JouwBox – Unboxing van de 14e editie twv €175,-

Na de lente editie mocht ik ook deze keer weer de zomer editie van Jouwbox ontvangen. Inspired bij @Ralphmoorman. De box is al bijna uitverkocht dus kijk snel mee wat er allemaal inzit.

Wat is de JouwBox?


Voor de mensen die mijn vorige blog niet hebben gelezen. De Jouwbox is een box van Tim Hortensius in samenwerking met Ralph Moorman van de Health factor. Deze box is alweer de 14e editie en je kunt hem elk kwartaal aanschaffen met een abonnement voor €39.95 (elke moment opzegbaar) of een losse box voor €49,95..
Zoals gezegd is het een box welke eens in de drie maanden uitkomt. Ondertussen worden er wel vaker limited edition boxen uitgebracht. De boxen bevatten beauty en lifestyle producten. Te gebruiken voor het hele gezin. De visie van Jouwbox is dan ook een gezonde levensstijl tegen een betaalbare prijs. Zo is de box voor iedereen geschikt.

Wat zit er in de JouwBox?

EXTRA CADEAU: MAGNESIUM SPRAY t.w.v. €22,50
Hier was ik zo blij mee. Wilde dit zo graag uitproberen. Magnesium spray is altijd fijn om in je ehbo koffer te hebben. Is voor zoveel dingen te gebruiken. Maar vooral goed om je overbelaste spieren te verzorgen.

MUDMASKY – MINERAL INFUSED DOUBLE CLEANSING MASK t.w.v. €49,-
Mudmasky, vaak zit het er wel in. Ik ben er ook blij mee. Want het is van goede kwaliteit. Deze had ik zelf al eens eerder geprobeerd. Helaas is deze voor mijn huid geen winnaar.

WE LOVE THE PLANET – NATUURLIJKE ZONNEBRAND STICK SPF 20 t.w.v. €16,50
Hiervan heb ik intussen ook aardig wat dingen al. Helaas vind ik voor mijn huid de spf van 20 echt te weinig. Ik gebruik het liefste minimaal 30. Deze heb ik dan ook verder niet getest.

OOLABOO – SKIN DEFENSE DNA EMERGENCY LIPSTICK SPF 30 t.w.v. €15,50
Mijn favoriete product van deze box. Zoals jullie weten ben ik nogal dol op lippenbalsem en deze wint gewoon op alles. Wat een mooi doosje en wat een fijn product het is boterzacht en de hydratatie is echt de hele dag. Koop hem!!!!!!

Nog meer skincare

MAYBEAUTY – BODY SCRUB WITH COFFEE & COCONUT CREAM t.w.v. €25,-
Wat een mooi product, maar hoe jammer dat het in een plastic zakje zit. Het liefste zou ik dit gewoon in een potje zien. Het ziet er zoveel leuker uit ook. Wel is de bodyscrub best fijn en is hij niet te hard van structuur. Erna laat hij een zacht laagje achter en you are good to go.

BEE HONEST COSMETICS – HANDCRÈME MANUKA t.w.v. €4,99
Ja, dit product zo goed dat het er is. Echt op de werking kun je helemaal nul,nul zeggen. Die is echt prima. Maar helaas de geur het is niet mijn ding. Uiteraard zou ik het met een etherische olie kunnen mengen, echter ben ik echt te lui hiervoor

ERICA – FACE CLEANSING BAR t.w.v. €9,95
De bar, zo fijn dat ze steeds meer worden gebruikt. Het is fijn dat we steeds minder plastic gaan gebruiken. De bar heb ik nu een paar dagen in gebruik. Hij is echt wel fijn maar ik wil hem iets langer testen om te zien wat het echt doet met mijn gezicht

Cheers!

CLEO’S – HAPPY HAMMAM t.w.v.€3,79
Elke keer weer verbazen de theeën van Cleo’s me weer. Het zijn aparte smaken. Deze zorgt voor een wellness gevoel. Geen enkele thee stelt me teleur tot nu toe. Toen ik de box uitpakte ook het eerste wat ik eruit nam en een zakje apart legde om te proberen.

INTENSWINES – BIOLOGISCHE WITTE WIJN SELECTION M BLANC t.w.v. €4,50
Oke, deze had mijn man meteen te pakken. Ik ben zelf van de zoete rotzooi, dus deze was perfect voor hem, maar niet voor mij (schaam)

RUDE HEALTH – COCONUT DRINK t.w.v. €2,99
Coconut en Oat drinks. Je kunt me niet blijer maken dus ook hier was ik erg blij mee. Ik drink zelf geen koffie. Maar heb wel zo’n nespresso barista ding en dat werkt echt helemaal perfect. Je krijgt een mooie schuimlaag hiermee.

Masterclass ‘op supermarktsafari’ door ir. Ralph Moorman t.w.v. €20,-
Ralph heeft altijd leuke en interessante weetjes over voeding. Helaas heb ik nog geen tijd gezien om deze te bekijken. Maar ga het zeker doen!

Wat vind ik van de JouwBox?

De JouwBox ik ben er elke keer weer heel blij mee. Het is zo’n leuke mix van spullen. Dat is de enige box welke ik met plezier deel met mijn man. Die moet ook altijd even spieken wat erin zit en de producten eruit halen die hem leuk lijken. Tim en Ralph zorgen steeds voor iets nieuws. Tevens heeft de jouwbox tussentijds ook leuke aanbiedingen op producten en special edition boxen.

De jouwbox is bijna op wees snel. Deze box is me vriendelijk gegeven voor een eerlijke review. Meningen zijn altijd mijn eigen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *