Solán de Cabras en RAWBITE steunen Pink Ribbon!

Vorige week was het collecteweek voor KWF, waar Pink Ribbon sinds dit jaar onderdeel van uitmaakt. Naast de bekende Pink Ribbon armbanden en accessoires, bieden Solán de Cabras en RAWBITE een eigen roze versie aan om het fonds te steunen. Zo leveren de producten een financiële ondersteuning om borstkanker te voorkomen en beter te behandelen, maar hebben zelf een positieve invloed op je leefstijl.

VERANTWOORD VERPAKT

Jaarlijks brengt Solán de Cabras een limited edition roze flesje uit speciaal voor Pink Ribbon. De flesjes zijn vervaardigd van volledig gerecycled PET en dankzij de recente statiegeldregeling kan het materiaal hergebruikt worden voor andere doeleinden. Het merk is al jaren wereldwijd sponsor van het onderzoek naar borstkanker. Dankzij de minerale samenstelling van het water vormt het een ultieme hydratatiebron voor een gezond en sterk lijf. Het advies luidt dat je 1,5 à 2 liter vocht zonder suiker per dag drinkt. Bekijk ook hun Instagram en Facebook

De 0,33 liter recycled PET flesjes Solán de Cabras Pink Ribbon zijn tot december 2021 verkrijgbaar bij lokale supermarkten, Xenos, in ziekenhuizen en Van der Valk Hotels.

VERANTWOORD VERWENNEN

De plantaardige proteïne reep van RAWBITE is 100% biologisch, veganistisch en glutenvrij, net als alle andere varianten van het merk. Deze roze variant bestaat alleen uit noten en fruit en is vooral geschikt wanneer je wel een opkikkertje kan gebruiken. De dadels zijn een bron van antioxidanten, die zoetheid leveren aan de reep, terwijl amandelen zorgen voor de bite met vitamines en magnesium. De cashewnoten geven een soepele consistentie met gezonde vetten en plantaardige eiwitten. Daarmee past de vezelrijke reep in een gezonde leefstijl. Het voedingscentrum adviseert 25 gram noten per dag. Zij zijn te vinden op Facebook en Instagram

De RAWBITE repen met Pink Ribbon logo liggen in de schappen van Albert Heijn, Ekoplaza, Holland & Barret en Marqt.

VERANTWOORDE STEUN

Sinds januari 2021 is Pink Ribbon onderdeel van KWF Kankerbestrijding en heeft als doel om geld voor borstkankeronderzoek op te halen. Met verschillende projecten probeert de organisatie om borstkanker te voorkomen, beter te behandelen en het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken.

Tot slot

Daar Pink Ribbon zulke goede dingen doet en het zo leuk is dat zoveel bedrijven iets extra’s doen. Leek het mij leuk om dit te delen. Wie wilt nu niet zo’n mooie fles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *