Kapperskorting – CHI Lava stijltang. Voor prachtig stijl haar.

Een tijd geleden kwam ik op de website van Kapperskorting terecht. Het is een kappersgroothandel welke ook verkoopt aan particulieren. Deze Chi Lava stijltang trok gelijk mijn aandacht. Want ik ben dol op CHI. Lees snel verder over wat ik ervan vind.

Wie is Kapperskorting?

Wat zeggen zij over Kapperskorting:
Wij zijn dé groothandel voor hair- & beauty professionals. Wij zorgen er graag voor dat jij als professional alles in huis hebt om jouw klanten zo goed mogelijk te helpen. En als we zeggen dat je er alles vindt, dan bedoelen we ook álles. Haarverzorging, stylingproducten, tools, kappersbenodigdheden en beautyproducten: Kapperskorting.com heeft het!

Je vindt er bekende merken zoals L’Oreal, Schwarzkopf en Goldwell, maar ook exclusievere merken zoals GLYNT, Mediceuticals, Shu Uemura, Alterna, SLA Paris en Convex Master. Altijd voor de scherpste prijzen en altijd dezelfde dag nog verzonden. Dus heb je vandaag het laatste beetje shampoo gebruikt terwijl je toch écht dacht dat je nog een fles op voorraad had? Geen zorgen, bestel dan vóór 23:59 uur en je hebt het de volgende dag in huis. Wij bieden jou een razendsnelle en betrouwbare levering en een ruim assortiment met meer dan 180 merken. En dat allemaal voor de scherpste prijs!
Kapperskorting.com is er voor jou: de professional in het kappersvak die geniet van iedere dag in de salon.

Kapperskorting.com

Meer over de CHI Lava?

CHI Lava Volcanic Ceramic Stijltang heeft speciale platen met een coating van één van de meest warmte vasthoudende materialen ter wereld; Vulkanisch lava. De stijltang zorgt voor glanzend stijl haar, zonder dat het haar wordt aangetast. Deze innovatieve combinatie van vulkanisch lava en keramiek zorgen ervoor dat de stijltang zeer soepel door elk haartype gaat, zelfs het meest stugge haar is geen probleem voor deze stijltang. De temperatuur is af te lezen van het led display

CHI Lava Volcanic Ceramic Stijltang:

 • Vulkanisch lava en ceramische coating
 • Super snel op temperatuur
 • Glanzend, stijl haar
 • Beschermt tegen het haar
 • Geschikt voor elk haartype
 • Temperatuur in te stellen tot 232°C
 • Led display
 • Dual Voltage
 • 1” platen
 • Quick Heat Up
 • 182 gram
 • Extra lange platen

Wat vind ik van de CHI Lava?

Zelf ben ik dol op CHI hairtools en omdat Kapperskorting zoveel heeft was ik nog aan het twijfelen geslagen ook. Wat een hoeveelheid mooie spullen hebben ze toch. Waaronder mijn favoriete merken Olaplex, Kevin Murphy en Balmain. Toen mijn shampoo op was en ik hier om 22 uur in de avond achter kwam. Heb ik het snel kunnen bestellen en was het een dag later in huis.

Wat ik zo fijn vind aan deze stijltang is dat hij zeer vlot warm wordt en mijn haar helemaal getemd wordt. Daar mijn bos haar altijd op een struik lijkt. Of zoals vaker gezegd een beatrix kapsel zonder betonspray. Echter het gaat heel soepel door mijn haren, het hoeft maar heel kort langs het haar en dan is het al stijl en glad.. Vergeet alleen niet om heat protection te gebruiken. Ik gebruik deze zelf van Kevin Murphy detangled spray en deze heeft een heatprotection, helemaal fijn. Mijn haar voelt zacht en smooth aan. Voor mijn haar is 180 graden genoeg en het blijft tussen de wasbeurten goed zitten. Zo blij mee. Het is natuurlijk best een grote aanschaf (€149,-) maar het is het geld zo waard. Zo niet te vergelijken met mijn goedkopere stijltangen.

Tot Slot

Kapperskorting heeft voor mij de beste producten bij elkaar. Binnenkort lees je meer over de Olaplex haarproducten. Ook van Kapperskorting. Dit artikel kan gekregen items bevatten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *