tegen die het waard is om te delen. Zo stuitte ik afgelopen weekend op Starlounge.nl, een relatief nieuwe webshop Webshop met outlet sieraden horloges en sieraden. Benieuwd naar wat deze shop anders maakt dan andere? Ik leg het graag aan je uit!

Een outlet, maar dan online

Je bent vast wel eens in een fashion outlet geweest. Een bekende is Batavia Stad in Lelystad, of bijvoorbeeld de Designer outlet in Roermond. Dit zijn een soort winkelcentra met een ruim aanbod aan kleding en accessoires van bekende merken. Anders dan in gewone winkels worden de spullen tegen hoge kortingen aangeboden. Dit kan omdat het artikelen betreft die doorgaans behoren tot oude collecties of restanten. Hierdoor kunnen ze niet meer in de Bijenkorf hangen voor de hoofdprijs, maar zijn ze nog steeds prima voor verkoop. In het geval van Starlounge zijn de horloges en sieraden gloednieuw, en zie je doorgaans niet dat het een wat ouder model betreft. Starlounge heeft echter geen fysieke winkel, het betreft dus een winkel die puur online verkoopt. Door de lagere kosten van een webshop komt dit alleen maar ten goede van de prijs.

Aan wat voor sieraden moet je dan denken?

Zoals ik hiervoor al beschreef gaat het om horloges en sieraden die vaak tot een wat oudere collectie behoren, maar absoluut nog in nieuwstaat zijn. Alles is dus origineel, van het merk tot de verpakking. Een groot deel van het assortiment bestaat uit horloges, voor zowel heren als dames. Er zit voor ieder wel wat bij: van kleine verfijnde modellen tot wat stoerdere en grovere horloges. Hetzelfde geldt voor sieraden. Voor zowel mannen als vrouwen hebben ze kettingen, armbanden, ringen, oorbellen, manchetknopen en nog veel meer. Het leuke vind ik dat het assortiment heel breed is qua stijlen. Er zijn hippe merken te vinden voor jongere mensen en mooie klassieke merken die de wat oudere onder ons meer aanspreken. Denk aan Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Esprit, Lacoste, Mondaine, Ania Haie en ga zo maar door. Als je van sieraden en korting houdt kun je er dus terecht!

Een outlet is ook nog eens duurzaam

Een mooie bijkomstigheid van een aankoop bij een outlet shop is, dat het ook nog eens een duurzame keuze is. Dat geldt niet alleen voor Starlounge, maar voor alle outlets. Als de producten namelijk niet verkocht worden, is de kans groot dat ze in de prullenbak verdwijnen. Doodzonde natuurlijk van alle energie en grondstoffen die in het product gestoken zijn. Doordat outlet winkels de producten alsnog aanbieden, krijgen ze een kans op een tweede leven. Dit gaat onnodige verspilling tegen. Een outlet is dus niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu!

Engelsrufer Ketting Lengte 40 + 4 cm Ros├ęgoud Verguld Sterling Zilver ERN-LILPARADISE-RQ-R

Tot Slot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *