Kapperskorting – Olaplex haarverzorging – complete lijn

Een tijd geleden mocht ik van Kapperskorting al de CHI Lava uitproberen en nu is de beurt aan de Olaplex lijn. Wat doet het voor mijn lastig haar? Lees snel verder!

Wie is Kapperskorting?

Wat zeggen zij over Kapperskorting:
Wij zijn dé groothandel voor hair- & beauty professionals. Wij zorgen er graag voor dat jij als professional alles in huis hebt om jouw klanten zo goed mogelijk te helpen. En als we zeggen dat je er alles vindt, dan bedoelen we ook álles. Haarverzorging, stylingproducten, tools, kappersbenodigdheden en beautyproducten: Kapperskorting.com heeft het!

Je vindt er bekende merken zoals L’Oreal, Schwarzkopf en Goldwell, maar ook exclusievere merken zoals GLYNT, Mediceuticals, Shu Uemura, Alterna, SLA Paris en Convex Master. Altijd voor de scherpste prijzen en altijd dezelfde dag nog verzonden. Dus heb je vandaag het laatste beetje shampoo gebruikt terwijl je toch écht dacht dat je nog een fles op voorraad had? Geen zorgen, bestel dan vóór 23:59 uur en je hebt het de volgende dag in huis. Wij bieden jou een razendsnelle en betrouwbare levering en een ruim assortiment met meer dan 180 merken. En dat allemaal voor de scherpste prijs!
Kapperskorting.com is er voor jou: de professional in het kappersvak die geniet van iedere dag in de salon.

Kapperskorting.com

Meer over de Olaplex lijn

Olaplex HairPerfector No.3 100ml

Olaplex HairPerfector No.3 is de derde stap van de Olaplex behandeling en is geschikt om het haar thuis te behandelen. Stap 1 en 2 worden toegepast in de salon. Tevens kan de HairPerfector gebruikt worden in combinatie met de No.0.
Met deze thuisbehandeling van Olaplex wordt het beschadigde haar weer herstelt, voelt het zacht aan en krijgt het haar natuurlijke glans weer terug. Het haar is blijvend versterkt, zonder dat het resultaat wordt uitgespoeld.

Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo 250ml

De Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo helpt het haar te herstellen en geeft het haar zijn natuurlijke vocht en glans terug. De interne haarstructuur wordt zichtbaar verbeterd en het haar wordt beter handelbaar.

Olaplex No.5 Bond Maintenance Conditioner 250ml

De Olaplex No.5 conditioner helpt het haar te herstellen en geeft het haar zijn natuurlijke vocht en glans terug. Het haar wordt intensief gehydrateerd zonder het te verzwaren. Gespleten haarpunten worden voorkomen en het haar ziet er weer gezond en glanzend uit.

Olaplex No.6 Bond Smoother 100ml

 De Olaplex No. 6 Bond Smoother 100ml is een leave-in treatment en kan ook gebruikt worden als stylingscrème. Met dit fantastisch product geef je het haar niet alleen de juiste bescherming bij het gebruik van hitte tools, ook geef je het haar extra voeding. De Olaplex No.6 Bond Smoother versterkt, beschermt en hydrateert het haar.

Olaplex No.7 Bonding Oil 30ml

De Olaplex No.7 Bonding Oil 30ml is stap zeven uit het Olaplex stappensysteem. De Bonding Oil zorgt ervoor dat het beschadigde haar en de gespleten haarpunten herstelt worden. Deze heerlijke leave-in olie is geschikt voor alle haartypes, maar zal het beschadigde haar op de beste manier herstellen. De Bonding Oil kan gebruikt worden in combinatie met warmte stylingtools, want de olie beschermt het haar tot 230 ° C. Na gebruik zal het haar een prachtige glanzende finish hebben.

Olaplex No.8 Bond Intense Moisture Mask 100ml

Het Olaplex No.8 Bond Intense Moisture Mask is het herstellende haarmasker met meerdere voordelen. Het haarmasker zorgt ervoor het haar herstelt van alledaagse beschadigingen en zorgt ervoor dat het haar er weer stralend en gezond uitziet!
De Olaplex No.8 Bond Intense Moisture Mask is de achtste stap van de Olaplex behandeling en is geschikt om het haar thuis te behandelen. Stap 1 en 2 worden toegepast in de salon.

Hoe deze lijn te gebruiken?

Breng de Olaplex No.3 aan over het haar. Laat het vervolgens nogmaals 10 minuten inwerken. Spoel het haar grondig uit en was het haar met de Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo en de Olaplex No.5 Bond Maintenance Conditioner. Breng daarna de Olaplex No.6 aan op het gewassen handdoekdroge haar. Hierna kun je het masker No.8 verdelen over het haar, even laten inwerken en grondig uitspoelen. Hierna kun je gaan beginnen met het stylen. Tot slot breng je een kleine hoeveelheid Olaplex No.7 Bonding Oil aan op de handen en verdeel je dit door de lengtes en punten van het haar. Dit kan in handdoekdroog- en droog haar toegepast worden. Na het aanbrengen van de Bonding Oil kan jij het haar in model brengen zoals gewenst.

Wat vind ik ervan?

Omdat ik natuurlijk vrij eigenwijs ben en het liefste alles los zou willen testen. Moest ik dit een beetje anders aanpakken. Dus toen ik, nogmaals eigenwijs, eerst 4 en 5 alleen gebruikt had, want weinig tijd. Was ik een beetje teleurgesteld en dacht nou hier word ik niet gelukkig van. Echter ik had eens heel veel tijd en begon met nummer 3. Tien minuten laten intrekken en dan heerlijk met shampoo uitwassen. Nu is de nr 4 niet mijn favoriete product maar echt in combinatie is het echt heaven. De geur is heerlijk en mijn haar voelt zacht aan. Erna kwam dus nog de conditioner. Nou mijn haar was helemaal zacht, Toen deed ik nr 6 erin en daarna nummer acht. Vraag me niet waarom zo. Maar ik deed het toch. Alleen ik liet nummer 8 wederom 10 minuten zitten en uitspoelen maar. Daarna nog eens nummer 6.

Natuurlijk was mijn haar wel ruikend en :). Zacht en makkelijk doorkambaar en veel minder pluizend. Heb ik weer wat te zeuren? Natuurlijk heb ik dat….. Nummer 7 doet helaas helemaal niets voor mijn haar. Het is geen verkeerde olie. Maar mijn haar heeft veel meer nodig. Het ander zeurpuntje is dat de flessen zo klein zijn. Mijn struik heeft veel product nodig en zo’n 100ml flesje is zo leeg. Dat is wel jammer, want de producten zijn echt super fijn. Mijn haar is veel beter handelbaar! Natuurlijk kan ik over de prijs gaan zeuren. Die is rond de 150 euro exclusief BTW. Maar voor zo’n set meer dan zijn geld waard.

Tot slot

Natuurlijk heb ik altijd de oplossing als je ook een lastige droge struik haar hebt. Dan kun je het beste de olie van Kerastase elixer ultime gebruiken . Deze is de allerfijnste en het meest verzorgende voor mijn haar. Natuurlijk is deze ook verkrijgbaar bij Kapperskorting.

Van welk haarmerk zouden jullie graag een review zien?

Deze producten zijn gifted in ruil voor een review. Meningen zijn altijd mijn eigen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *