MAC – Tempting Fate – Ontdek de nieuwe herfstcollectie

Trakteer jezelf op de sappige smaken van de herfst, druipend van de verleiding. M· A·C Cosmetics nodigt je uit om een ​​herfstkleurencollectie te ontdekken die zo decadent is dat het verboden zou moeten zijn: Tempting Fate.

Herfstcollectie: Tempting Fate Mac

Met dramatische decadentie en overvloed in het hart, draait deze collectie helemaal om het kanaliseren van genotzuchtig kunstenaarschap van glanzende glamour tot verrukkelijk ongedaan gemaakte schoonheid. “Overdadige sprankeling en prachtig rijke tinten staan ​​dit najaar op het menu, waardoor de functies worden verguld om adembenemende schoonheid te creëren die alle zintuigen voedt”, zegt M·A·C Global Senior Artist Dominic Skinner.

Tempting Fate nodigt je uit om je over te geven aan je verlangen naar pluche pigmenten en prikkelende texturen – met geheel nieuwe producten gehuld in luxe special-edition, vergulde barokke verpakkingen.

Eye Shadow x 8: Feast Your Eyes

Centraal in deze collectie staat Eye Shadow x 8: Feast Your Eyes – een palet van verzadigde schaduwen met decadente kleurrijke tinten en drie geheel nieuwe texturen.
“Deze schaduwen creëren een ooglook die goed zou kunnen passen in het paleis van Versailles”, zegt Skinner.
Adviesprijs: €50,-

Eyekohl & Brush

MAC Tempting Fate Collection for Fall 2021 - Win2All

Creëer een smeulende blik door het palette te combineren met Eye Kohl – verkrijgbaar in drie rijke, kleurrijke tinten. “Begin met het aanbrengen van de prachtig gewaagde Eye Kohl in Cobalt Kohl over de hele oogleden – stop bij de oogkassen – en onder je onderste wimperlijnen. Blend en verzacht de randen met de 224S Brush”, zegt Skinner. “Druk met je vinger Velvet Vamp en Feast Your Eyes oogschaduwtinten eroverheen. Werk af door de ogen te definiëren met Brocade Renegade met een 228S Brush en In Extreme Dimension 3D Black Lash voor ogen die geschikt zijn voor een koningin.”
Adviesprijs Eyekohl: €19,50
Adviesprijs Brush: €35,-

Lipstick

MAC Tempting Fate Collection for Fall 2021

Verwen je lippen met pluche bessen en neutrale pigmenten, elk in verleidelijke matte of versterkte texturen – zonder regels. Verspreid de randen van je lippenstift voor een verrukkelijk uiterlijk of verf op heldere en gecontroleerde kleuren voor volledige decadentie. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren:
On A Petal-Still Neutral pink (Amplified)
Avant Garnet Red (Matte)
Dusty Grape Dark purple (Matte)
Bittersweetie   Fuchsia (Amplified)
Tarnished Reputation Deep pumpkin (Matte)
Burnished Beige Tan-beige (Amplified)
Adviesprijs: €21,50

Strobe Glaze Face

Nadat je je ogen en lippen hebt verzorgd, speel je met drie versies van Strobe Face Gaze voor een heldere, dimensionale kleur. In de kleuren:
Rose Gold Glow Plum with pearlescent gold
Barococoa Brown with pearlescent gold
Punk In Spice Pumpkin with pearlescent gold
Adviesprijs: €31,-

Fix+

Werk af met een spritz van Fix+ Goldlite om de allure op zijn plaats te houden met een toegevoegde gouden, glanzende gloed.
Adviesprijs:20,-

“Meer is zeker meer – en daarom; meer is goed!” zegt Skinner. “Je look accentueren met vergulde randen, niet alleen om te markeren, ook om dramatische focus toe te voegen. Het is inspiratie om je niet in te houden maar er meteen in te duiken.” Ben je klaar om toe te geven aan de verleiding?

Sneak Peek! MAC Cosmetics Tempting Fate Collection - BeautyVelle | Makeup  News

Tot Slot

Deze collectie is weer prachtig. De fix+, kohl en lippenstift die moet ik gewoon hebben. Omdat ze dus prachtig zijn en ik toch nog niet zo heel veel lippenstiften heb ;). Goud en paars wat een super toffe combinatie
Dus wat zou jij graag willen uitproberen?

De collectie is exclusive verkrijgbaar bij Maccosmetics

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *