Murad – Vita-C Triple Exfoliating Facial

Murad – Vita-C Triple Exfoliating Facial. Nadat ik een kleine sample had ontvangen van de Vita-C Triple Exfoliating Facial, kwam toen de grote. Die kwam er natuurlijk niet zomaar dus lees er snel meer over.

Wie is Dr. Murad?

Dr. Murad begon met de ontwikkeling van zijn uiterlijke en innerlijke verzorgingsformule, toen hij zijn patiënten wilde helpen. Zijn onderzoek vertoonde drie basis thema’s voor een gezonde huid:|
Hydratoren: deze ingrediënten verbeteren het vermogen van de huid om water aan te trekken en vast te houden.
Ontstekingsremmers: deze bestanddelen hebben de eigenschap de huid te verzachten en te kalmeren.
Antioxidanten: hierdoor is Murad in staat een geheel nieuw niveau van bescherming tegen celbeschadiging aan te bieden.

Al zijn formules zijn hierop gebaseerd. Een combinatie van deze drie soorten ingrediënten, hydratoren, ontstekingsremmers en antioxidanten is nu wereldwijd bekend als ‘het Murad Recept‘ en komt voor in ieder Murad product.

Murad Benelux Logo

Wat zegt Murad over zijn Vita-C Triple Exfoliating Facial ?

Creëer de GLOW van een microdermabrasie behandeling, gewoon thuis! Vita-C Triple Exfoliating Facial brengt 3 exfolianten samen en doet daar ook nog eens met goud gestabiliseerd vitamine C bij, voor een directe zichtbaar stralende en zachte huid en een verheldering boost.
Verzacht de textuur van de huid, bijna net zo effectief als een microdermabrasie behandeling. Natuurlijk is niets zo effectief als een professionele behandeling in de salon maar Murads nieuwe exfoliator voor thuis, zorgt ervoor dat het resultaat van de behandelingen wordt onderhouden, zodat de huid er stralend en gezond uit blijft zien. Vita-C Triple Exfoliating Facial biedt een complete facial ervaring door niet alleen te exfolieren maar ook door met goud gestabiliseerd vitamine C in te zetten voor antioxidanten aanpak en het verhelderende effect. Doordat de formule van kleur verandert zie je heel duidelijk of het gelijkmatig is aangebracht, zodat je veilig en effectief je home treatment toepast.

Hoe te gebruiken?

Breng aan op een schone, vochtige huid en masseer met ronddraaiende bewegingen over de huid. Als de formule van kleur verandert, van oranje naar wit, is goed te zien of het product gelijkmatig is aangebracht. Laat het product nu 10 minuten inwerken, veeg vervolgens de exfoliator met vochtige handen van het gezicht tot het product helemaal is verwijderd. Dep de huid zachtjes droog. 2-3 keer per week gebruiken.

Wat vind ik ervan?

Omdat ik zelf vaak exfoliators gebruik, maar eerlijk is eerlijk vaak ze te hard vind. Vond ik het heel prettig dat ik eerst een sample kreeg. Zodra ik echter het op mn gezicht smeerde was ik een fan. Het ruikt lichtjes naar sinaasappel. De korrel is heel zacht en dat zorgt ervoor dat m’n huid niet beschadigd. Ook leuk is dat, wanneer je de creme uitwrijft hij wit wordt. Wat me vooral opvalt is dat mijn huid erna heel schoon en zacht aanvoelt en een perfecte basis is voor de rest van mijn skincare routine. Vergeet je niet je huid af te spoelen met lauw warm water?
De prijs is €85,- voor 80 ml. Dit kun je als stevig ervaren maar hij is het meer dan waard. Ook omdat het erg zuinig in gebruik is. Mijn gevoelige huid is er in ieder geval heel blij mee :).

Tot slot

De adviesprijs bedraagt zoals gezegd €85,- maar is vaker in de aanbieding bij oa de Bijenkorf en Lookfantastic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *